Зробити хороший торт практично неможливо без запашного і смачного крему. Тут можна включити фантазію і використовувати різну начинку і інгредієнти. Давайте дізнаємося з вами детальніше, який крем підійде для шоколадного бісквіта .
Рецепт крему для шоколадного бісквіта
Інгредієнти: дрібна цукрова пудра – 2 ст. ложки; ванілін – 1 пакетик; вершки 25 % – 500 мл Приготування Беремо невелику залізну мисочку і ставимо її на 15 хвилин у морозилку. Потім виливаємо в неї охолоджені вершки і збиваємо їх міксером, встановивши прилад на саму мінімальну швидкість. Коли вершки почнуть загусати, всипаємо поступово цукрову пудру. Далі кидаємо ванілін і все перемішуємо протягом 3 хвилин на невеликих обертах. Тільки не збивайте довго, інакше вершки можуть перетворитися в сироватку з шматочками масла. Готовий крем використовуємо для просочення шоколадного бісквіта і прикраси торта.
Заварний крем для шоколадного бісквіта
Інгредієнти: борошно – 1 ст. ложка; молоко – 1 ст.; цукор – 05 склянки; жовток – 2 шт.; ванілін; масло вершкове – 200 р. Приготування Яєчні жовтки гарненько розтираємо з цукром, додаємо за смаком ванілін і всипаємо борошно. Перемішуємо все до білого стану. Молоко виливаємо в миску, доводимо до кипіння і даємо трохи охолонути. Потім акуратно вливаємо його в яєчну суміш, постійно помішуючи, щоб желточки не згорнулися. Після цього відправляємо масу знову на вогонь і прогріваємо до загустіння. Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника, а потім додаємо в заварний крем і добре збиваємо вінчиком до однорідної гладкого стану.
Смачний крем для шоколадного бісквіта
Інгредієнти: дрібна цукрова пудра – 5 ст. ложок; вершки – 150 мл; шоколад чорний – 150 р. Приготування Отже, для приготування шоколадного крему, вершки виливаємо в ковшичек і ставимо на слабенький вогонь. Доводимо до кипіння, відключаємо конфорку і кидаємо поламаного на маленькі шматочки чорний шоколад. Ретельно все розмішуємо віночком, так як повністю він сам не зможе розчинитися. Далі, в отриману шоколадну масу поступово всипаємо дрібну цукрову пудру і гарненько розмішуємо, щоб уникнути появи грудочок. В результаті крем повинен придбати густувату однорідну консистенцію. Після цього повністю охолодити його і використовуємо для промазування і прикраси шоколадного бісквіта.