Фруктовий торт з желе
Влітку, коли хочеться легких і яскравих десертів, немає нічого краще, ніж торт з фруктами залитий желе . Тим більше, що різноманітність і вибір фруктів і ягід в літній час порадує будь-яку господарку.
Інгредієнти:
борошно - 125 г;
цукор - 75 г;
яйця - 2 шт.;
вершкове масло - 75 г;
полуниця - 750 г;
розпушувач для тіста - 1 ч. ложка;
ванільний цукор - 10 г;
загущувач для вершків - 10 г;
червоне желе для тортів - 1 пакетик;
сіль - щіпка.
Приготування
Розм'якшене вершкове масло збийте з цукром, щоб вийшла пишна піна. По одному додайте яйця і знову збийте. Після цього акуратно просійте в цю суміш борошно і розпушувач, і замісіть тісто. Викладіть готове тісто у форму для випічки, змащену маслом, і поставте в духовку. Випікайте при 180 градусах 20-25 хвилин.
Вимиту полуницю посипте цукром і відставте ненадовго. Готовий бісквітний корж остудіть і посипте загусником для вершків. З полуниці злийте зайву рідину, розкладіть її поверх коржа і залийте фруктовим желе, приготованим згідно інструкції на пакетику. Поставте торт на пару годин в холодильник.
Також не зайвим буде приготувати молочне желе і залити їм основу для ягід - це поліпшить смак і зовнішній вигляд страви.
Інгредієнти:
яйця - 5 шт.;
борошно - 200 г;
цукор - 200 г;
желе для торта - 1 пакетик;
улюблені ягоди - за смаком.
Приготування
Відокремте білки від жовтків і збийте останні з цукром так, щоб маса збільшилася в два рази. Білки збийте окремо в тугу піну і обережно з'єднати з жовтками. Борошно просійте і додайте до отриманої суміші. Замісіть тісто, викладіть його в форму для запікання, змащену маслом, і випікайте при 180 градусах 20 хвилин.
Дістаньте бісквіт з форми, дайте йому трохи охолонути, потім зріжте верхню скоринку, викладіть свої улюблені ягоди і залийте їх желе для торту, приготувавши його відповідно до вказівок на упаковці. Надішліть торт в холодильник на кілька годин.
Торт з полуницею та желе
Інгредієнти:
Приготування
Розм'якшене вершкове масло збийте з цукром, щоб вийшла пишна піна. По одному додайте яйця і знову збийте. Після цього акуратно просійте в цю суміш борошно і розпушувач, і замісіть тісто. Викладіть готове тісто у форму для випічки, змащену маслом, і поставте в духовку. Випікайте при 180 градусах 20-25 хвилин.
Вимиту полуницю посипте цукром і відставте ненадовго. Готовий бісквітний корж остудіть і посипте загусником для вершків. З полуниці злийте зайву рідину, розкладіть її поверх коржа і залийте фруктовим желе, приготованим згідно інструкції на пакетику. Поставте торт на пару годин в холодильник.
Також не зайвим буде приготувати молочне желе і залити їм основу для ягід - це поліпшить смак і зовнішній вигляд страви.
Торт з ягодами в желе
Інгредієнти:
Приготування
Відокремте білки від жовтків і збийте останні з цукром так, щоб маса збільшилася в два рази. Білки збийте окремо в тугу піну і обережно з'єднати з жовтками. Борошно просійте і додайте до отриманої суміші. Замісіть тісто, викладіть його в форму для запікання, змащену маслом, і випікайте при 180 градусах 20 хвилин.
Дістаньте бісквіт з форми, дайте йому трохи охолонути, потім зріжте верхню скоринку, викладіть свої улюблені ягоди і залийте їх желе для торту, приготувавши його відповідно до вказівок на упаковці. Надішліть торт в холодильник на кілька годин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торти зі свіжої полуниці
Що може бути краще свіжих фруктів? Напевно тільки торти з цими свіжими, соковитими інгредієнтами. Тому сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати
Полуничний чізкейк - рецепт
Полуничний чізкейк - неймовірно легке і ніжне ласощі. Для його приготування вам не знадобиться духовка і багато часу - лише трішки продуктів і
Торт «Веселка» - рецепт
Не секрет, що запорука успішного страви - не тільки його смак, але і красива подача. З наданням не тільки смакового, але і естетичного задоволення
Торт «Смарагдова черепаха»
Яскравий торт «Смарагдова черепаха» стане прикрасою будь-якого дитячого свята. Три варіанти приготування цих ласощів: з желе, на сковороді і з
Трюфельний торт
Трюфельний торт - вишукане й непросте ласощі, для приготування якого потрібно багато часу. Набираємося терпіння і приступаємо до готування, за