Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Крем «Рафаелло»

Крем «Рафаелло»

5-07-2015, 21:55
752
Крем «Рафаелло»
Любите цукерки «Рафаелло»? Ті, хто люблять, легко можуть приготувати вишукані домашні десерти з практично таким же смаком. Для цього приготуємо крем «Рафаелло» з кокосовою стружкою. Його можна використовувати для тортів і тістечок, або як самостійний десерт, наприклад, подати з кавою або чаєм.
Розповімо, як приготувати крем «Рафаелло» в домашніх умовах.
В даний час широко популяризирован рецепт крему «Рафаелло» з використанням відомих консервів « Згущене молоко з цукром». Крем з цим компонентом виходить нудотним і дещо грубуватим, далеким від автентичного смаку «Рафаелло». Крім того, смак згущеного молока, популярного радянського ласощі, подобається далеко не всім, та й зараз готують цей культовий продукт, не завжди керуючись ГОСТами.
Для приготування по-справжньому ніжного і легкого крему «Рафаелло» набагато краще використовувати натуральні молочні вершки високої або середньої жирності.

Рецепт ніжного крему «Рафаелло» з кокосовою стружкою


Інгредієнти:

  • кокосова стружка – 40-100 г;

  • вершки натуральні молочні середньої або високої жирності-200 мл;

  • білий шоколад – плитка вагою близько 80 г або 100.


  • Додаткові інгредієнти:

  • ром білий або золотистий – 1-2 ч. ложки;

  • ваніль – 1 дрібка;

  • ядра мигдалю розтерті в пасту – до 20 р.


  • Приготування
    Якщо готуємо крем для самостійного десерту візьмемо більше кокосової стружки.
    Готуємо в емальованому, скляній або керамічній посудині. Ламаємо білий шоколад розтоплюємо його у вершках на малому вогні (ще краще робити це на водяній бані). Заливаємо кокосову стружку вершковою сумішшю. Можна додати необов'язкові компоненти і перемішати. Накриємо ємність кришкою і дочекаємося, поки вона охолоне. Якщо, на вашу думку, недостатньо густий крем, помістимо ємність в холодильник на деякий час. З загустів крему можна робити цукерки у формі кульок: порцію густого крему беремо ложкою, відокремлюємо і обвалюємо в кокосовій стружці.
    Крем «Рафаелло»

    Оскільки в наведеному рецепт крему «Рафаелло» ми використовували готовий білий шоколад, продукт з достатньою солодкістю, цукор можна не включати до складу крему. Проте якщо з вашої точки зору крем вийшов недостатньо солодким можна додати в нього не більше 2 столових ложок цукру (краще у вигляді пудри). Додаємо пудру після того, як розтопили білий шоколад у вершках, Щоб визначити бажану кількість цукру, спочатку спробуйте суміш на смак.
    Готовий крем «Рафаелло» використовуємо в побудові тортів і тістечок або подаємо до кави, чаю, або ройбушу, також його смачно їсти, намазуючи на прісні крекери, або просто ложечкою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Закуска «Рафаелло»
    Закуска «Рафаелло»
    Завдяки всім відомим цукерок "Рафаелло", з'явилася закуска з однойменною назвою. Виглядає така закуска так апетитно, як і цукерки, а її смак порадує
    Сметанний крем - рецепт
    Сметанний крем - рецепт
    Щоб приготувати сметанний крем, який стане прикрасою будь-якого торта і додасть йому незвичайний смак, не потрібно бути професійним кондитером.
    Крем для вафельних коржів
    Крем для вафельних коржів
    Швидкі десерти з вафельних коржів блискавично здобули популярність зразу ж, при попаданні останніх на полиці супермаркетів. Кремом для вафельного
    Сметанно-шоколадний крем
    Сметанно-шоколадний крем
    Креми служать наповнювачами для різних кондитерських виробів: тортів, тістечок, еклерів, булочок і т. д. Варіантів створення кремів дуже багато. І
    Торт «Рафаелло»
    Торт «Рафаелло»
    Про існування однойменних цукерок знає навіть дитина, однак часом упаковки всіма улюбленого ласощі не вистачає, щоб втамувати спрагу ласунів і тут на
    Рецепт рафаелло
    Рецепт рафаелло
    Дивлячись на рекламу цукерок рафаелло, так і хочеться побігти в магазин за заповітної коробочкою і подарувати собі райське насолоду. Але можливість