Бісквіт «Червоний оксамит» - рецепт

Бісквіт «Червоний оксамит»
Інгредієнти:
Приготування
Полежавшее на столі близько півгодини вершкове масло перекладаємо в глибоку миску і в неї ж висипаємо звичайний цукор, змішаний з ванільним. На середніх оборотах міксера збиваємо все до придбання маслом білого кольору. Продовжуючи збивати поступово (по одному) вводимо сирі яйця. У отмеренном кількості кефіру розчиняємо, розмішуючи ложкою, червоний гелевий барвник і вводимо цю суміш у збиту масу. Ввімкнувши міксер розмішуємо інгредієнти до однорідної червоного кольору. У борошно вводимо дрібну сіль, харчову соду і какао-порошок, а після все ретельно перемішуємо. Кавового кольору суміш, поступово вводимо в миску з усіма інгредієнтами і також, все збиваємо до однорідного кольору.
У форму на дно вистилаємо пергамент, виливаємо замішане тісто і випікаємо бісквіт при 175 градусах 45 хвилин. Після розріжте отриманий корж на 2 або 3 частини.
Бісквіт «Червоний оксамит» в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
Свіжі яйця відокремлюємо від шкаралупи, всипаємо до них цукровий пісок, ванілін і збиваємо все звичайним міксером до подвійного об'єму. У миску з високими стінками виливаємо йогурт, з'єднуємо його з рослинним маслом і слідом викладаємо сюди збиту яєчну суміш. В борошно вищого сорту змішану з розпушувачем насипаємо темний какао і яскраво-червоний, сухий барвник і, перемішуючи всипаємо сипучі інгредієнти до однорідного кольору. Це все вводимо в рідку суміш, добре розмішуємо і отримуємо для нашого бісквіта тісто, яке ми переміщаємо в промаслений вершковим маслом глибоку чашу мультиварки. Виставляємо режим «Випічка» на 1 годину 15 хвилин. Готовий остиглий бісквіт ділимо на 3 частини.
Рекомендуємо добрі рецепти

Бісквіт на кефірі в мультиварці
Бісквіт на кефірі готувати набагато простіше, ніж традиційний варіант такої випічки. Він виходить трохи щільніше, зберігаючи правильну форму коржа

Торт «Червоний оксамит» – оригінальний рецепт
Чудовий, неповторно мальовничий, барвистий десерт безсумнівно підкорить кожного! Пропонуємо відтворити запаморочливо смачний, яскравий торт «Червоний

Торт «Червоний оксамит»
Торт «Червоний оксамит» - це напрочуд смачне, надзвичайно ефектне ласощі, яке вражає кожного спершу лише зовнішнім виглядом. А спробувавши шматочок

Капкейки «Червоний оксамит»
Як приготувати чудовий яскравий торт «Червоний оксамит», напевно, багато хто вже знають. Але ми пропонуємо трохи спростити завдання і створити

Ванільний бісквіт на окропі
Досвідчені кулінари знають, що секрет ідеального бісквітного коржа в правильно збитих білках, однак є цілком зрозумілі рецепти, з якими здатний

Бісквіт на кефірі - рецепт
Класичний бісквіт зазвичай роблять з борошна, цукру і яєць. Але різновидів його створення існує безліч. Його роблять на сметані, з додаванням сиру,