Торт з персиками
Ще один варіант ароматною фруктової випічки - торт з персиками, які можна готувати протягом усього року, готуючи зі свіжих або консервованих плодів. Подавати такий торт можна просто до вечірнього чаю, а можна сервірувати на святковий стіл.
Інгредієнти:
консервовані персики - 800 г;
вершкове масло - 185 г;
цукровий пісок - 115 г;
екстракт ванілі - 1 ч. ложка;
яйця курячі - 2 шт.;
самоподнимающаяся борошно - 1 3/4 ст.;
молоко - 1/2 ст.;
пудра цукрова - 40 г;
малина (морожені ягоди) - 300 г;
вершки збиті - для подачі.
Приготування
Доводимо температуру духовки до 180 градусів. Змащуємо форму для випікання діаметром 22 см, а її основу покриваємо пергаментом. Скибочки консервованих персиків викладаємо на дно в два шари.
Скориставшись віночком, з'єднуємо розм'якшене масло з цукровим піском і інтенсивно вимішуємо масу протягом п'яти хвилин. Далі, не припиняючи збивання, додаємо в масляну суміш курячі яйця. Борошно просіваємо і порціями додаємо до масляно-яєчної суміші. У густе тісто додаємо трохи молока з розведеним у ньому ванільним екстрактом, а потім виливаємо тісто поверх персикових шматочків розрівнюємо поверхню.
Ставимо торт в духовку і перевіряємо готовність через 50 хвилин. Після випікання остуджуємо блюдо 10 хвилин і перевертаємо. Подаємо пиріг з розтертої з цукровою пудрою малиною і збитими вершками .
Спробуйте приготувати торт з персиками в мультиварці за цим рецептом, виставивши режим "Випічка" на 1 годину.
Інгредієнти:
персики - 2-3 шт.;
масло вершкове - 150 г;
сік лимона - 1 ч. ложка;
крохмаль - 8 г;
коричневий цукор - 2 ст. ложки;
борошно самоподнимающаяся - 160 г;
сода харчова - 1/4 ч. ложки;
яйце - 1 шт.;
лимонна цедра - 2 ч. ложки;
цукровий пісок - 60 г;
ваніль (натуральний екстракт) - 2 ч. ложки;
сир - 1/2 ст.
Приготування
Температуру духової шафи доводимо до 180 градусів. Покриваємо дно форми скибочками персиків, попередньо сбризнутих соком лимона і обсипанних крохмалем, а зверху посипаємо коричневий цукор.
Просіваємо самоподнимающуюся борошно з харчовою содою. Окремо збиваємо масло і цукор, додаємо до масляної суміші яйце, цедру і ваніль, а потім починаємо підсипати муку, не припиняючи помішувати. В отримане тісто додаємо сир і виливаємо все поверх персиків. Випікаємо торт з сиром і свіжими персиками 30-35 хвилин.
Інгредієнти:
Для основи:
пісочне печиво - 250 г;
какао - 1 ст. ложка;
масло вершкове - 120 г;
цукор (пудра) - 25 р.
Для начинки:
молоко - 1 ст.;
желатин - 1 ст. ложка;
вершки - 1/2 ст.;
крохмаль - 1 ст. ложка;
йогурт - 375 мл;
м'якоть персика - 2 ст.;
сир - 2 ст.;
цукор (пудра) - 60 р.
Для соусу:
персики - 2 шт.;
крохмаль - 1/2 ч. ложки;
вода без газу - 125 мл;
цукровий пісок.
Приготування
Для основи пісочне тісто подрібнюємо в крихту, з'єднайте з цукровою пудрою і порошком какао, а потім заливаємо розтопленим вершковим маслом. Викладаємо основу з печива в покриту пергаментом форму для випікання, покриваючи її дно рівним шаром. Ставимо застигати в прохолодному місці.
Для начинки заливаємо желатин 60 мл теплої води і залишаємо розбухнути. Тим часом збиваємо вершки з молоком, додаємо крохмаль і варимо суміш до загустіння. Додаємо в злегка остигле молоко йогурт, желатин, сир, пюрированную персикову м'якоть і цукрову пудру. Виливаємо основу для суфле поверх коржа і повертаємо в холодильник до повного застигання (зазвичай, близько 6 годин).
