Вівсяне печиво з родзинками
![Вівсяне печиво з родзинками Вівсяне печиво з родзинками](/uploads/posts/2015-01/vvsyane-pechivo-z-rodzinkami_451.jpeg)
Рецепт вівсяного печива з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Дека для випічки застеляємо пергаментним папером і змащуємо її маслом. Борошно просіваємо разом з порошком для випічки, а потім збиваємо вінчиком з сіллю і мускатним горіхом. М'яке вершкове масло збиваємо міксером до кремоподібної консистенції разом з цукром. До отриманої маси вбиваємо яйця по одному, до повного вимішування.
Не перестаючи збивати масло, поступово підсипаємо до нього сухі інгредієнти, а потім і самі пластівці з родзинками і подрібненими горіхами. Ділимо тісто на порції, розмір кожної з яких відповідає розміру майбутнього печива. Печиво розкладаємо на деко і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин. Перед подачею вівсяне печиво з родзинками і горіхами повинно охолонути близько 20 хвилин.
Вівсяне печиво з родзинками і яблучним повидлом
Інгредієнти:
Приготування
![Вівсяне печиво з родзинками Вівсяне печиво з родзинками](/uploads/posts/2015-01/vvsyane-pechivo-z-rodzinkami_272.jpeg)
З допомогою міксера збиваємо яєчні білки з цукром до м'яких піків. Змішуємо отриману масу з яблучним повидлом і маслом, знову збиваємо, підливаємо ванільний екстракт і додаємо родзинки.
Окремо змішуємо сухі інгредієнти: вівсяні пластівці, борошно, соду, корицю і сіль. З допомогою гумової лопатки порціями починаємо вводити сухі інгредієнти до білкової маси, ретельно перемішуючи.
Формуємо з готового тіста печиво і викладаємо її на деко. Ставимо деко в духовку на 20 хвилин. Готове печиво залишаємо охолонути перед подачею.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Печиво з яблуками](/uploads/posts/2015-01/pechivo-z-yablukami_181.jpeg)
Печиво з яблуками
Яблука використовують у приготуванні багатьох солодощів: тортів, тістечок, морозива, пирогів. Але сьогодні ми пропонуємо зробити найбільш просте
![Вівсяне печиво без борошна](/uploads/posts/2015-01/vvsyane-pechivo-bez-boroshna_941.jpeg)
Вівсяне печиво без борошна
Багато з нас пам'ятають дивовижний смак вівсяного печива з дитинства. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити більш дієтичний варіант цього ласощі без
![Печиво з родзинками](/uploads/posts/2015-01/pechivo-z-rodzinkami_951.jpeg)
Печиво з родзинками
Ізюм - це такий корисний продукт, який господині регулярно додають в різну випічку. І сьогодні ми хочемо поділитися з вами простими рецептами
![Печиво з корицею](/uploads/posts/2015-01/pechivo-z-koriceyu_981.jpeg)
Печиво з корицею
Хто з нас не любить таке дивовижне ласощі, як печиво - особливо якщо воно приготоване в домашніх умовах?! Варіантів його випічки досить багато. І
![Печиво з медом](/uploads/posts/2015-01/pechivo-z-medom_261.jpeg)
Печиво з медом
Не знаєте такого новенького приготувати до чаю? Тоді радимо спекти чудове печиво з медом, ми впевнені, такий десерт припаде до смаку і дорослим і
![Печиво з насінням](/uploads/posts/2015-01/pechivo-z-nasnnyam_871.jpeg)
Печиво з насінням
Любите домашню випічку, тоді рекомендуємо зробити чудове печиво з насінням. Рецепт приготування досить простий, а близькі неодмінно будуть в захваті