Крем для шоколадного бісквіта

Рецепт крему для шоколадного бісквіта
Інгредієнти:
Приготування
Беремо невелику залізну мисочку і ставимо її на 15 хвилин у морозилку. Потім виливаємо в неї охолоджені вершки і збиваємо їх міксером, встановивши прилад на саму мінімальну швидкість. Коли вершки почнуть загусати, всипаємо поступово цукрову пудру. Далі кидаємо ванілін і все перемішуємо протягом 3 хвилин на невеликих обертах. Тільки не збивайте довго, інакше вершки можуть перетворитися в сироватку з шматочками масла. Готовий крем використовуємо для просочення шоколадного бісквіта і прикраси торта.
Заварний крем для шоколадного бісквіта
Інгредієнти:
Приготування
Яєчні жовтки гарненько розтираємо з цукром, додаємо за смаком ванілін і всипаємо борошно. Перемішуємо все до білого стану. Молоко виливаємо в миску, доводимо до кипіння і даємо трохи охолонути. Потім акуратно вливаємо його в яєчну суміш, постійно помішуючи, щоб желточки не згорнулися. Після цього відправляємо масу знову на вогонь і прогріваємо до загустіння. Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника, а потім додаємо в заварний крем і добре збиваємо вінчиком до однорідної гладкого стану.
Смачний крем для шоколадного бісквіта
Інгредієнти:
Приготування

Отже, для приготування шоколадного крему, вершки виливаємо в ковшичек і ставимо на слабенький вогонь. Доводимо до кипіння, відключаємо конфорку і кидаємо поламаного на маленькі шматочки чорний шоколад. Ретельно все розмішуємо віночком, так як повністю він сам не зможе розчинитися. Далі, в отриману шоколадну масу поступово всипаємо дрібну цукрову пудру і гарненько розмішуємо, щоб уникнути появи грудочок. В результаті крем повинен придбати густувату однорідну консистенцію. Після цього повністю охолодити його і використовуємо для промазування і прикраси шоколадного бісквіта.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сирно-шоколадний крем
Сирно-шоколадний крем відмінно підійде для будь-якої випічки, а може бути і самостійним десертом. Гарний такий крем тим, що їсти його можна не тільки

Шоколадний ганаш - рецепт
Шоколадний ганаш - це не екзотична страва, як може видатися з назви, а всього лише шоколадний крем. Ганаш найчастіше використовують в приготуванні

Крем для вафельних коржів
Швидкі десерти з вафельних коржів блискавично здобули популярність зразу ж, при попаданні останніх на полиці супермаркетів. Кремом для вафельного

Шоколадний крем з какао
Шоколадний крем з какао - це не тільки чудова прошарок для тортів і пирогів, але і цілком самостійний десерт, який відмінно підійде до чашки чаю або

Класичний заварний крем - рецепт
Класичний заварний крем - це чудова начинка для тістечок, еклерів, трубочок, прошарку тортів. Способів його приготування досить багато. У нашій

Печиво з шоколадного масла
Печиво з шоколадного масла - чудовий смачний десерт, який неодмінно сподобається і дорослим, і дітям. І зараз ми підкажемо декілька варіантів