Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Естерхазі в домашніх умовах - рецепт

Естерхазі в домашніх умовах - рецепт

30-01-2016, 15:39
827
Естерхазі в домашніх умовах - рецепт
Торт «Естерхазі» – смачне горіхове ласощі з пізнаваним оригінальним малюнком і шоколадним присмаком. Приготуйте його на будь-яке свято і ваші гості прийдуть в невимовний захват від вашого кулінарного майстерності. Сьогодні ми розповімо вам оригінальний рецепт віденського торта «Естерхазі».

Простий рецепт «Естерхазі» в домашніх умовах


Інгредієнти:
Для коржів:

  • яєчні білки – 8 шт.;

  • мигдаль – 200 г;

  • борошно – 3 ст. ложки;

  • кориця мелена – щіпка;

  • сіль дрібна – щіпка.


  • Для крему:

  • масло вершкове – 300 г;

  • яєчні жовтки – 4 шт.;

  • молоко – 120 мл;

  • кокосове молоко – 120 мл;

  • варена згущене молоко – 80 г;

  • вишневий лікер – 2 ст. ложки;

  • абрикосове варення – 2 ст. ложки;

  • ванілін.


  • Для глазурі:

  • білий шоколад – 200 г;

  • чорний шоколад – 50 г;

  • жирні вершки – 2 ст. ложки;

  • мигдальні пелюстки – 100 р.


  • Приготування
    Отже, мигдаль злегка обсмажуємо на сухій сковороді, а потім подрібнюємо в борошно за допомогою блендера. Яєчні білки прибираємо на кілька хвилин у морозилку. Далі збиваємо їх міксером до стійкої піни з дрібкою солі. Не зупиняючись, всипаємо тоненькою цівкою цукор і перемішуємо. Потім підмішуємо акуратно мелені горіхи, вводимо просіяне борошно і кидаємо корицю. Деко застеляємо пергаментом, креслимо на ньому 2 кола і викладаємо білкове тісто. Випікаємо таким чином 6 коржів, а потім викладаємо їх на плоске блюдо і охолодити.
    Рецепт приготування крему для «Естерхазі» досить простий: наливаємо в миску звичайне і кокосове молоко, збиваємо все міксером і відливаємо трохи в окрему ємність. Всипаємо в меншу частину цукор, ванілін і перемішуємо. Молоко, що залишилося, підігріваємо в ковшике до закипання. Далі акуратно підмішуємо жовткову масу, нагріваємо, знімаємо посуд з вогню і охолоджуємо. Після цього прибираємо крем в холодильник для застигання. Варене згущене молоко гарненько збиваємо з підталим маслом і, не зупиняючись, вводимо молочний охолоджений крем. Вливаємо вишневий лікер і ретельно перемішуємо.
    Абрикосовий джем злегка підігріваємо в мікрохвильовці.
    Естерхазі в домашніх умовах - рецепт

    П'ять коржів промазуємо молочним кремом і складаємо торт стопкою. Зверху накриваємо останнім коржем і рівномірно покриваємо теплим джемом.
    Для приготування глазурі ламаємо білий і чорний шоколад на шматочки і окремо розтоплюємо, розбавляючи вершками. Тепер заливаємо торт спочатку білою глазур'ю, а потім за допомогою кондитерського шприца вимальовуємо павутинку чорним шоколадом. Бока прикрашаємо мигдалевими пелюстками і прибираємо торт в холодильник для просочення. Цей рецепт можна сміливо використовувати і для приготування тістечок «Естерхазі».
    Рекомендуємо добрі рецепти
    «Естерхазі» - класичний рецепт
    «Естерхазі» - класичний рецепт
    Вважається, що рецепт «Естерхазі» здатні освоїти лише досвідчені кондитери. Однак далі представлені максимально докладні і зрозумілі рекомендації
    Торт «Естерхазі» - класичний рецепт
    Торт «Естерхазі» - класичний рецепт
    Неймовірний смак цього десерту виробляє найприємніше враження і спонукає готувати і куштувати його знову і знову. В невимовному захваті від
    «Естерхазі» - рецепт
    «Естерхазі» - рецепт
    Чудовий десерт, приготований за описаним далі рецептом, здатний підкорити кожного бувалого ласуна. Торт «Естерхазі» - це незвичайне ласощі і ми
    Рецепт торта «Естерхазі» в домашніх умовах
    Рецепт торта «Естерхазі» в домашніх умовах
    Приготування цього торта "Естерхазі", звичайно досить трудозатратное, проте кожна хвилина, витрачена на його створення, варто шикарного результату.
    Торт «Три шоколади»
    Торт «Три шоколади»
    Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать