Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Кекси з рідкою начинкою

Кекси з рідкою начинкою

15-02-2016, 14:07
730
Кекси з рідкою начинкою
Кекси з рідкою начинкою – неймовірно ніжне і смачне ласощі. А якщо до них подати ще й кульку морозива цей десерт вийде просто божественним.

Рецепт шоколадного кексу з рідкою начинкою


Інгредієнти:

  • шоколад чорний – 100 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • масло вершкове – 100 г;

  • цукор дрібний – 2 ст. ложки;

  • бренді – 2 ст. ложки;

  • цукрова дрібна пудра – за бажанням;

  • борошно пшеничне – 1 ст. ложки.


  • Приготування
    Чорний шоколад розламуємо, викладаємо в пиалку, додаємо масло і розтоплюємо на водяній бані. Тим часом збиваємо окремо яйця з цукром, поступово всипаємо борошно і вводимо злегка охолоджену шоколадну суміш. Все добре перемішуємо, додаємо трохи бренді, перелити тісто в миску, змащену маслом і відправляємо в мікрохвильову піч, виставивши максимальну потужність. Включаємо прилад на 10 хвилин, а потім перекладаємо десерт на блюдо і за бажанням присипаємо дрібної цукровою пудрою. Ось і все, кекс з рідкою начинкою в мікрохвильовці готовий!

    Рецепт кексу з рідкою начинкою


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно – 3 ст. ложки;

  • масло вершкове – 100 г;

  • какао – 3 ст. ложки;

  • сода – щіпка;

  • цукор – 50 г;

  • яйце – 2 шт.


  • Для начинки:

  • шоколад гіркий – 100 г;

  • вершки – 50 мл


  • Приготування
    Шоколад ламаємо на шматочки, кладемо в вершки і тушкуємо на слабенькому вогні. Не гаючи часу, займемося приготуванням тіста: в розтоплене тепле масло додаємо какао, цукор і з'єднайте зі збитими окремо яйцями. В отриману масу вводимо частинами муку і кидаємо щіпку соди. Форми для кексів промазуємо маслом, виливаємо трохи тесту, потім кладемо начинку і знову тісто. Випікаємо вологі шоколадні кекси з рідкою начинкою хвилин 20 а при подачі кладемо на них кульку ванільного морозива.

    Французький кекс з рідкою начинкою


    Інгредієнти:

  • масло вершкове – 100 г;

  • борошно – 50 р;

  • молоко нежирне – 1 ст. ложка;

  • яйце – 5 шт.;

  • гіркий шоколад – 200 г;

  • цукор – за смаком;
  • Кекси з рідкою начинкою

  • пудра цукрова – 100 р.


  • Приготування
    Шоколадні плитки розламуємо на дрібні шматочки, викладаємо в пиалку, заливаємо молоком і відправляємо на 2 хвилини в мікрохвильову піч. Яйця збиваємо з цукровим піском, вводимо поступово просіяне борошно і перемішуємо. Форму для випікання промазуємо маслом, виливаємо тісто і відправляємо в духовку на 10 хвилин. Як тільки краї підрум'яняться, виймаємо десерт і прикрашаємо за бажанням свіжими ягодами і цукровою пудрою. Подаємо шоколадний кекс з рідкою начинкою теплим.




    Рекомендуємо добрі рецепти
    Шоколадні мафіни з рідкою начинкою - рецепт
    Шоколадні мафіни з рідкою начинкою - рецепт
    Вишуканий і в той же час чудово смачний десерт можна зробити на домашній кухні, вивчивши запропоновані далі рецепти. Мафіни з рідким центром, при їх
    Шоколадний кекс за 5 хвилин в мікрохвильовці
    Шоколадний кекс за 5 хвилин в мікрохвильовці
    Часто гості приходять несподівано, і господиня не може швидко зорієнтуватися, чим їх пригощати. Перегляньте запропоновані далі рецепти, в яких
    Шоколадний кекс з вишнями
    Шоколадний кекс з вишнями
    Шоколадний кекс з вишнями, приготований за цим рецептом, не залишить нікого байдужим. Ніжне бісквітне тісто і вишнева начинка ідеально поєднуються
    Шоколадні кекси з рідкою начинкою
    Шоколадні кекси з рідкою начинкою
    Шоколадний кекс з рідкою начинкою - ніжний вишуканий десерт, який подається, як правило, в теплому вигляді з кулькою будь-якого морозива. Готується
    Мафіни з рідкою начинкою
    Мафіни з рідкою начинкою
    Мафіни - це чудові англійські кекси з начинкою. Їх готують з яблуками, лимонами, апельсинами, бананами, вишнею і т. д. Але ми сьогодні поговоримо про
    Фондан - рецепт
    Фондан - рецепт
    Фондан - це надзвичайно вишуканий десерт, який належить французькій кухні. Він дуже ніжний, завдяки незвичайною текстурою і наявності начинки.