Вернуться назад Распечатать

Фруктовий торт з желе

Фруктовий торт з желе
Влітку, коли хочеться легких і яскравих десертів, немає нічого краще, ніж торт з фруктами залитий желе . Тим більше, що різноманітність і вибір фруктів і ягід в літній час порадує будь-яку господарку.

Торт з полуницею та желе


Інгредієнти:

  • борошно - 125 г;

  • цукор - 75 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • вершкове масло - 75 г;

  • полуниця - 750 г;

  • розпушувач для тіста - 1 ч. ложка;

  • ванільний цукор - 10 г;

  • загущувач для вершків - 10 г;

  • червоне желе для тортів - 1 пакетик;

  • сіль - щіпка.


  • Приготування
    Розм'якшене вершкове масло збийте з цукром, щоб вийшла пишна піна. По одному додайте яйця і знову збийте. Після цього акуратно просійте в цю суміш борошно і розпушувач, і замісіть тісто. Викладіть готове тісто у форму для випічки, змащену маслом, і поставте в духовку. Випікайте при 180 градусах 20-25 хвилин.
    Вимиту полуницю посипте цукром і відставте ненадовго. Готовий бісквітний корж остудіть і посипте загусником для вершків. З полуниці злийте зайву рідину, розкладіть її поверх коржа і залийте фруктовим желе, приготованим згідно інструкції на пакетику. Поставте торт на пару годин в холодильник.
    Також не зайвим буде приготувати молочне желе і залити їм основу для ягід - це поліпшить смак і зовнішній вигляд страви.

    Торт з ягодами в желе


    Інгредієнти:

  • яйця - 5 шт.;

  • борошно - 200 г;

  • цукор - 200 г;

  • желе для торта - 1 пакетик;

  • улюблені ягоди - за смаком.


  • Фруктовий торт з желе
    Приготування
    Відокремте білки від жовтків і збийте останні з цукром так, щоб маса збільшилася в два рази. Білки збийте окремо в тугу піну і обережно з'єднати з жовтками. Борошно просійте і додайте до отриманої суміші. Замісіть тісто, викладіть його в форму для запікання, змащену маслом, і випікайте при 180 градусах 20 хвилин.
    Дістаньте бісквіт з форми, дайте йому трохи охолонути, потім зріжте верхню скоринку, викладіть свої улюблені ягоди і залийте їх желе для торту, приготувавши його відповідно до вказівок на упаковці. Надішліть торт в холодильник на кілька годин.