Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріжки з фаршем

Пиріжки з фаршем

16-08-2015, 21:01
1 931
Пиріжки з фаршем
Пиріжки – це завжди смачно, ситно і поживно. Нижче вас чекають рецепти приготування пиріжків з фаршем.

Ледачі пиріжки з фаршем


Інгредієнти:

  • кефір – 2 склянки;

  • яйця – 1 шт.;

  • цукор – щіпка;

  • сіль – щіпка;

  • розпушувач – 2 ч. ложки;

  • борошно – 2 склянки;

  • фарш курячий – 400 р;

  • цибуля – 140 р.


  • Приготування
    Кефір злегка підігріваємо, додаємо збите яйце, цукор, сіль, розпушувач і просіяне борошно. Гарненько все перемішуємо – повинно вийти тісто консистенції густої сметани. Цибулю подрібнюємо, кладемо його в курячий фарш, солимо, перчимо і добре вимішуємо. Викладаємо фарш в тісто і знову розмішуємо. Отриману масу столовою ложкою викладаємо на сковороду і смажимо ледачі пиріжки з фаршем до готовності з обох сторін. А щоб наші ледачі пиріжки з курячим фаршем добре просмажаться і при цьому не підгоріли, вогонь робимо невеликим.

    Пиріжки з фаршем в духовці


    Інгредієнти:

  • борошно – 500 г;

  • вершкове масло – 70 г;

  • свіжі дріжджі – 25 г;

  • цукор – 50 г;

  • яйця – 3 шт.;

  • молоко – 90 мл;

  • сіль – 10 г;

  • м'ясо – 400 г;

  • цибуля – 135 г;

  • перець чорний мелений – 05 ч. ложки.


  • Приготування
    Дріжджі розчиняємо в 100 мл теплої води і даємо настоятися хвилин 15. У 75 мл теплого молока розчиняємо вершкове масло. Тепер у глибокому посуді збиваємо яйця з цукром і виливаємо молочно-масляну суміш. Добре все перемішуємо. Частинами всипаємо борошно, просіяне з сіллю. Замішуємо тісто, воно повинно вийде дуже мягеньким, може навіть злегка липнути до рук. Потім скачуємо його в кулю, прикривають плівкою, щоб не обветривалось, і залишаємо для підйому на 1 годину. Тісто має збільшитися в об'ємі в 2 рази. Тим часом займаємося приготуванням начинки з фаршу для пиріжків. Для цього м'ясо пропускаємо через м'ясорубку 2 рази з цибулею. Додаємо молоко, що залишилося і половину яйця. Приправляємо чорним меленим перцем і сіллю і прибираємо на годину в холодильник.
    Пиріжки з фаршем

    Коли тісто підійшло, викладаємо його на робочу поверхню і ще пару хвилин вимішуємо. Тепер дістаємо фарш. Від тесту відщипуємо невеликі шматочки, розплющуємо їх руками або злегка розкочуємо качалкою. Повинні вийти кола діаметром близько 10 див. на центр кожного з них кладемо приблизно 1-2 чайні ложки фаршу. Тепер краї защипуємо і викладаємо пиріжки з фаршем на деко, попередньо застелений пекарської папером. Щоб уникнути обвітрювання прикриваємо заготовки серветкою і залишаємо хвилин на 30 підходити. А потім промазуємо верх пиріжків залишилися яйцем і відправляємо в духовку. Через 15 хвилин пиріжки з фаршем будуть готові. При цьому духовка повинна бути прогріта до температури 200 градусів.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріжки з картоплею в духовці
    Пиріжки з картоплею в духовці
    Якщо вже дуже захотілося пиріжків з картоплею, зробіть вибір на користь рецептів приготування в духовці. Печені пиріжки будуть набагато корисніше
    Пиріжки з м'ясом
    Пиріжки з м'ясом
    Росіяни розтягаї оспівані багатьма літературними класиками. Це історичне блюдо просто зобов'язана опинитися у вас на столі, а в приготуванні
    Пиріжки з рисом
    Пиріжки з рисом
    Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і
    Пиріжки з горохом
    Пиріжки з горохом
    Пиріжки можна приготувати не тільки з картоплі, м'яса, яйця, рису і т. д. В якості начинки можна використовувати горох. Пропонуємо вам кілька смачних
    Пиріжки на кисляку
    Пиріжки на кисляку
    Апетитні, рум'яні смажені пиріжки - як можна встояти при їх вигляді? І нехай вони не дуже-то й корисні, зате дуже смачні! Якщо хочеться зробити їх
    Пиріжки з м'ясом в духовці
    Пиріжки з м'ясом в духовці
    Коли хочеться чим-небудь перекусити, що може бути краще пиріжків з м'ясом? Особливо смачні печені пиріжки, ароматні, на повітряному тісті - пальчики