Тістечко «Буше» в домашніх умовах за класичним рецептом і за Гостом СРСР
Тістечко «Буша» - неймовірно смачний та ніжний десерт, знайомий багатьом ще з часів Радянського Союзу. Це апетитне ласощі можна без зусиль знайти в кондитерських або ж приготувати самостійно, тим більше, що це зовсім не складно.
Це ніжне ласощі, яке вважається французьким десертом, цілком можливо зробити самостійно, навіть якщо кухар не є гуру кулінарії. Особливості приготування тістечок «Буші», наведені нижче, допоможуть впоратися із завданням без проблем.
Основу готують тістечка з бісквітного тіста, для якого окремо збивають жовтки з цукром, вводять борошно і акуратно вмішують до пишноти збиті білки.
Борошно для тіста потрібно просіяти.
Тістечко домашнє «Буше» можна робити з різними кремами – масляним, вершковим, білковим.
Доповнюють десерт глазур'ю або розтопленим шоколадом.
Технологія приготування тістечка «Буше» заснована на випічці повітряних бісквітних булочок . Від того, наскільки ретельно будуть збиті білки, залежить результат в цілому. В оригіналі бісквітна основа тістечка виходить повітряної і ніжною. Щоб заготовки не опало, духовку під час випічки не відкривають.
Інгредієнти:
яйця – 3 шт.;
борошно – 70 г;
цукор – 60 г;
вершки – 300 мл;
пудра цукрова – 1/3 склянки;
шоколад – 100 р.
Приготування
Викладають на деко бісквітне тісто кружками діаметром 7 див.
При 200 градусах випікають хвилин 25.
На водяній бані шоколад розтоплюють, додають 200 мл вершків, розмішують і поливають половину заготовок.
Вершки збивають з пудрою і отриманою масою змащують бісквіти.
З'єднують обидва види заготовок, формуючи тістечко з кремом «Буше».
Всім, хто хоче поринути в дитинство, можна порекомендувати приготувати тістечко «Буше» по ГОСТу. Воно виходить в точності таким, як і багато років тому, - ніжним, легким, повітряним, просто тане в роті. Замість абрикосового конфітюру можна брати будь-який фруктовий джем, густе варення або повидло.
Інгредієнти:
борошно – 375 г;
цукор – 350 г;
жовтки – 350 г;
білки – 530 г;
абрикосовий конфітюр;
шоколад – 120 г;
вершки – 70 г;
білий шоколад.
Приготування
Бісквітне тісто поміщають в кондитерський мішок і видавлюють на пергамент кола діаметром по 6-7 див.
При 200 градусах заготовки випікають 20-25 хвилин.
Конфітюр нагрівають і промащують їм половину заготовок і накривають зверху рештою.
Прогрівають вершки, додають шоколад і коли він розтопиться, в отриману масу вмочують верхню частину тістечок, а зверху поливають розтопленим білим шоколадом.
Бісквітне тістечко «Буше» можна зробити ще апетитніше, якщо додати в нього фруктовий компонент. В даному випадку це фруктовий джем, який використовують в якості прошарку для бісквітів. Зважаючи на те, що джем і так дуже солодкий, в тісто цукру кладуть зовсім трохи, щоб тістечко не вийшло нудотним.
Інгредієнти:
борошно – 120 г;
яйця – 5 шт.;
цукор – 50 г;
джем фруктовий;
масло вершкове – 20 г;
шоколад темний – 60 р.
Приготування
За допомогою кондитерського шприца видавлюють порції бісквітного тіста на деко і випікати при 200 градусах 15-20 хвилин.
Змащують половинки джемом і з'єднують між собою.
Розтоплюють масло з шоколадом, макають в масу тістечка викладають, щоб глазур застигла.
Тістечко «Буші», рецепт якого представлений далі, готують з білковим кремом. Десерт в такому виконанні виходить неймовірно ніжним. Щоб білки легше було збити, краще їх попередньо охолодити. Замість цукру для крему рекомендують використовувати цукрову пудру, з нею збивати крем легше.
Інгредієнти:
яйця – 7 шт.;
сіль – щіпка;
борошно – 1 склянка;
цукор – 1/2 склянки;
масло вершкове – 100 г;
білки яєць – 2 шт.;
цукрова пудра – 150 г;
шоколад.
Приготування
Бісквітне тісто поміщають в кондитерський мішок, порційно видавлюють його на деко і при 200 градусах готують 15 хвилин.
Масло розм'якшують і збивають, окремо збивають білки з цукром, масу поміщають на водяну баню і збивають ще 3 хвилини, вмішуючи масло.
Залишають крем на півгодини.
На один корж наносять крем, накривають другим коржем і поливають розтопленим шоколадом.
Тістечко «Буше» в домашніх умовах готують з різними кремами. Дуже смачним виходить цей десерт, якщо використовувати крем, приготований з сметани і вареного згущеного молока. Гору тістечок при цьому можна залити розтопленим чорним або молочним шоколадом або притрусити цукровою пудрою.
Інгредієнти:
білки – 5 шт;
жовтки – 3 шт.;
цукор – 3 ст. ложки;
борошно – 1/2 склянки;
сметана – 2 ст. ложки;
варена згущене молоко – 2 ст. ложки.
Приготування
Викладають на деко невеликі порції бісквітного тіста і при 200 градусах готують хвилин 15.
Варене згущене молоко розтерти зі сметаною і за допомогою отриманого крему з'єднують половинки тістечка.
Глазуроване бісквітне тістечко «Буше» з кремом та шоколадною помадкою – десерт, який підійде не тільки для звичайного чаювання, але і для святкового столу. Якщо тістечками будуть ласувати діти, коньяк в крем не додають. Для приготування помадки використовують какао тільки хорошої якості.
Інгредієнти:
борошно – 100 г;
цукор – 200 г;
яйця – 5 шт.;
пудра цукрова – 150 г;
вершкове масло – 250 г;
згущене молоко – 3 ст. ложки;
коньяк – 1 ч. ложка;
молоко – 4 ст. ложки;
какао – 2 ст. ложки;
масло вершкове – 50 г.
Приготування
Викладають бісквітне тісто ложкою на деко і випікають до готовності при 200 градусах.
Масло розтирають з цукром, згущеним молоком і коньяком.
Молоко, інший цукор і какао нагрівають і розмішують.
Охолоджену масу збивають з маслом.
Отриманої помадкою покривають половину заготовок, а на решту наносять крем.
З'єднують половинки, формуючи тістечко «Буше».
В домашніх умовах спекти тістечко «Буше» можна абсолютно по-різному. Якщо набридла шоколадна коричнева глазур, можна здивувати домашніх і зробити тістечка з червоною глазур'ю . Готується вона просто, для цього потрібно розтопити шоколад, з'єднати з вершками і змішати з харчовим барвником.
Інгредієнти:
борошно – 70 г;
цукор – 60 г;
яйця – 3 шт.;
вершки 33% жирності – 250 мл;
цукрова пудра – 25 г;
білий шоколад – 100 г;
червоний харчовий барвник.
Приготування
Готують бісквітне тісто, викладають його в кондитерський мішок і видавлюють на деко невеликі порції.
При 200 градусах випікають 15 хвилин.
Шоколад з'єднують з 50 г вершків, прогрівають на водяній бані до розчинення шоколаду, додають барвник.
Вершки збивають з цукровою пудрою, наносять крем на половину заготовок, накривають рештою бісквітів.
Зверху французьке тістечко «Буше» заливають глазур'ю.
Як приготувати тістечко «Буше» в домашніх умовах?
Це ніжне ласощі, яке вважається французьким десертом, цілком можливо зробити самостійно, навіть якщо кухар не є гуру кулінарії. Особливості приготування тістечок «Буші», наведені нижче, допоможуть впоратися із завданням без проблем.
