Листковий пиріг з яблуками

Листковий пиріг-перевертиш з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Яблука розрізаємо навпіл, видаляємо серцевину з насінням.
У невелику каструльку насипаємо цукор і заливаємо його водою. Ставимо каструльку на вогонь і варимо до формування світло-золотистої карамелі. Додаємо в карамель 60 грам вершкового масла, переливаємо її на деко і розкладаємо поверх яблука зрізом вниз, так, щоб вони прилягали дуг до одного як можна щільніше. Зверху яблука змащуємо вершковим маслом і ставимо деко в духовку. Випікаємо яблука 30 хвилин, після накриваємо шаром розкатаного тіста і продовжуємо готування ще 40-45 хвилин.
Рецепт листкового пирога з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Тісто розморожуємо, ділимо на дві половини і розкачуємо на посипаній борошном поверхні. Форму для випікання змащуємо маргарином і покриваємо першим шаром тесту. Готову основу наколюємо виделкою по всій поверхні, а потім змащуємо яблучним джемом .
Свіжі яблука очищаємо від шкірки і серцевини. Нарізаємо яблука невеликими шматочками і викладаємо по всій поверхні яблучного джему. Краї шару пирога злегка змочуємо водою і покриваємо начинку другим шаром тесту.
Змащуємо пиріг збитим яйцем і посипаємо коричневим цукром. Ставимо страву в розігріту до 220 градусів духовку на 30-45 хвилин. Готовий пиріг можна подавати з ванільним кремом або кулькою морозива.
Відкритий пиріг з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Яблука миємо, чистимо, видаляємо з них серцевину і нарізаємо їх тонкими часточками. Тісто розкачуємо на посипаній борошном поверхні. Розкатане тісто можна викласти у форму для тарти, а можна залишити на листі суцільним пластом. Поверх шару тіста викладаємо шматочки яблук, посипаємо їх цукром, меленою корицею і поливаємо медом. Якщо ви вирішили готувати пиріг без форми, то на даному етапі защепніть краї тіста навколо яблучної начинки на манер галети. Ставимо пиріг в розігріту духовку на 40-50 хвилин, або до тих пір, поки тісто не стане золотистим і хрустким.
Листковий пиріг з яблук
Інгредієнти:
Приготування
Молоко доводимо до кипіння з ваніллю і прибираємо з вогню. Даємо аромату ванілі розкритися 15 хвилин, після чого виймаємо боб. Окремо збиваємо жовтки з цукром дочиста, після чого додаємо до суміші борошно,

До жовткової суміші поступово підливаємо молоко, постійно помішуючи. Підігріваємо суміш до загусання, безперервно помішуючи.
Тісто ділимо на дві частини, розкачуємо і викладаємо у змащену форму. Зверху розподіляємо заварний крем і шматочки свіжих яблук. Накриваємо пиріг другим шаром тіста, проробляємо в ньому кілька отворів для виходу надлишків вологи і змащуємо сиропом з-під абрикосового варення. Готуємо дріжджовий пиріг з яблуками в розігрітій до 220 градусів духовці 45 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг з мандаринами
Не за горами новорічні свята, і природно, багато господинь шукають рецепти нових цікавих страв, щоб порадувати рідних і гостей. І сьогодні ми вам

Пиріг з журавлиною
Журавлина - кислувато-гіркий ягода, яка відмінно підходить для приготування десертів, варення, випічки. І зараз ми розповімо як дивовижний пиріг з

Пиріг з брусницею і яблуками
Пиріг з брусницею і яблуками - це класика домашньої кухні. Родзинку такого пирога надає кислувато-гіркий смак брусниці. І в нашій статті ми зібрали

Фруктовий пиріг
Фруктовий пиріг - це чудовий десерт зі свіжих фруктів в літній час і з консервованих взимку. Таке ласощі відмінно підійде до чашки чаю або кави в

Пиріг-перевертиш з яблуками
Пиріг-перевертиш з яблуками - це оригінальний і смачний десерт, який можна зробити до недільного чаювання або святкового застілля. Пропонуємо вашій

Листковий штрудель з яблуками
Штрудель з яблуками - традиційне блюдо австрійської кухні, яке також популярно в інших країнах Європи. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити