Торт «Бджілка»
![Торт «Бджілка» Торт «Бджілка»](/uploads/posts/2015-07/tort-bdzhlka_101.jpeg)
Рецепт торта «Бджілка»
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для бджілок:
Приготування
Як зробити торт бджілка? Отже, для початку розтоплюємо на водяній бані мед: в широку миску наливаємо води, всередину ставимо ємність вужчий і викладаємо в неї мед. Доводимо до кипіння, чекаємо, поки мед прогріється, і всипаємо в нього соду. Все розмішуємо, знімаємо з вогню і охолоджуємо. Після цього додаємо збиті яйця, всипаємо цукор і кладемо вершкове масло. Потім поступово додаємо борошно і замішуємо пісочне тісто. Поділяємо його приблизно на 5 частин, формуємо вручну коржі і запікаємо їх в духовці при температурі 210°С. Цим часом готуємо крем для торта: у каструлю викладаємо холодну сметану, висипаємо цукор і гарненько збиваємо міксером. Потім додаємо ванілін, вливаємо коньяк і перемішуємо. Готові коржі рівно обрізаємо і промазуємо приготованим кремом, складаючи один на одного. Верх торта теж покриваємо кремом і обсипаємо крихіткою. Тепер переходимо до прикраси: на водяній бані розтоплюємо шоколад, вливаємо трохи молока і доводимо до пластилінового стану. Далі з отриманої маси ліпимо руками тільця бджілок і викладаємо їх на обробну дошку, загорнуту у фольгу. По боках робимо невеликі надрізи ножем і прибираємо заготовки в морозильну камеру. А цим часом розтоплюємо поки білий шоколад і пензликом малюємо на тілі оченята і смужки нашим бджолам. Тепер беремо акуратні кукурудзяні пластівці, вставляємо їх у прорізи, знову прибираємо все в морозилку для застигання, а потім висаджуємо готових бджіл на медовий торт. Даємо йому кілька годин просочитися, розрізаємо на шматочки і подаємо до гарячого чаю.
Рецепт медового торта «Бджілка» з чорносливом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для глазурі:
Приготування
Отже, для приготування торта «Бджілка» з чорносливом давайте спочатку зробимо крем: холодну сметану збиваємо гарненько з пудрою і прибираємо холодильник. Тепер переходимо до тесту: розтоплюємо вершкове масло і охолодити її до кімнатної температури. У невеликій ємності змішуємо мед з содою, ставимо на мінімальний вогонь і прогріваємо до тих пір, поки
![Торт «Бджілка» Торт «Бджілка»](/uploads/posts/2015-07/tort-bdzhlka_172.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Апельсиновий торт](/uploads/posts/2015-07/apelsinoviy-tort_151.jpeg)
Апельсиновий торт
Шоколад і цитрусові - постійні атрибути новорічних свят. Щоб створити собі святковий настрій в будь-який час року, пропонуємо вам приготувати
![Торт «Три шоколади»](/uploads/posts/2015-07/tort-tri-shokoladu_321.jpeg)
Торт «Три шоколади»
Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать
![Торт зі збитими вершками](/uploads/posts/2015-01/tort-z-zbitimi-vershkami_451.jpeg)
Торт зі збитими вершками
Не знаєте, який десерт подати до чаю на святковий стіл, тоді пропонуємо вам безпрограшний варіант приготування торта зі збитими вершками. Таке ласощі
![Торт зі згущеним молоком](/uploads/posts/2015-01/tort-z-zguschenim-molokom_601.jpeg)
Торт зі згущеним молоком
Торт зі згущеним молоком - дивовижна домашня випічка, при чому згущене молоко може не тільки входити в тісто, але і бути основним інгредієнтом крему.
![Торт з чорносливом](/uploads/posts/2015-01/tort-z-chornoslivom_411.jpeg)
Торт з чорносливом
Страви з наявністю чорносливу завжди виходять дивовижно смачними та оригінальними. І торти в цьому плані не виключення. Давайте знайомиться з
![Торт «Добош»](/uploads/posts/2015-01/tort-dobosh_861.jpeg)
Торт «Добош»
Любите солодке? Тоді вам сподобається торт Добош, що належить угорської кухні. Він дуже смачний і ніжний, з улюбленим всіма бісквітом і карамельним