Просочення для торта

Чітке дотримання рецептури - головна умова приготування хорошого сироп для просочення торта. Рецептів для просочення торта існує безліч. Спочатку пропонуємо самі популярні для просочення торта без алкоголю. Для приготування вибираємо невеликих розмірів посуд з нержавіючої сталі або з товстим дном, щоб цукор розчинявся рівномірно, і просочення вийшла однорідною.
Лимонна просочення
Інгредієнти:
Приготування
Вичавлюємо сік лимона, кип'ятимо воду, і всі компоненти додаємо в окріп. Розмішуємо, поки не розчиниться цукор. Даємо просочення охолонути.
Мус з шоколаду
Інгредієнти:
Приготування
Відокремлюємо жовтки збиваємо їх міксером або віночком. Готуємо цукровий сироп: розчиняємо цукор у воді і доводимо до кипіння. Виливаємо в сироп збиті жовтки збиваємо. Шоколад розтоплюємо на водяній бані, з'єднуємо з сумішшю сиропу і жовтків. Збиваємо вершки і все змішуємо. Даємо шоколадної просочення охолодитися.
Карамельний соус
Інгредієнти:
Приготування
В розчинений у воді цукор додаємо лимонний сік. Доводимо суміш до кипіння, після чого зменшуємо вогонь. Варимо 10 хвилин, весь час помішуючи. Сироп повинен знайти у нас насичений янтарний колір. Посуд знімаємо з плити і вливаємо в сироп вершки, заважаючи віночком. Додаємо масло і охолоджуємо до кімнатної температури. Смак просочення нагадує м'які іриски.
Щоб виготовлений продукт вийшов якісним, треба знати, як правильно зробити карамельну для просочення торта.
Медова просочення
Інгредієнти:
Приготування
Мед і лимонний сік змішаємо в товстостінній посуді, доводимо до кипіння і на повільному полум'ї варимо близько 5 хвилин, щоб суміш загусла. Даємо просочення злегка охолонути. Бісквіт просочуємо ще теплим сиропом.
В кінці розповімо, як приготувати просочення для торта з алкоголем, який додасть нотку пікантності смаку власноруч приготовленою випічки.
Коньячна просочення
Інгредієнти:
Приготування
Виливаємо в каструльку воду і коньяк, і, додавши цукор, ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння на повільному вогні варимо 2 хвилини, помішуючи. Сиропу даємо охолонути.
Коньячно-вишнева просочення
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо в посуд і перемішуємо коньяк, сироп, воду. Нагріваємо все на вогні, додаємо цукор, і,

Необхідно знати, як правильно просочити торт. Сироп виливаємо поступово, розподіляючи по всій поверхні коржа, в іншому випадку, у нас деякі частини вироби будуть надмірно вологими, а інші не просочаться. Коржі, просочені сиропом, повинні постояти годинку при кімнатній температурі, і тільки після цього торт поміщають в холодне місце.
Якщо ви збираєтеся піч бісквітний торт, тоді вам допоможуть наші поради по підготовці бісквітних коржів і просочення для бісквіта .
Рекомендуємо добрі рецепти

Просочення для бісквіта
Приготувати смачний бісквітний торт не завжди легко, особливо якщо ви вирішили не розрізати корж, а просто змастити його кремом. В цьому випадку вам

Масляний крем
Масляний крем - універсальне додаток до будь-якого десерту, приготувати яку не складе особливої праці. Якщо ви вирішили побалувати себе калорійними

Крем для вафельних коржів
Швидкі десерти з вафельних коржів блискавично здобули популярність зразу ж, при попаданні останніх на полиці супермаркетів. Кремом для вафельного

Сироп для просочення бісквіта
Бісквіти - це, безперечно, чудова основа для тортів. Але найчастіше вони виходять сухуватими. І щоб зробити їх більш ніжними та смачними, нам

Трюфельний торт
Трюфельний торт - вишукане й непросте ласощі, для приготування якого потрібно багато часу. Набираємося терпіння і приступаємо до готування, за

Медовий бісквіт - рецепт
Якщо ви бажаєте побалувати своїх близьких якоюсь смакотою, то медовий бісквіт буде вельми до речі. Випічка, приготовлена з цілком звичайних