Пиріг з полуницею - рецепт
![Пиріг з полуницею - рецепт Пиріг з полуницею - рецепт](/uploads/posts/2015-07/pirg-z-poluniceyu-recept_161.jpeg)
Сирний пиріг з полуницею на кефірі
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Борошно просіваємо і змішати з іншими інгредієнтами для тіста. Залишаємо готове тісто в холодильнику на 40 хвилин, після чого розкачуємо, викладаємо на нього вантаж, наприклад, квасоля або крупу, щоб тісто не піднімалося, і випікаємо в духовці розігрітій до 200 градусів, до тих пір, поки воно не покриється рум'яною скоринкою (в середньому на це йде 35-40 хвилин).
Тим часом сир збиваємо з цукровою пудрою і ваніллю до однорідності. Желе розводимо у воді, дотримуючись інструкції на упаковці. Ягоди миємо, обсушуємо, при необхідності розрізаємо навпіл.
На остиглий корж виливаємо сирну начинку, зверху розкладаємо ягоди максимально щільним шаром і заливаємо їх смородиновим желе. Залишаємо пиріг зі свіжою полуницею в холодильнику до повного застигання желе.
Пісочний пиріг з полуницею
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Почнемо з приготування тіста. Борошно просіваємо і ретельно змішуємо з розпушувачем. Додаємо до сухих інгредієнтів щіпку солі і нарізане кубиками холодне масло. Розтираємо тісто в крихту і, додаючи трохи холодної води, формуем його в кулю. Куля пісочного тіста накриваємо плівкою і залишаємо в холодильнику на 40 хвилин.
При бажанні, в начинку для пирога можна додати ревінь, але робити це не обов'язково. Отже, якщо ви все-таки зупинили свою увагу на рецепті з ревенем, то наріжте стебла невеликими кубиками і покладіть в миску з полуницею. Посипте начинку крохмалем, додайте цукру і трохи апельсинової цедри для аромату.
Тісто розгортаємо і викладаємо у форму, поверх розподіляємо начинку і ставимо десерт в духовку, розігріту до 200 градусів. Через 40-45 хвилин пиріг буде готовий.
Як приготувати бісквітний пиріг з полуницею?
Інгредієнти:
![Пиріг з полуницею - рецепт Пиріг з полуницею - рецепт](/uploads/posts/2015-07/pirg-z-poluniceyu-recept_532.jpeg)
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Молоко збиваємо з ванільним екстрактом. В іншій мисці з'єднуємо просіяне борошно з розпушувачем і сіллю.
З допомогою міксера збиваємо рослинне і вершкове масло з цукром і желатином близько півтора хвилин. Додаємо в суміш яйця по одному, до повного вимішування. Після поступово підсипаємо суміш сухих інгредієнтів , чергуючи його з молоком, яке слід додавати в два підходи. Як тільки тісто стане однорідним, до нього можна додати полуничне пюре. Виливаємо тісто у форму і випікаємо 25-30 хвилин. Готовий бісквіт повністю остуджуємо і прикрашаємо вершками, горіхами і свіжими ягодами, або декоруємо на свій розсуд.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Пиріг з замороженою полуницею](/uploads/posts/2015-07/pirg-z-zamorozhenoyu-poluniceyu_281.jpeg)
Пиріг з замороженою полуницею
Закінчення ягідного сезону зовсім не означає, що поласувати домашніми солодкими пирогами більше не вдасться. Напевно в морозильнику кожної господині
![Фруктовий пиріг](/uploads/posts/2015-01/fruktoviy-pirg_511.jpeg)
Фруктовий пиріг
Фруктовий пиріг - це чудовий десерт зі свіжих фруктів в літній час і з консервованих взимку. Таке ласощі відмінно підійде до чашки чаю або кави в
![Рецепт пирога з чорницями](/uploads/posts/2015-01/recept-piroga-z-chornicyami_201.jpeg)
Рецепт пирога з чорницями
Чорниця - смачна і корисна ягода. З неї можна зробити безліч дивовижних десертів, варення, джемів і т. д. А сьогодні мова піде про дивовижний пиріг з
![Пиріг з маком](/uploads/posts/2015-01/pirg-z-makom_761.jpeg)
Пиріг з маком
Мак є чудовим доповненням до випічки, надаючи їй оригінальний смак. І зараз ми розповімо вам, як спекти бісквітний, сирний, листковий пиріг з маком.
![Кростата з джемом](/uploads/posts/2015-01/krostata-z-dzhemom_971.jpeg)
Кростата з джемом
Кростата - це італійський відкритий пиріг, який готується з різноманітними солодкими начинками. І сьогодні ми розглянемо кілька рецептів створення