Тістечко «Буша» – класичний рецепт
Технологія приготування тістечка «Буше» заснована на випічці повітряних бісквітних булочок . Від того, наскільки ретельно будуть збиті білки, залежить результат в цілому. В оригіналі бісквітна основа тістечка виходить повітряної і ніжною. Щоб заготовки не опало, духовку під час випічки не відкривають.
Інгредієнти:
Приготування
Тістечко «Буше» по ГОСТу СРСР – рецепт
Всім, хто хоче поринути в дитинство, можна порекомендувати приготувати тістечко «Буше» по ГОСТу. Воно виходить в точності таким, як і багато років тому, - ніжним, легким, повітряним, просто тане в роті. Замість абрикосового конфітюру можна брати будь-який фруктовий джем, густе варення або повидло.
Інгредієнти:
Приготування
Фруктове тістечко бісквітне «Буше»
Бісквітне тістечко «Буше» можна зробити ще апетитніше, якщо додати в нього фруктовий компонент. В даному випадку це фруктовий джем, який використовують в якості прошарку для бісквітів. Зважаючи на те, що джем і так дуже солодкий, в тісто цукру кладуть зовсім трохи, щоб тістечко не вийшло нудотним.
Інгредієнти:
Приготування
Бісквітне тістечко «Буше» з білковим кремом
Тістечко «Буші», рецепт якого представлений далі, готують з білковим кремом. Десерт в такому виконанні виходить неймовірно ніжним. Щоб білки легше було збити, краще їх попередньо охолодити. Замість цукру для крему рекомендують використовувати цукрову пудру, з нею збивати крем легше.
Інгредієнти:
Приготування
Тістечко «Буше» зі сметаною
Тістечко «Буше» в домашніх умовах готують з різними кремами. Дуже смачним виходить цей десерт, якщо використовувати крем, приготований з сметани і вареного згущеного молока. Гору тістечок при цьому можна залити розтопленим чорним або молочним шоколадом або притрусити цукровою пудрою.
Інгредієнти:
Приготування
Тістечко «Буше» глазуроване шоколадною помадкою
Глазуроване бісквітне тістечко «Буше» з кремом та шоколадною помадкою – десерт, який підійде не тільки для звичайного чаювання, але і для святкового столу. Якщо тістечками будуть ласувати діти, коньяк в крем не додають. Для приготування помадки використовують какао тільки хорошої якості.
Інгредієнти:
Приготування
Тістечко «Буше» червоного кольору
В домашніх умовах спекти тістечко «Буше» можна абсолютно по-різному. Якщо набридла шоколадна коричнева глазур, можна здивувати домашніх і зробити тістечка з червоною глазур'ю . Готується вона просто, для цього потрібно розтопити шоколад, з'єднати з вершками і змішати з харчовим барвником.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Мусові тістечка з дзеркальною глазур'ю, з фруктовим наповненням і шоколадом
Мусові тістечка – популярний десерт нового покоління, який можна приготувати власноруч, і сповна насолодитися плодами своєї праці з чашкою чаю або за
Рафаелло - рецепти в домашніх умовах крему, цукерок, торти і тістечка
Рафаелло – рецепт смачного кокосового десерт, який можна приготувати не тільки у вигляді порційних цукерок. Виконуючи на практиці доступні
Тістечко "Буше"
Секрет повітряного тістечка "Буше" криється в особливому вигляді бісквіта, який використовується для випічки десерту. Легкий бісквіт "Буше" можна
Тістечко з білковим кремом
Тістечка з легким білковим кремом - відмінне доповнення як до чашки чаю, так і до келиху шампанського. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих
Тістечко з печива
Якщо вам печива з варенням, медом або згущеним молоком вже трохи набридли, тоді пропонуємо зробити оригінальні тістечка з печива за простими
Тістечко «Шу»
Східне тістечко «Шу» нагадує звичні для нас еклери, тому тим, хто випробував рецепт знаменитого десерту, запросто вдасться відтворити рецепт «Шу» з