Шоколадно-банановий рулет

Рецепт шоколадно-бананового рулету
Інгредієнти:
Для рулету:
Для крему:
Приготування
Жовтки збиваємо з половиною цукру до білого кольору, після чого додаємо до жовткової суміші розведений у холодній воді какао-порошок.
Яєчні білки з допомогою міксера збиваємо з другою половиною цукру і кукурудзяним борошном до утворення м'яких піків. Отриману повітряну масу змішати з жовтками, вводячи її по одній порції за раз. Тепер змішуємо яйця з просіяним борошном і розтопленим вершковим маслом. Отримане тісто розподіляємо по покритому пергаментом деку і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Через 15 хвилин бісквітну основу можна буде витягти з духовки і залишити остигати.
Для крему шоколад розтоплюємо з молоком і збиваємо до однорідної маси з вершковим сиром. Отриманий крем рівним шаром розподіляємо по поверхні остиглого бісквіта . Вздовж одного з країв бісквіта розкладаємо шматочки банана і згортаємо рулет. Через 3-4 години шоколадно-банановий рулет з сирним кремом буде готовий до подачі.
Шоколадний рулет з банановим кремом
Інгредієнти:
Для рулету:
Для крему:
Приготування
Яйця дочиста збиваємо з цукровою пудрою. Додаємо в яєчну суміш лимонну цедру, какао-порошок а також просіяне з порошком для випічки борошно. Отримане тісто розподіляємо по покритий пекарської папером дека і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 12-15 хвилин. Даємо бісквітної основі охолонути.
Яйце, молоко і цукор збиваємо разом і підігріваємо на водяній бані. Додаємо в заварену суміш пюрированний банан і м'яке вершкове масло. Збиваємо крем віночком дочиста і покриваємо їм готовий бісквіт. Звертаємо шоколадний рулет з бананом і залишаємо просочитися 2-3 години в холодильнику. Остиглий рулет можна посипати цукровою пудрою або какао-порошком.
Шоколадно-банановий рулет за 15 хвилин
Експрес-рецепт шоколадно - бананових рулетів не зажадає від вас практично ніяких зусиль. Прості і смачні порційні рулетики ідеально підійдуть до чашки кави або чаю.
Інгредієнти:

Приготування
Чорний і молочний шоколад подрібнюємо в крихту з допомогою блендера або ножа. Аналогічним чином подрібнюємо і горіхи. Банани розрізаємо навпіл поперек, а отриманий половинки ріжемо уздовж. Листи рисового паперу змочують у холодній воді, на один з країв викладаємо доріжку з подрібненого шоколаду, горіхів, а зверху розміщуємо половинку банана. Згортаємо рулет і фіксуємо краю паперу збитим яйцем. Обсмажуємо рулети у фритюрі, розігрів масло до температури близько 160 градусів. Рум'яні рулети дістаємо, перекладаємо на паперову серветку, щоб прибрати надлишки жиру, а потім посипаємо цукровою пудрою перед подачею.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шоколадно-банановий крем
Крем з бананів і шоколаду - відмінне доповнення для улюблених десертів, хоча і далеко не дієтичне. Давайте розглянемо декілька варіантів його

Рулет з бананом
Приготування бісквітних рулетів - заняття не з простих, яке вимагає наявність відповідних навичок та вмінь в кондитерській справі. Однак, якщо ви все

Шоколадний бісквіт - рецепт
Шоколадний бісквіт є прекрасною основою для тортів, тістечок. Легке і повітряне тісто відмінно поєднується з вершковим або фруктовим кремом.

Шоколадний рулет
Як зробити смачний десерт за короткий проміжок часу? Це питання займає багатьох господинь. Відповідь на нього ми дамо у цій статті розповімо вам про

Банановий рулет
Банановий рулет - чудова випічка для вечірнього чаювання в сімейному колі. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих варіантів цієї популярної

Рулет з печива
Рецепти без випічки - чудовий вихід для молодої господині, коли зовсім немає часу на готування. І сьогодні ми розповімо, як приготувати чудовий