Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріжки на сковороді

Пиріжки на сковороді

18-09-2015, 18:54
971
Пиріжки на сковороді
Домашні пиріжки можна приготувати навіть у відсутності духової шафи, з використанням звичайної сковороди. Смажені пиріжки – хоч і не найкорисніша варіація, але однозначно одна з найсмачніших, а до того ж простих у приготуванні. Хіба хтось здатний відмовитися від зажаристых пиріжків з рум'яною і хрусткою скоринкою? Однозначно не ми.

Пиріжки з яблуками на сковороді


Ці пиріжки зовсім не схожі на ті, що ми звикли готувати, адже в їх основі лежить пісочне тісто , яке, після обжарювання, перетворюється в розсипчасту хрустку оболонку, чудово справляющуюся навіть з фруктовою або ягідною начинкою.
Інгредієнти:
Для тіста:

  • вершкове масло - 115 г;

  • борошно - 275 г;

  • розпушувач - 1/2 ч. ложки;

  • яблучний сік - 115 мл


  • Для начинки:

  • яблучне повидло - 175 г;

  • стручок ванілі.


  • Приготування
    Яблучне пісочне тісто готується елементарно просто, візьміть за основу класичний рецепт тіста і замініть воду хорошим яблучним соком, а крім того, додайте в борошно трохи розпушувача, щоб пиріжки злегка піднялися під час обсмажування. Розітріть борошняну суміш з холодним вершковим маслом, а отриману крихту залийте яблучним соком. Зберіть тісто в грудку і оберніть харчовою плівкою, нехай відпочине в холодильнику з півгодини. По закінченні часу ком тесту розкачайте в пласт товщиною 3 мм і наріжте будь-яким зручним чином. Змішайте повидло з вмістом ванільного стручка і викладіть порції начинки в центр шматочків тіста. Зліпіть краю разом і обсмажуйте пиріжки на сковороді без дріжджів у великій кількості розігрітої олії. Ще гарячі пиріжки можна обсипати сумішшю цукру і кориці.

    Швидкі пиріжки з картоплею на сковороді


    Крім звичних пиріжків з начинкою з пюрированного картоплі не варто забувати і про самса з начинкою з овочів і прянощів. Тісто для самси готується просто і без проблем обсмажується у фритюрі.
    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно - 355 г;

  • цукровий пісок - 5 г;

  • порошок для випічки - 5 г;

  • вершкове масло - 45 мл;

  • вода - 235 мл


  • Для начинки:

  • ріпчаста цибуля - 115 г;

  • мелений кумін, імбир, паприка, часник - по 1 ч. ложці;

  • кайенский перець, порошок каррі - 1 /2 ч. ложки;

  • картопля - 780 г;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • заморожений горошок, кукурудза - по 55 г;

  • жменя зелені кінзи.


  • Приготування
    З'єднайте всі інгредієнти для тіста разом, а вымесив його, залиште відпочити на півгодини при кімнатній температурі, накривши вологим рушником.
    Відваріть картопляні бульби і дрібно наріжте їх. Спасеруйте ріпчасту цибулю разом зі спеціями і часником. Додайте до зажарки горошок і кукурудзу, а потім і саму картоплю. Зачекайте, поки шматочки бульб покриються ароматним олією зі спеціями, злегка підрум'яняться, а потім прибирайте посуд з вогню і доповнюйте начинку кінзою.
    Розділіть тісто на порції, розкачати кожну кульку і викладіть картопляну начинку в центр. Защепіть краю і обсмажуйте пиріжки на сковороді у великій кількості олії до рівного золотистого кольору.

    Дріжджові пиріжки, смажені на сковороді


    Інгредієнти:

  • борошно - 245 г;

  • молоко - 65 мл;

  • цукровий пісок - 35 г;

  • інстантні дріжджі - 5 г;

  • будь-яка начинка за смаком.
  • Пиріжки на сковороді


    Приготування
    Тісто слід приготувати завчасно, оскільки йому потрібен час на расстойку. Підсолодіть тепле молоко і розпустіть в нього тремтіння. Влийте розчин до пропущеної через сито борошно і замісіть тісто. Залиште кого підходити в теплі на годину. По закінченні часу, коли тісто збільшиться вдвічі, розділіть його на порції і розплющите між долонями. У центр отриманого пласта викладіть обрану начинку, а защепіть краю. Обсмажуйте пиріжки у великій кількості олії до тих пір, поки не схопляться рум'янцем, а потім відразу ж переступайте через це до дегустації.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріжки з картоплею і грибами
    Пиріжки з картоплею і грибами
    Пиріжки з картоплею, напевно, найкращий варіант розправитися з залишками пюре. Пропонуємо урізноманітнити цю начинку підсмаженими грибами. Це
    Пиріжки смажені на сковороді
    Пиріжки смажені на сковороді
    Приготування пиріжків - не найпростіше кулінарне заняття, тому зазвичай за нього беруться господині з певним досвідом. Пропонуємо кілька варіантів
    Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
    Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
    Пишна дріжджова випічка доведеться по душі багатьом дорослим і, звичайно, дітворі. Особливо якщо начинка буде з улюблених ягід. Пропонуємо рецепти
    Пиріжки з щавлем
    Пиріжки з щавлем
    Щавель дуже часто використовується в традиційній українській кухні. Виражена кислинка цієї рослини поєднується з багатьма продуктами, навіть з
    Пиріжки з абрикосами в духовці
    Пиріжки з абрикосами в духовці
    Ідеальний спосіб порадувати рідних - це спекти щось смачненьке. Всі знають - немає нічого краще домашньої випічки. Далі пропонуємо самі цікаві і
    Пиріжки на кисляку
    Пиріжки на кисляку
    Апетитні, рум'яні смажені пиріжки - як можна встояти при їх вигляді? І нехай вони не дуже-то й корисні, зате дуже смачні! Якщо хочеться зробити їх