Ватрушки з сиром - домашній рецепт

Як приготувати домашні ватрушки з сиром в духовці - рецепт?
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для змащування верху:
Приготування
Безсумнівно, найважливішим моментом у приготуванні ватрушок, як і будь-якої іншої випічки - це заготівля тесту. І від того наскільки рецепт виявиться успішним залежить результат і смак готових виробів. Так що поставимося до цього дуже відповідально.
Молочко трохи підігріваємо до температури 37-40 градусів і розчиняємо в ньому дріжджі, двадцять п'ять грам цукрового піску і вісімдесят-сто грам борошна. Ставимо суміш у тепле місце і даємо час для активації дріжджів. У середньому на це знадобиться двадцять п'ять-тридцять хвилин.
Тим часом змішати у великій мисці злегка збиті з рештою цукром яйця, м'яке вершкове масло і ванільний цукор, вливаємо по готовності опару і гарненько розмішуємо. Тепер просіваємо невеликими порціями борошно пшеничне і заважаємо за допомогою ложки в одному напрямку, поки це можливо, а потім викладаємо тісто на рівну присипану борошном поверхню і гарненько вимішуємо, періодично змащуючи рослинним маслом руки і при необхідності підсипаючи ще борошно. В результаті повинні отримати м'яке і не липнущее до рук і поверхні тісто. Повертаємо його в миску і ставимо в тепло. Ідеальним варіантом буде розміщення тесту для ватрушок з сиром в трохи прогрітій духовці.
Коли маса збільшиться в обсязі мінімум в два рази, обминаємо її руками і даємо знову піднятися.
Поки тісто дозріває, готуємо начинку для ватрушок з сиром. Протираємо через ситечко сир, додаємо цукровий пісок, жовтки, ванільний цукор, м'яке вершкове масло і сметану і гарненько розмішуємо. Якщо сирна суміш вийшла занадто рідкою і текучого можна додати до неї трохи крохмалю або борошна і знову перемішати. На цьому етапі також можна додати за бажанням розпарений і обсушенный родзинки.
З готового тіста скачуємо кульки, потім формуємо з нього коржики і даємо трохи підійти. Потім за допомогою склянки робимо по центру поглиблення, наповнюємо його сирною начинкою і розміщуємо ватрушки на деко на деякій відстані один від одного. Даємо виробів підійти протягом двадцяти хвилин, змащуємо верх сумішшю жовтка і молока і визначаємо в попередньо прогрітій до 180 градусів духовці на двадцять п'ять хвилин або до бажаної рум'яності.
По готовності даємо ароматним ватрушечкам трохи охолонути під рушником і можемо подавати до столу.
Як приготувати королівську ватрушку з сиром - домашній рецепт?
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Рецепт королівської або, як її ще називають, ледачою ватрушки з сиром дуже простий. Маргарин натираємо на тертці або просто розминаємо в крихту з борошном, цукровим піском і розпушувачем.

Такий виріб може стати основою угорської ватрушки з сиром. Для цього достатньо змішати половину банки згущеного молока з двома ложками сметани, залити готову ватрушку у формі, приправити краплями розтопленого шоколаду і сформувати розлучення.
Рекомендуємо добрі рецепти

Ватрушки з сиром з дріжджового тіста - рецепт
Одним з найулюбленіших видів здобної випічки є чудові пишні ватрушки, про які поговоримо далі. Докладно розповімо, як спекти ці чудові булочки з

Як робити ватрушки з сиром?
В цій статті детально описано базовий рецепт чудової домашньої ватрушки з сиром. Пропонуємо спекти ці чудові булочки з традиційного здобного тесту, а

Пиріг з брусницею з пісочного тіста - рецепт
Пироги, приготовані на основі з пісочного тіста хороші тим, що наповнити їх можна абсолютно різноманітною начинкою. Один з таких варіантів

Ватрушка з сиром – рецепт
Здавалося б, як можна здивувати звичайної ватрушкой? Але виявляється, є такі рецепти ватрушки, які точно приємно здивують і не залишаться без

Тісто для ватрушок
Всі ми з дитинства любимо ватрушки - відкритий пиріг з сирною начинкою. Для їх приготування, звичайно ж, необхідно зробити тісто. Воно може бути