Тертий пиріг з варенням на швидку руку
До сімейного чаювання нічого не можна придумати краще, ніж на свіжоспечений швидку руку тертий пиріг з прошарком ароматного варення. Такий пиріг можна готувати хоч кожен день, адже він не потребує особливих затрат часу, а смак його завжди бездоганний. Ми підготували для вас прості, але найкращі рецепти такого чудового тертого пирога, з улюбленим варенням, в яких докладно описано, як таку смакоту приготувати.
Інгредієнти:
курячі яйця – 2 шт.;
вершковий маргарин – 220 г;
цукровий пісок – 170 г;
харчова сода – 1 ч. ложка;
оцет (9%) – 2 ч. ложки;
пшеничне борошно – 550 г;
густе варення – 5-6 ст. ложок.
Приготування
У глибоку миску насипаємо цукровий пісок і розтираємо його віночком з яйцями до появи піни. Розтоплюємо на слабкому вогні вершковий маргарин, додаємо в нього гашену оцтом соду, перемішуємо і вливаємо все в миску з яйцями. В цю рідку суміш вводимо пшеничне борошно і, ретельно перемішуючи отримуємо пісочне тісто. Гострим ножем розрізаємо його навпіл і одну частину розкачуємо в сантиметровий шар, а другу поки кладемо в морозилку. Прямокутну форму покриваємо пергаментом і викладаємо на нього тісто, при цьому краї його виводимо на борти форми. Всю поверхню розкладеного тесту (крім бортів) промазуємо не товстим шаром вибраного вами варення.
За цей час друга частина розрізаного тесту вже охолола, тому ми дістаємо і натираємо її на тертку поверх шару з варення. При 180 градусах в духовій шафі запікаємо цей простий і красивий тертий пиріг з смачним густим варенням до ніжно-золотавого кольору.
Інгредієнти:
вершкове масло – 190 г;
яйця курячі – 2 шт.;
борошно пшеничне – 480 г;
цукор – 150 г (в тісто), 2 десертні ложки (лимон);
цукор ванільний – 1 ч. ложка;
розпушувач для тіста – 25 ч. ложки;
солодке варення – 4-5 ст. ложок;
лимон – 1 шт.
Приготування
Мерзле вершкове масло протираємо через крупну тертку, додаємо до нього яйця, висипаємо звичайний цукор і трохи ванілі. Потім все перемішуємо ложкою, як би трохи розтираючи. Отримавши більш однорідне стан змішаних інгредієнтів, просіваємо до них з'єднану з розпушувачем борошно пшеничне. А тепер замішуємо м'яке, щільне і смачне тісто, від якого відокремлюємо 1/3 частину і кладемо її в морозилку. Інше тісто не дуже тонко розкачуємо і розміщуємо на невеликому, змащеному вершковим маслом деко.
Лимон разом з цедрою перекручуємо через м'ясорубку з крупною сіткою. Зливаємо сік, що залишилася, кашку змішуємо з цукром і розподіляємо її по тесту, не торкаючись країв, які ми трохи піднімаємо догори. Наступним шаром намазуємо солодке, без кислинки, варення. Затираємо верх пирога подмерзшим шматочком тіста і відправляємо деко в духовку, прогріту до 185 градусів. Запікаємо всього 25 хвилин.
Процес приготування такого тертого пирога зовсім не складний, але поєднання кислого лимона з варенням, просто божественно!
Інгредієнти:
маргарин для випічки – 200 г;
куряче яйце – 1 шт.;
майонез (67%) – 1 ст. ложка;
дрібний цукор – 180 г;
розпушувач – 1 пакет;
пшеничне борошно – 500 г;
сливове або вишневе варення – 2/3 склянки.
Приготування
Зробивши парову баню, розтоплюємо на ній спеціальний маргарин для випічки. Вбиваємо в нього свіже куряче яйце, кладемо ложку майонезу, висипаємо дрібний цукор і розбиваємо все міксером на малих обертах. Насипаємо сюди потрібну кількість борошна, слідом додаємо розпушувач і вже руками, перемішуючи інгредієнти, замішуємо чудове не липнущее тісто, половину якого відправляємо охолоджуватися в камеру морозилки. А ту половину, що залишилася розкачуємо колом, трохи більшим діаметра чаші мультиварки і поміщаємо його в ємність, притискаючи підняті краю до боків чаші. Весь центр тіста (без боків) заповнюємо варенням і засипаємо його охолодженим тертим тестом другого шматка. Включаємо режим «Випічка», таймер виставляємо на 1 годину 20 хвилин і терпляче чекаємо приготування пирога.