Для соусу в сотейнику змішати цукрову пудру, персики і воду з крохмалем. Варимо соус до загустіння і поливаємо їм шматочки готового торта-суфле без випічки з персиками.
Бісквітний торт з персиками
Інгредієнти:
Приготування
Доводимо температуру духовки до 180 градусів. Змащуємо форму для випікання діаметром 22 см, а її основу покриваємо пергаментом. Скибочки консервованих персиків викладаємо на дно в два шари.
Скориставшись віночком, з'єднуємо розм'якшене масло з цукровим піском і інтенсивно вимішуємо масу протягом п'яти хвилин. Далі, не припиняючи збивання, додаємо в масляну суміш курячі яйця. Борошно просіваємо і порціями додаємо до масляно-яєчної суміші. У густе тісто додаємо трохи молока з розведеним у ньому ванільним екстрактом, а потім виливаємо тісто поверх персикових шматочків розрівнюємо поверхню.
Ставимо торт в духовку і перевіряємо готовність через 50 хвилин. Після випікання остуджуємо блюдо 10 хвилин і перевертаємо. Подаємо пиріг з розтертої з цукровою пудрою малиною і збитими вершками .
Спробуйте приготувати торт з персиками в мультиварці за цим рецептом, виставивши режим "Випічка" на 1 годину.
Сирний торт з персиками
Інгредієнти:
Приготування
Температуру духової шафи доводимо до 180 градусів. Покриваємо дно форми скибочками персиків, попередньо сбризнутих соком лимона і обсипанних крохмалем, а зверху посипаємо коричневий цукор.
Просіваємо самоподнимающуюся борошно з харчовою содою. Окремо збиваємо масло і цукор, додаємо до масляної суміші яйце, цедру і ваніль, а потім починаємо підсипати муку, не припиняючи помішувати. В отримане тісто додаємо сир і виливаємо все поверх персиків. Випікаємо торт з сиром і свіжими персиками 30-35 хвилин.
Рецепт торта-суфле з персиків
Інгредієнти:
Для основи:
Для начинки:
Для соусу:
Приготування
Для основи пісочне тісто подрібнюємо в крихту, з'єднайте з цукровою пудрою і порошком какао, а потім заливаємо розтопленим вершковим маслом. Викладаємо основу з печива в покриту пергаментом форму для випікання, покриваючи її дно рівним шаром. Ставимо застигати в прохолодному місці.
Для начинки заливаємо желатин 60 мл теплої води і залишаємо розбухнути. Тим часом збиваємо вершки з молоком, додаємо крохмаль і варимо суміш до загустіння. Додаємо в злегка остигле молоко йогурт, желатин, сир, пюрированную персикову м'якоть і цукрову пудру. Виливаємо основу для суфле поверх коржа і повертаємо в холодильник до повного застигання (зазвичай, близько 6 годин).
Для соусу в сотейнику змішати цукрову пудру, персики і воду з крохмалем. Варимо соус до загустіння і поливаємо їм шматочки готового торта-суфле без випічки з персиками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Йогуртовий торт
Любите готувати повітряні, ніжні десерти, які таять в роті? Тоді вам обов'язково потрібно спробувати приготувати йогуртовий торт з фруктами. Це дуже
Торт з ананасами
Не знаєте такого новенького і цікавого зробити до чаю для домочадців? У нас є для вас є відмінне рішення - торт з ананасами. Давайте дізнаємося
Торт з чорносливом
Страви з наявністю чорносливу завжди виходять дивовижно смачними та оригінальними. І торти в цьому плані не виключення. Давайте знайомиться з
Торт з консервованими персиками
Торт з консервованими персиками - дивовижне ласощі, яке неодмінно прикрасить будь-яке святкове торжество. Такий десерт по достоїнству оцінять і
Мигдальний торт
Мигдальний торт - чудовий десерт на будь-яке свято або день народження. Від такого ласощі будуть у захваті не тільки дорослі, але і діти. Пропонуємо
Желейний торт зі сметаною
Желейний торт зі сметаною - чудовий красивий десерт для святкового торжества в колі сім'ї та друзів. Давайте розберемо кілька способів його