Крем «Рафаелло»
![Крем «Рафаелло» Крем «Рафаелло»](/uploads/posts/2015-07/krem-rafaello_581.jpeg)
Розповімо, як приготувати крем «Рафаелло» в домашніх умовах.
В даний час широко популяризирован рецепт крему «Рафаелло» з використанням відомих консервів « Згущене молоко з цукром». Крем з цим компонентом виходить нудотним і дещо грубуватим, далеким від автентичного смаку «Рафаелло». Крім того, смак згущеного молока, популярного радянського ласощі, подобається далеко не всім, та й зараз готують цей культовий продукт, не завжди керуючись ГОСТами.
Для приготування по-справжньому ніжного і легкого крему «Рафаелло» набагато краще використовувати натуральні молочні вершки високої або середньої жирності.
Рецепт ніжного крему «Рафаелло» з кокосовою стружкою
Інгредієнти:
Додаткові інгредієнти:
Приготування
Якщо готуємо крем для самостійного десерту візьмемо більше кокосової стружки.
Готуємо в емальованому, скляній або керамічній посудині. Ламаємо білий шоколад розтоплюємо його у вершках на малому вогні (ще краще робити це на водяній бані). Заливаємо кокосову стружку вершковою сумішшю. Можна додати необов'язкові компоненти і перемішати. Накриємо ємність кришкою і дочекаємося, поки вона охолоне. Якщо, на вашу думку, недостатньо густий крем, помістимо ємність в холодильник на деякий час. З загустів крему можна робити цукерки у формі кульок: порцію густого крему беремо ложкою, відокремлюємо і обвалюємо в кокосовій стружці.
![Крем «Рафаелло» Крем «Рафаелло»](/uploads/posts/2015-07/krem-rafaello_102.jpeg)
Оскільки в наведеному рецепт крему «Рафаелло» ми використовували готовий білий шоколад, продукт з достатньою солодкістю, цукор можна не включати до складу крему. Проте якщо з вашої точки зору крем вийшов недостатньо солодким можна додати в нього не більше 2 столових ложок цукру (краще у вигляді пудри). Додаємо пудру після того, як розтопили білий шоколад у вершках, Щоб визначити бажану кількість цукру, спочатку спробуйте суміш на смак.
Готовий крем «Рафаелло» використовуємо в побудові тортів і тістечок або подаємо до кави, чаю, або ройбушу, також його смачно їсти, намазуючи на прісні крекери, або просто ложечкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Закуска «Рафаелло»](/uploads/posts/2015-03/zakuska-rafaello_991.jpeg)
Закуска «Рафаелло»
Завдяки всім відомим цукерок "Рафаелло", з'явилася закуска з однойменною назвою. Виглядає така закуска так апетитно, як і цукерки, а її смак порадує
![Сметанний крем - рецепт](/uploads/posts/2015-01/smetanniy-krem-recept_391.jpeg)
Сметанний крем - рецепт
Щоб приготувати сметанний крем, який стане прикрасою будь-якого торта і додасть йому незвичайний смак, не потрібно бути професійним кондитером.
![Крем для вафельних коржів](/uploads/posts/2015-01/krem-dlya-vafelnih-korzhv_771.jpeg)
Крем для вафельних коржів
Швидкі десерти з вафельних коржів блискавично здобули популярність зразу ж, при попаданні останніх на полиці супермаркетів. Кремом для вафельного
![Сметанно-шоколадний крем](/uploads/posts/2015-01/smetanno-shokoladniy-krem_521.jpeg)
Сметанно-шоколадний крем
Креми служать наповнювачами для різних кондитерських виробів: тортів, тістечок, еклерів, булочок і т. д. Варіантів створення кремів дуже багато. І
![Торт «Рафаелло»](/uploads/posts/2015-01/tort-rafaello_901.jpeg)
Торт «Рафаелло»
Про існування однойменних цукерок знає навіть дитина, однак часом упаковки всіма улюбленого ласощі не вистачає, щоб втамувати спрагу ласунів і тут на
![Рецепт рафаелло](/uploads/posts/2015-01/recept-rafaello_791.jpeg)
Рецепт рафаелло
Дивлячись на рекламу цукерок рафаелло, так і хочеться побігти в магазин за заповітної коробочкою і подарувати собі райське насолоду. Але можливість