Простий і швидкий рецепт тертого пирога з варенням
Інгредієнти:
Приготування
У глибоку миску насипаємо цукровий пісок і розтираємо його віночком з яйцями до появи піни. Розтоплюємо на слабкому вогні вершковий маргарин, додаємо в нього гашену оцтом соду, перемішуємо і вливаємо все в миску з яйцями. В цю рідку суміш вводимо пшеничне борошно і, ретельно перемішуючи отримуємо пісочне тісто. Гострим ножем розрізаємо його навпіл і одну частину розкачуємо в сантиметровий шар, а другу поки кладемо в морозилку. Прямокутну форму покриваємо пергаментом і викладаємо на нього тісто, при цьому краї його виводимо на борти форми. Всю поверхню розкладеного тесту (крім бортів) промазуємо не товстим шаром вибраного вами варення.
За цей час друга частина розрізаного тесту вже охолола, тому ми дістаємо і натираємо її на тертку поверх шару з варення. При 180 градусах в духовій шафі запікаємо цей простий і красивий тертий пиріг з смачним густим варенням до ніжно-золотавого кольору.
Рецепт простого тертого пирога з лимоном і варенням
Інгредієнти:
Приготування
Мерзле вершкове масло протираємо через крупну тертку, додаємо до нього яйця, висипаємо звичайний цукор і трохи ванілі. Потім все перемішуємо ложкою, як би трохи розтираючи. Отримавши більш однорідне стан змішаних інгредієнтів, просіваємо до них з'єднану з розпушувачем борошно пшеничне. А тепер замішуємо м'яке, щільне і смачне тісто, від якого відокремлюємо 1/3 частину і кладемо її в морозилку. Інше тісто не дуже тонко розкачуємо і розміщуємо на невеликому, змащеному вершковим маслом деко.
Лимон разом з цедрою перекручуємо через м'ясорубку з крупною сіткою. Зливаємо сік, що залишилася, кашку змішуємо з цукром і розподіляємо її по тесту, не торкаючись країв, які ми трохи піднімаємо догори. Наступним шаром намазуємо солодке, без кислинки, варення. Затираємо верх пирога подмерзшим шматочком тіста і відправляємо деко в духовку, прогріту до 185 градусів. Запікаємо всього 25 хвилин.
Процес приготування такого тертого пирога зовсім не складний, але поєднання кислого лимона з варенням, просто божественно!
Тертий пиріг з варенням в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Зробивши парову баню, розтоплюємо на ній спеціальний маргарин для випічки. Вбиваємо в нього свіже куряче яйце, кладемо ложку майонезу, висипаємо дрібний цукор і розбиваємо все міксером на малих обертах. Насипаємо сюди потрібну кількість борошна, слідом додаємо розпушувач і вже руками, перемішуючи інгредієнти, замішуємо чудове не липнущее тісто, половину якого відправляємо охолоджуватися в камеру морозилки. А ту половину, що залишилася розкачуємо колом, трохи більшим діаметра чаші мультиварки і поміщаємо його в ємність, притискаючи підняті краю до боків чаші. Весь центр тіста (без боків) заповнюємо варенням і засипаємо його охолодженим тертим тестом другого шматка. Включаємо режим «Випічка», таймер виставляємо на 1 годину 20 хвилин і терпляче чекаємо приготування пирога.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати пиріг з варенням в духовці?
Чудовим варіантом пустити в хід залежану баночку улюбленого варення і відразу порадувати рідних домашньою випічкою стане приготування чудового пирога
Пиріг з пісочного тіста з варенням
З найпростіших рецептів домашньої випічки у більшості господинь найулюбленішим залишається пісочний пиріг. І зовсім не даремно, адже основу з такого
Відкритий пиріг з варенням
Будь-які відкриті пироги завжди виглядають красиво і виходять неймовірно смачними, адже часто кількість наповнення перевершує основу. Далі
Тертий пиріг з пісочного тіста з варенням
Пропонуємо поринути в недалеке минуле і згадати один із самих смачних і відомих рецептів. Сьогодні будемо пекти тертий пиріг з пісочного тіста з
Тертий пиріг з варенням
Тертий пиріг - ласощі з дитинства. Саме тому його так люблять дорослі. Якщо ви хочете порадувати себе смачним десертом до чаю, то краще рецепту не
Пісочний пиріг з варенням
Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам