Рецепт мастики з «Зефір»
![Рецепт мастики з «Зефір» Рецепт мастики з «Зефір»](/uploads/posts/2015-01/recept-mastiki-z-zefr_991.jpeg)
Мастика знадобиться нам при виготовленні прикрас для кондитерських виробів.
Розкатаної мастикою можна вкрити торт цілком, як скатертиною, а вже по верху оформити як подобається. За допомогою мастики з «Зефір» ваші кондитерські вироби перетворяться у твори мистецтва. Питання в тому, наскільки багата у вас фантазія. Багато запитують, про те як приготувати мастику з «Зефір» - це дуже простий процес, що вимагає, однак, уважності і акуратності.
Шоколадна мастика «Зефір»
Інгредієнти:
Приготування
Масло з вершками і шоколадом розпустіть на водяній бані. Додайте «Зефір», і дожидатесь, поки цукерки розтануть. Просійте борошно і крохмаль, замісіть мастику.
Мастика «Зефір» приготовлена своїми руками, може зберігатися в холодильнику, загорнута харчовою плівкою, до 2-х місяців. Перед застосуванням мастику витримують при кімнатній температурі 2 години і розігрівають на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
Як зробити мастику з «Зефір»?
Інгредієнти:
Приготування
Якщо ви хочете приготувати мастику з «Зефір» різних відтінків, то запасіться харчовими барвниками. Цукерки краще брати двоколірні. Змішування триколірних цукерок не дасть отримати кольору чистих відтінків.
![Рецепт мастики з «Зефір» Рецепт мастики з «Зефір»](/uploads/posts/2015-01/recept-mastiki-z-zefr_802.jpeg)
Гарненько розмішайте липку густу масу. Якщо будете використовувати барвник, капніть крапельку і як слід розмішайте. Просійте на поверхню столу цукрову пудру і крохмаль і замішують у них еластичне, не липнущее до рук тісто. Мастика для торта з «Зефір» готова.
Готову мастику можна використовувати для декорування тортів, наприклад "Трухлявого пня" , або "Пивної кружки" .
Рекомендуємо добрі рецепти
![Зефір в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-01/zefr-v-domashnh-umovah_411.jpeg)
Зефір в домашніх умовах
Любите зефір, але не хочете часто балувати себе купівельними варіантом цього ласощі? Тоді вам доведеться за смаком наші рецепти зефіру. Приготувати
![Маршмеллоу - рецепт](/uploads/posts/2015-01/marshmellou-recept_671.jpeg)
Маршмеллоу - рецепт
Маршмеллоу - ніжні зефірки, які прийшли до нас з Америки. Саме з цього зефіру готують мастику для покриття тортів, додають його в какао, смажать на
![Як робити мастику для торта?](/uploads/posts/2015-01/yak-robiti-mastiku-dlya-torta_491.jpeg)
Як робити мастику для торта?
Проходячи повз прилавка з кондитерськими виробами, прямо душа радіє, дивлячись на справжні витвори мистецтва, які звуться нині торти. Ну і як же цю
![Торт «Мрія»](/uploads/posts/2015-01/tort-mrya_331.jpeg)
Торт «Мрія»
Мрія - це дуже незвичайні, а головне - смачні торти. Для початку ми розповімо вам про рецепт торта для адмірала, ну а потім опишемо варіант
![Мастика з зефіру](/uploads/posts/2015-01/mastika-z-zefru_761.jpeg)
Мастика з зефіру
Часто в магазинах ми бачимо красиво прикрашену випічку: торти, тістечка. Але якщо ви любите піч самі, то і прикрасити випічку можна в домашніх
![Мастика з згущеного молока](/uploads/posts/2015-01/mastika-z-zguschenogo-moloka_141.jpeg)
Мастика з згущеного молока
Для прикраси тортів і тістечок різними фігурками, сердечками необхідна мастика. І зараз ми розповімо вам, як зробити її зі згущеного молока. Читаємо