Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріжки з листкового тіста з малиною

Пиріжки з листкового тіста з малиною

16-08-2015, 21:09
2 057
Пиріжки з листкового тіста з малиною
Смакові відчуття, які викликає випічка з листкового тіста з малиною, не передати словами. Ніжна структура пиріжків у поєднанні з соковитістю і приголомшливим ароматом малинових ягід, створюють неперевершений кулінарний дует.
З наших рецептів ви дізнаєтеся, як зробити пиріжки з листкового тіста з малиною. Їх приготування не займе багато часу, а результат перевершить всі очікування.

Пиріжки з листкового тіста з малиною - рецепт


Інгредієнти:

  • тісто листкове – 480 м;

  • малина – 550 г;

  • цукровий пісок – 150 г;

  • крохмаль картопляний – 90 г;

  • яйце куряче – 1 шт.;

  • цукрова пудра.


  • Приготування
    Для приготування пиріжків ми будемо використовувати готове листкове тісто, яке необхідно попередньо розморозити. Малинку дбайливо промиваємо і даємо воді стекти. Розморожений пласт листкового тіста розрізаємо на квадрати або прямокутники бажаного розміру і на кожен насипаємо по центру чайною ложкою цукровий пісок. Його кількість варіюємо в залежності від розмірів пиріжків і солодощі самої малини. Тепер ягідки обвалюємо в крохмалі, зверху поміщаємо на цукор і формуємо пиріжки трикутної або прямокутної форми, склавши тісто навпіл. Запечатуємо краю руками або придавлюємо виделкою.
    Пиріжки промазуємо зверху збитим яйцем, розкладаємо на промаслений лист, і визначаємо в заздалегідь прогрітий до 220 градусів духовку на двадцять-тридцять хвилин.
    Рум'яним пиріжкам з листкового тіста з малиною даємо охолонути, і притрушиваем цукровою пудрою.
    Начинку для пиріжків з малини можна урізноманітнити, додавши до ягід сир. Результат вас неодмінно здивує і порадує ніжним смаком.

    Відкриті листкові пиріжки з малиною і сиром


    Інгредієнти:

  • тісто листкове – 480 м;

  • малина – 350 г;

  • сир – 350 г;

  • цукровий пісок – 150 г;

  • крохмаль картопляний – 90 г;

  • яйце куряче – 1 шт.;

  • ванільний цукор – за смаком;

  • цукрова пудра.


  • Приготування
    Першим ділом приготуємо всі необхідні продукти для пиріжків. Листкове тісто розморозимо, малинові ягідки акуратно промиємо і просушити. Сир для начинки вибираємо не рідкий, а швидше сухуватий з крупинками, тому пропустимо його через сито і змішаємо з цукровим піском і ванільним цукром.
    Пиріжки з листкового тіста з малиною

    Розкачуємо розмерзається тісто і ділимо на квадратики. По центру кожного накладаємо ложкою сирну начинку, зверху обкачані в борошні малинові ягідки, трохи притапливая їх. Стуляємо протилежні краї тіста і формуємо свого роду конвертики. Промазуємо їх збитим яйцем, розміщуємо на промасленому деку і визначаємо в заздалегідь прогріту до 220 градусів духовку на двадцять-тридцять хвилин. Час може змінюватися залежно від можливостей вашого духової шафи, тому спостерігаємо за процесом в оглядове віконце. Коли пиріжки придбають красивий рум'яний колір, виймаємо їх з духовки і охолодити.
    Перед подачею притрушиваем блюдо цукровою пудрою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріжки зі смородиною
    Пиріжки зі смородиною
    Порадуйте рідних ароматною домашньою випічкою. У нашій статті ви знайдете нові і досить оригінальні рецепти пиріжків зі смородиною на будь-який смак.
    Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
    Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
    Пишна дріжджова випічка доведеться по душі багатьом дорослим і, звичайно, дітворі. Особливо якщо начинка буде з улюблених ягід. Пропонуємо рецепти
    Заливний пиріг з абрикосами
    Заливний пиріг з абрикосами
    Заливні пироги відрізняються своєю легкістю і простотою виконання, як раз те що потрібно влітку. А головне, в сезон його можна доповнювати свіжими
    Пиріжки з готового листкового тіста
    Пиріжки з готового листкового тіста
    Коли у нас немає часу на приготування страв з тіста - на виручку приходить готове листкове тісто, яке можна придбати в будь-якому супермаркеті. З
    Пиріжки з листкового тіста з капустою
    Пиріжки з листкового тіста з капустою
    Пропонуємо вам швидкий рецепт приготування пиріжків з капустою з готового листкового тіста. Пиріжки виходять дуже смачними: ніжна капустяна начинка у
    Пиріжки з листкового тіста
    Пиріжки з листкового тіста
    Розтягаї - смачне блюдо російської кухні, яке популярне у всьому світі. Їх готують з рибою, м'ясом, повидлом. І сьогодні ми розберемося, як його