Торт «Пташине молоко» в домашніх умовах
![Торт «Пташине молоко» в домашніх умовах Торт «Пташине молоко» в домашніх умовах](/uploads/posts/2016-04/tort-ptashine-moloko-v-domashnh-umovah_631.jpeg)
Класичний рецепт торта «Пташине молоко» в домашніх умовах
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для суфле:
Для глазурі:
Приготування
Яєчні жовтки з'єднуємо з дрібним цукром і з ваніллю. До однорідності розбиваємо все міксером, вводимо м'яке масло і збиваємо до невеликого збільшення в об'ємі. Висипаємо сюди розпушувач, вищого ґатунку, борошно і замішуємо тісто для бісквіту. Для його випічки беремо роз'ємну (бажано круглу форму, дно якої ми покриваємо пергаментом. Переміщаємо сюди тісто і ставимо все в прогрітий духовку (200 градусів). Випікаємо корж 18 хвилин.
Набряклий у теплій воді желатин, переміщаємо в металевий кухлик. Додаємо до нього половину цукру призначеного для суфле і виставляємо всі на слабкий вогонь. Помішуючи, нагріваємо до розчинення цукрового піску, а після ставимо остуджувати.
З'єднуємо м'яке масло зі згущеним молоком і збиваємо міксером до придбання білого кольору. До охолодженим білків додаємо ванільний цукор, лимонку і другу частину цукру. Знову беремо міксер і збиваємо ці інгредієнти в пишну, білосніжну піну. Додаємо сюди масляний крем, слідом желатин і збиваємо всю масу до отримання однорідного суфле.
Остиглий корж поздовжньо поділяємо гострим довгим ножем. Один корж розміщуємо на дно тієї ж форми і рівномірно покриваємо його 12 частиною суфле. Кладемо другий бісквіт, на якому розподіляємо залишився суфле і відправляємо всю цю красу на пару годин в холодильник.
Шоколад з маслом повністю розтоплюємо в режимі маленького вогню. З торта знімаємо кільце, переміщаємо на блюдо, а після покриваємо всю його поверхню постигла шоколадною глазур'ю.
Не думайте що рецепт цього смачного домашнього до божевілля торта «Пташине молоко» складний у приготуванні. Почавши його готувати, ви переконаєтеся, як все просто і дуже-дуже швидко!
Рецепт домашнього торта «Пташине молоко» з манкою
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для крему:
Для заливки:
Приготування
Свіжі курячі яйця розтираємо з додаванням ваніліну і дрібного цукру. Потім викладаємо сюди шматок дуже мягенького вершкового масла, хорошу пшеничне борошно разом з розпушувачем і вручну (розминаючи масло) замішуємо тісто. Відбираємо 1/2 його частина в іншу ємність і, перемішуючи з'єднуємо його з темним какао. Отримане тісто різних кольорів викладаємо за формами з однаковим діаметром і випікаємо їх при 185 градусах в духовці, кожен корж за 20 хвилин.
Ставимо молоко на плиту і звичайним способом варимо манну кашу. У остиглу манку перекручуємо через м'ясорубку лимони.
![Торт «Пташине молоко» в домашніх умовах Торт «Пташине молоко» в домашніх умовах](/uploads/posts/2016-04/tort-ptashine-moloko-v-domashnh-umovah_132.jpeg)
Розрізаємо обидва остиглі коржі навпіл і викладаємо по черзі (світлий-темний) у форму, промазуючи кожен з них отриманим кремом (верхівку не мажемо). Виставляємо торт холодильник не менше ніж на два, а то й три години. Після витягуємо його з форми, промазуємо верхівку яблучним повидлом, а слідом покриваємо його весь розтопленим чорним шоколадом.
Чудовий домашній торт з манкою «Пташине молоко» готовий і можна приступати до його поїдання!
Рекомендуємо добрі рецепти
![Торт «Пташине молоко» з манкою і лимоном](/uploads/posts/2016-04/tort-ptashine-moloko-z-mankoyu-limonom_861.jpeg)
Торт «Пташине молоко» з манкою і лимоном
Чудова варіація відомого ласощі представлена далі. Розповімо, як легко спорудити торт «Пташине молоко» на основі манки з додаванням лимона. Такий
![Бісквіт «Червоний оксамит» - рецепт](/uploads/posts/2016-04/bskvt-chervoniy-oksamit-recept_191.jpeg)
Бісквіт «Червоний оксамит» - рецепт
Неймовірно популярний і чудово смачний десерт «Червоний оксамит», напевно, відомий кожному. Далі пропонуємо створити цей мальовничий бісквіт за
![Пташине молоко - рецепт](/uploads/posts/2016-03/ptashine-moloko-recept_621.jpeg)
Пташине молоко - рецепт
Пташине молоко - дуже улюблене ласощі, відоме кожному. Однак не всім вдається відтворити його власноруч. Тому далі розповімо, як зробити десерт у
![Торт «Пташине молоко» по ГОСТу](/uploads/posts/2016-03/tort-ptashine-moloko-po-gostu_201.jpeg)
Торт «Пташине молоко» по ГОСТу
Знамениту кондитерську класику рекомендуємо відтворити за описаним рецептом. Далі докладно розповімо, як спорудити чудовий цей торт «Пташине молоко»
![Торт «Пташине молоко» - рецепт](/uploads/posts/2016-03/tort-ptashine-moloko-recept_191.jpeg)
Торт «Пташине молоко» - рецепт
Напевно багато хто люблять чудове ласощі «Пташине молоко» і можливо навіть пробували його відтворити самостійно. Однак не у всіх десерт виходить
![Торт «Пташине молоко» з манкою](/uploads/posts/2015-01/tort-ptashine-moloko-z-mankoyu_751.jpeg)
Торт «Пташине молоко» з манкою
Торт «Пташине молоко» - дуже ніжний, солодкий десерт. Його готують на великі урочистості, оскільки процес приготування не занадто простий, але смак