Пиріжки з фаршем
![Пиріжки з фаршем Пиріжки з фаршем](/uploads/posts/2015-08/pirzhki-z-farshem_141.png)
Ледачі пиріжки з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Кефір злегка підігріваємо, додаємо збите яйце, цукор, сіль, розпушувач і просіяне борошно. Гарненько все перемішуємо – повинно вийти тісто консистенції густої сметани. Цибулю подрібнюємо, кладемо його в курячий фарш, солимо, перчимо і добре вимішуємо. Викладаємо фарш в тісто і знову розмішуємо. Отриману масу столовою ложкою викладаємо на сковороду і смажимо ледачі пиріжки з фаршем до готовності з обох сторін. А щоб наші ледачі пиріжки з курячим фаршем добре просмажаться і при цьому не підгоріли, вогонь робимо невеликим.
Пиріжки з фаршем в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Дріжджі розчиняємо в 100 мл теплої води і даємо настоятися хвилин 15. У 75 мл теплого молока розчиняємо вершкове масло. Тепер у глибокому посуді збиваємо яйця з цукром і виливаємо молочно-масляну суміш. Добре все перемішуємо. Частинами всипаємо борошно, просіяне з сіллю. Замішуємо тісто, воно повинно вийде дуже мягеньким, може навіть злегка липнути до рук. Потім скачуємо його в кулю, прикривають плівкою, щоб не обветривалось, і залишаємо для підйому на 1 годину. Тісто має збільшитися в об'ємі в 2 рази. Тим часом займаємося приготуванням начинки з фаршу для пиріжків. Для цього м'ясо пропускаємо через м'ясорубку 2 рази з цибулею. Додаємо молоко, що залишилося і половину яйця. Приправляємо чорним меленим перцем і сіллю і прибираємо на годину в холодильник.
![Пиріжки з фаршем Пиріжки з фаршем](/uploads/posts/2015-08/pirzhki-z-farshem_782.jpeg)
Коли тісто підійшло, викладаємо його на робочу поверхню і ще пару хвилин вимішуємо. Тепер дістаємо фарш. Від тесту відщипуємо невеликі шматочки, розплющуємо їх руками або злегка розкочуємо качалкою. Повинні вийти кола діаметром близько 10 див. на центр кожного з них кладемо приблизно 1-2 чайні ложки фаршу. Тепер краї защипуємо і викладаємо пиріжки з фаршем на деко, попередньо застелений пекарської папером. Щоб уникнути обвітрювання прикриваємо заготовки серветкою і залишаємо хвилин на 30 підходити. А потім промазуємо верх пиріжків залишилися яйцем і відправляємо в духовку. Через 15 хвилин пиріжки з фаршем будуть готові. При цьому духовка повинна бути прогріта до температури 200 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Пиріжки з картоплею в духовці](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/pirozhki_s_kartoshkoy_v_duhovke_0.jpg)
Пиріжки з картоплею в духовці
Якщо вже дуже захотілося пиріжків з картоплею, зробіть вибір на користь рецептів приготування в духовці. Печені пиріжки будуть набагато корисніше
![Пиріжки з м'ясом](/uploads/posts/2015-03/pirzhki-z-myasom_411.jpeg)
Пиріжки з м'ясом
Росіяни розтягаї оспівані багатьма літературними класиками. Це історичне блюдо просто зобов'язана опинитися у вас на столі, а в приготуванні
![Пиріжки з рисом](/uploads/posts/2015-03/pirzhki-z-risom_281.jpeg)
Пиріжки з рисом
Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і
![Пиріжки з горохом](/uploads/posts/2015-03/pirzhki-z-gorohom_481.jpeg)
Пиріжки з горохом
Пиріжки можна приготувати не тільки з картоплі, м'яса, яйця, рису і т. д. В якості начинки можна використовувати горох. Пропонуємо вам кілька смачних
![Пиріжки на кисляку](/uploads/posts/2015-03/pirzhki-na-kislyaku_241.jpeg)
Пиріжки на кисляку
Апетитні, рум'яні смажені пиріжки - як можна встояти при їх вигляді? І нехай вони не дуже-то й корисні, зате дуже смачні! Якщо хочеться зробити їх
![Пиріжки з м'ясом в духовці](/uploads/posts/2015-03/pirzhki-z-myasom-v-duhovc_161.jpeg)
Пиріжки з м'ясом в духовці
Коли хочеться чим-небудь перекусити, що може бути краще пиріжків з м'ясом? Особливо смачні печені пиріжки, ароматні, на повітряному тісті - пальчики