Вернуться назад Распечатать

Крем для шоколадного бісквіта

Крем для шоколадного бісквіта
Зробити хороший торт практично неможливо без запашного і смачного крему. Тут можна включити фантазію і використовувати різну начинку і інгредієнти. Давайте дізнаємося з вами детальніше, який крем підійде для шоколадного бісквіта .

Рецепт крему для шоколадного бісквіта


Інгредієнти:

  • дрібна цукрова пудра – 2 ст. ложки;

  • ванілін – 1 пакетик;

  • вершки 25 % – 500 мл


  • Приготування
    Беремо невелику залізну мисочку і ставимо її на 15 хвилин у морозилку. Потім виливаємо в неї охолоджені вершки і збиваємо їх міксером, встановивши прилад на саму мінімальну швидкість. Коли вершки почнуть загусати, всипаємо поступово цукрову пудру. Далі кидаємо ванілін і все перемішуємо протягом 3 хвилин на невеликих обертах. Тільки не збивайте довго, інакше вершки можуть перетворитися в сироватку з шматочками масла. Готовий крем використовуємо для просочення шоколадного бісквіта і прикраси торта.

    Заварний крем для шоколадного бісквіта


    Інгредієнти:

  • борошно – 1 ст. ложка;

  • молоко – 1 ст.;

  • цукор – 05 склянки;

  • жовток – 2 шт.;

  • ванілін;

  • масло вершкове – 200 р.


  • Приготування
    Яєчні жовтки гарненько розтираємо з цукром, додаємо за смаком ванілін і всипаємо борошно. Перемішуємо все до білого стану. Молоко виливаємо в миску, доводимо до кипіння і даємо трохи охолонути. Потім акуратно вливаємо його в яєчну суміш, постійно помішуючи, щоб желточки не згорнулися. Після цього відправляємо масу знову на вогонь і прогріваємо до загустіння. Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника, а потім додаємо в заварний крем і добре збиваємо вінчиком до однорідної гладкого стану.

    Смачний крем для шоколадного бісквіта


    Інгредієнти:

  • дрібна цукрова пудра – 5 ст. ложок;

  • вершки – 150 мл;

  • шоколад чорний – 150 р.


  • Приготування
    Крем для шоколадного бісквіта

    Отже, для приготування шоколадного крему, вершки виливаємо в ковшичек і ставимо на слабенький вогонь. Доводимо до кипіння, відключаємо конфорку і кидаємо поламаного на маленькі шматочки чорний шоколад. Ретельно все розмішуємо віночком, так як повністю він сам не зможе розчинитися. Далі, в отриману шоколадну масу поступово всипаємо дрібну цукрову пудру і гарненько розмішуємо, щоб уникнути появи грудочок. В результаті крем повинен придбати густувату однорідну консистенцію. Після цього повністю охолодити його і використовуємо для промазування і прикраси шоколадного бісквіта.