Сирний торт «Сльози ангела»
![Сирний торт «Сльози ангела» Сирний торт «Сльози ангела»](/uploads/posts/2015-11/sirniy-tort-slozi-angela_211.jpeg)
Сирний торт «Сльози ангела» – рецепт
Цей торт можна назвати відповіддю класичного чізкейк . Він являє собою щось середнє між автентичним американським десертом і звичної кожному сирною запіканкою.
Інгредієнти:
Для пісочної основи:
Для начинки:
Для безе:
Приготування
Перед тим, як приготувати сирний торт, слід зробити його основу. Для основи потрібно з'єднати всі складові до утворення крихти. Готову крихту з'єднуємо разом, утворюючи ком, і обертаємо харчовою плівкою. Через півгодини, які тісто повинно провести в холодильнику, розкачуємо його і розподіляємо по формі.
Для начинки теж досить збити всі інгредієнти з переліку до однорідності, але після, суміші неодмінно треба постояти, щоб манка увібрала в себе всю вологу і набухла.
Розподіліть сирну суміш поверх піщаної основи і поверніть торт в духовку, знизивши оцінку термометра до 180 градусів, ще на півгодини.
Складові для безе збийте до твердих піків і розподіліть поверх сирної начинки, поверніть блюдо в духовку. Легкий сирний торт буде готовий через 15 хвилин.
Торт «Сльози ангела» можна зробити і в мультиварці, для цього корж пропекают півгодини на «Випікання», а після, виклавши начинку і безе, залишають готуватися ще на годину.
Смачний сирний торт «Сльози ангела» - простий рецепт
Інгредієнти:
Для коржа:
Для начинки:
![Сирний торт «Сльози ангела» Сирний торт «Сльози ангела»](/uploads/posts/2015-11/sirniy-tort-slozi-angela_832.jpeg)
Для безе:
Приготування
Окремо збийте інгредієнти для тіста і для начинки. Покрийте тестом підготовлену форму, слідом вилийте начинку і залиште все випікатися півгодини при 180 градусах. Приготування торта «Сльози ангела» практично підійшло до кінця, залишається лише декорувати десерт безе з білків і цукру, а потім запекти ще 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Торт «Опера»](/uploads/posts/2015-11/tort-opera_421.jpeg)
Торт «Опера»
Торт «Опера» - це чудовий французький десерт, який створити звичайно клопітно, однак результат настільки разючий, що стоїть кожної витраченої
![Торт «Посмішка негра» – рецепт](/uploads/posts/2015-07/tort-posmshka-negra-recept_531.jpeg)
Торт «Посмішка негра» – рецепт
Торт з унікальною назвою «Посмішка негра» - це всього лише шоколадні бісквіти з прошарком повітряного безе посередині. Але тим не менш, такий простий
![Торт з печива і згущеного молока](/uploads/posts/2015-07/tort-z-pechiva-zguschenogo-moloka_401.jpeg)
Торт з печива і згущеного молока
Торт з печива зі згущеним молоком - самий елементарний у виконанні, але тим не менше один з найулюбленіших у досвідчених ласунів. Приготувати таке
![Торт «Сльози ангела»](/uploads/posts/2015-07/tort-slozi-angela_681.jpeg)
Торт «Сльози ангела»
Торт з ніжною назвою «Сльози ангела», має такий же ніжний на смак. Приготувати його можна в домашніх умовах, трошки терпіння і чудовий десерт порадує
![Торт з безе](/uploads/posts/2015-01/tort-z-beze_481.jpeg)
Торт з безе
Безе - це така повітряна основа з яєць і цукру, яку використовують в приготуванні різних десертів, в тому числі і тортів. Давайте з вами розглянемо