Коврижка на кефірі з манкою
![Коврижка на кефірі з манкою Коврижка на кефірі з манкою](/uploads/posts/2016-03/kovrizhka-na-kefr-z-mankoyu_301.jpeg)
Коврижка з манкою не кефірі – рецепт
Інгредієнти:
Для пряники:
Приготування
Як завжди, першим ділом слід змішати всі сухі складові зі списку (крім цукру). Коли суха суміш готова, переходите до взбиванню цукру і яєць. Коли яєчна маса збільшиться в об'ємі і побіліє, почніть вливати до неї рослинне масло з кефіром. Додайте цедру і подрібнені фісташки, а потім і суху суміш. Наповніть форму готовим тістом і поставте все запікати при 180 градусах на півгодини. Гарячу коврижку просочіть простим сиропом, що складається з розчиненого у воді меду.
Медова коврижка на кефірі
Одна з опцій – цей простий рецепт манної пряники з додаванням меду. Таке просте і універсальне ласощі виступить відмінною базою для будь-яких добавок.
Інгредієнти:
Приготування
Яйця і рідкий мед перетворіть в білу густу масу з допомогою віночка. Не припиняючи збивання, влийте до медової суміші кефір, додайте рослинне масло і розпушувач. Суміш повинна побіліти ще сильніше і злегка збільшитися в об'ємі. Тепер з'єднайте суміш з манною крупою, ретельно вимішуючи і перешкоджаючи утворенню грудочок. Вилийте манное тісто у форму і відправте в духовку на 25 хвилин при 190 градусах.
Коврижка на кефірі з манкою і медом
Ще одна проста коврижка прийшла до нас зі сходу. Вона готується на манер бісквітного тіста і містить у своєму складі не тільки горіхи, але і сушені фініки з шматочками чорного шоколаду.
Інгредієнти:
Приготування
Додайте до манної крупі розпушувач з сіллю. Приготуйте масляну базу для пряники. Для неї м'яке масло збийте з підсолоджувачами – медом і цукром. Продовжуючи збивання, почніть додавати яйця, а коли інгредієнти будуть вымешаны, всипте до них манку. Наріжте фініки і додайте їх разом з шматочками шоколаду. Розподіліть суміш у форму і залиште випікатися на 40-45 хвилин при 180 градусах.
Як приготувати смачну коврижку на кефірі?
Інгредієнти:
Для коржів:
Для крему:
![Коврижка на кефірі з манкою Коврижка на кефірі з манкою](/uploads/posts/2016-03/kovrizhka-na-kefr-z-mankoyu_652.jpeg)
Приготування
Збийте всі компоненти тіста разом, готове тісто розділіть на 4 порції і обмотайте листом плівки. Залиште тісто в прохолоді на годину, потім тонко розкачайте і випікайте 12 хвилин при 180 градусах. Дайте коржам охолонути.
Переходимо до крему. Підігрійте молоко з цукром, всипте манку і варіть кашу до розбухання крупи. Готову манну кашу повністю охолодіть і збийте з м'яким маслом. Промажте два коржа манним кремом, накрийте рештою двома коржами, а отримані шари з'єднайте між собою варенням.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як приготувати маннік на кефірі?](/uploads/posts/2016-03/yak-prigotuvati-mannk-na-kefr_831.jpeg)
Як приготувати маннік на кефірі?
Якщо потрібно швидко створити смачний десерт до чаю, на виручку прийде найпростіший рецепт лепешняку. Такий пиріг досить просто доповнити цікавими
![Коврижка в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/kovrizhka-v-multivarc_271.jpeg)
Коврижка в мультиварці
Коврижка - це популярне блюдо російської кухні, яке нагадує за смаком пряники, так як печеться на основі пряникового тіста. Часто між двома шарами
![Коврижка з варенням на кефірі](/uploads/posts/2015-01/kovrizhka-z-varennyam-na-kefr_951.jpeg)
Коврижка з варенням на кефірі
Коврижка з варенням - це дивовижно смачний невеликий пиріг, і приготувати його досить просто. Давайте розглянемо кілька рецептів її створення на
![Лимонна коврижка](/uploads/posts/2015-01/limonna-kovrizhka_821.jpeg)
Лимонна коврижка
До чаю завжди хочеться чогось смачненького. Зараз ми вам розповімо, як приготувати лимонну коврижку. З мінімального набору продуктів, які завжди є
![Коврижка з сиром - рецепт](/uploads/posts/2015-01/kovrizhka-z-sirom-recept_271.jpeg)
Коврижка з сиром - рецепт
Коврижка - це смачна випічка, знайома нам з дитинства. Варіантів її створення з додаванням різних продуктів безліч, тут все залежить від ваших
![Коврижка з горіхами](/uploads/posts/2015-01/kovrizhka-z-gorhami_731.jpeg)
Коврижка з горіхами
Коврижка - це простий і смачний пиріг, який знайомий нам з дитинства. Її готують з додаванням різних ягід, варення, сухофруктів. І сьогодні мова піде