Торт з вишнею
![Торт з вишнею Торт з вишнею](/uploads/posts/2015-01/tort-z-vishneyu_291.jpeg)
Торт «Зимова вишня»
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для начинки:
Приготування
Спочатку підготуємо вишню. Якщо використовуєте заморожену вишню, то спочатку її потрібно розморозити при кімнатній температурі і дати стекти соку. Якщо використовуєте вишні з компоту, то просто відкиньте її на друшляк і дайте стекти рідини. Якщо ж вишня свіжа, то обов'язково засипаємо її цукром і в сотейнику доводимо до кипіння на повільному вогні. А потім відкидаємо на друшляк, щоб стік сік.
Тепер приступаємо до приготування тіста. З'єднуємо борошно, сіль, цукор, ванілін і соду, перемішуємо. Викладаємо вершкове масло і рубаємо всі ножем, щоб вийшла масляна крихта. Додаємо в неї сметану і вимішуємо тісто. Воно виходить досить щільним, але пластичним. Щоб всі трубочки вийшли одного розміру, можна зробити шаблон з паперу або картону - прямокутник довжиною 30 см і шириною 10 див Тісто розділяємо на 15 шматочків, кожен з них розкачуємо і вирізаємо з приготовленого шаблоном.
На кожен шматочок тіста ближче до краю викладаємо ряд вишень і згортаємо рулет. Шов і краю гарненько защипуємо, щоб сік не витікав. Деко застеляємо пергаментом, викладаємо наші рулетики швом вниз і при температурі близько 180 градусів і випікаємо близько 20 хвилин. Поки трубочки будуть охолоджуватися, займемося кремом. Спочатку збиваємо сметану до отримання однорідної маси, потім додаємо цукор і ванільний цукор і збиваємо знову.
Починаємо збирати торт з вишнями та сметаною. На велике плоске блюдо викладаємо поруч 5 трубочок і гарненько змащуємо їх кремом, наступним шаром будуть 4 трубочки, потім 3 2 і 1. Кожен шар і боковинки ретельно промазуємо сметанним кремом . Верх торта прикрашаємо за бажанням. Це можуть бути подрібнені горіхи або тертий шоколад. Завдяки зовнішньому вигляду цей торт часто називають «Хата з вишнею». Перед подачею до столу даємо йому просочитися хоча б 4-5 годин у холодильнику.
Торт з вишнею «Насолода»
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для начинки і просочення:
Приготування
Збиваємо яйця з цукром протягом 5 хвилин, потім додаємо борошно і замішуємо тісто. Форму змащуємо маслом, виливаємо в неї тісто і відправляємо в духовку. При температурі 180 градусів і випікаємо близько 25 хвилин. Корж просочуємо вишневим компотом. Викладаємо на нього вишні без кісточок. Робимо крем: збиваємо вершки з цукром, потім додаємо маскарпоне і перемішуємо. Крем викладаємо на вишню. Шоколад натираємо на дрібній тертці. Готовий торт з маскарпоне і вишнею посипаємо шоколадом і відправляємо на холод години на 3.
Торт з вишнею та шоколадом
Інгредієнти:
Для крему:
![Торт з вишнею Торт з вишнею](/uploads/posts/2015-01/tort-z-vishneyu_372.jpeg)
Приготування
Збиваємо яйця з какао і цукром. Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем і всипаємо в яєчно-цукрову масу і замішуємо тісто. Форму змащуємо маслом і випікаємо бісквіт при температурі 180 градусів близько півгодини. Як тільки бісквітний корж охолоне, розрізаємо вздовж на 4 частини. Робимо крем: вершки збиваємо з цукром і ванільним цукром. Додаємо маскарпоне і перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса. Кожен бісквітний корж просочуємо вишневим соком і змащуємо шаром крему, зверху якого розкладаємо вишню. Шоколад натираємо на тертці і прикрашаємо верх торта.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рецепт торта «Монастирська хата»](/uploads/posts/2015-01/recept-torta-monastirska-hata_881.jpeg)
Рецепт торта «Монастирська хата»
Торт «Монастирська хата» можна назвати витвором мистецтва. Він дуже гарний на вигляд, а його смак приголомшує уяву. Не вірите? А ви спробуйте його
![Як спекти «Сметанник»?](/uploads/posts/2015-01/yak-spekti-smetannik_181.jpeg)
Як спекти «Сметанник»?
Сметанник - торт, популярний в усі часи. Саме тому готують його досить часто. Хочете і ви зробити цей десерт і пригостити ним усю родину? Тоді ця
![Торт зі збитими вершками](/uploads/posts/2015-01/tort-z-zbitimi-vershkami_451.jpeg)
Торт зі збитими вершками
Не знаєте, який десерт подати до чаю на святковий стіл, тоді пропонуємо вам безпрограшний варіант приготування торта зі збитими вершками. Таке ласощі
![Торт «Панчо» з ананасами](/uploads/posts/2015-01/tort-pancho-z-ananasami_181.jpeg)
Торт «Панчо» з ананасами
Торт «Панчо» - дивовижно смачний десерт. Він виходить соковитим, просоченим і оригінальним на вигляд. Його зазвичай готують з вишнею або будь-якими
![Торт «Монастирська хата» з вишнею](/uploads/posts/2015-01/tort-monastirska-hata-z-vishneyu_241.jpeg)
Торт «Монастирська хата» з вишнею
Торт «Монастирська хата» з вишнею - дивовижне ласощі, яке відмінне підійде для святкового чаювання. Такий десерт припаде до смаку і дорослим і дітям.
![Торт з сиром маскарпоне](/uploads/posts/2015-01/tort-z-sirom-maskarpone_191.jpeg)
Торт з сиром маскарпоне
Маскарпоне - це італійський вершковий сир, який має пастоподібну консистенцію. Його досить часто використовують в створенні різних десертів. І