Пиріжки «Бомбочки» з помідорами і сиром – рецепт

Пиріжки «Бомбочки» з помідорами і бринзою
Якщо ви не любите бринзу, то замінити солонуватий сир можна і звичайним твердим, м'яким козячим або плавленим – будь-яка варіація прекрасно уживається в рамках цього рецепта.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Тісто для цих пиріжків готується також елементарно просто, як і начинка, досить з'єднати всі інгредієнти зі списку разом, злегка приправити і замісити все в густий ком. Розділіть ком тесту на дві частини, кожну розкачати і порціями викладіть поверх одного з пластів гірки начинки, що складаються з кружечка томата в основі, поверх якого розміщена терта бринза, змішана з часником і зеленню кропу. Накрийте пласт з начинкою рештою тестом і з допомогою вирубки, склянки, піали або чого завгодно відповідного розміру, виріжте пиріжки. Готуйте закуску у фритюрі, а рум'яні смажені пиріжки «Бомбочки» розміщуйте на паперових рушниках.
Як приготувати пиріжки «Бомбочки» з листкового тіста?
Якщо з часом і зовсім біда, то швидкий перекус можна приготувати з вже готовим шаром листкового тіста, все, що вам залишається – покласти поверх найпростішу начинку і відправити все в духову шафу.
Інгредієнти:
Приготування
Розділіть упаковку листкового тесту навпіл і поставте його розморожуватися. Розморожені пласти розкачайте. Наріжте помідори кружечками і візьміться за простій сирний топпінг, що складається з суміші самого сиру з тертим сиром, розтертим в пасту часниковим зубком і подрібненим базиліком. Розкладіть кружечки помідорів на пласт листкового тіста, зверху укладіть порції сирної суміші і накрийте всі другим листом тесту. Виріжте круглі пиріжки, покрийте їх збитим яйцем і відправте запікати при 200 градусах до зарум'янювання.
Пиріжки «Бомбочки» – рецепт в духовці
Просту закуску можна перетворити в, по-справжньому дивовижне блюдо, адаптувавши рецепт піци до схеми приготування «Бомбочек», адже головні інгредієнти – томати та сир –є в обох версіях.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:

Приготування
Приготуйте базове дріжджове тісто, розчинивши дріжджі в підсолодженій теплій воді і вливши їх разом з маслом до борошна. Як тільки тісто подвоїться, розділіть його навпіл, розкачайте і викладіть на один із шарів порції начинки. Для останньої слід припустити дрібно нарізаний солодкий перець з цибулею, додати до овочевої засмажки часник і томати. Коли овочі практично дійдуть до готовності, тобто розм'якшаться, змішайте їх з шматочками ковбаси і охолодіть. Поверх порцій начинки викладіть сир, накрийте всі другим пластом тіста і наріжте на пиріжки. Надішліть «Бомбочки» випікатися 12-15 хвилин при 200 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріжки зі смородиною
Порадуйте рідних ароматною домашньою випічкою. У нашій статті ви знайдете нові і досить оригінальні рецепти пиріжків зі смородиною на будь-який смак.

Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
Пишна дріжджова випічка доведеться по душі багатьом дорослим і, звичайно, дітворі. Особливо якщо начинка буде з улюблених ягід. Пропонуємо рецепти

Пиріжки з щавлем
Щавель дуже часто використовується в традиційній українській кухні. Виражена кислинка цієї рослини поєднується з багатьма продуктами, навіть з

Пиріжки з абрикосами в духовці
Ідеальний спосіб порадувати рідних - це спекти щось смачненьке. Всі знають - немає нічого краще домашньої випічки. Далі пропонуємо самі цікаві і

Пиріжки з помідорами і бринзою
Хто ж з нас не любить пиріжки, які готує мама або бабуся. Вони можуть бути з різними начинками: з картопляним пюре, грибами, капустою, яйцем і

Бомбочки з помідорами
Не знаєте чим здивувати гостей, ситним і оригінальним? Тоді радимо звернути увагу на наші поради приготування бомбочек з помідорами. Таку дивовижну