Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Корзинки з кремом

Корзинки з кремом

17-01-2015, 22:57
5 603
Корзинки з кремом
Згадайте, як у вас розбігаються очі, коли ви заходите в яку-небудь кондитерську. Чого тут тільки немає: і тістечка і торти, і булочки. А чи знаєте ви, що з легкістю можна побалувати себе солоденьким будинку. Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів приготування кошичків з кремом. Вони виходять не тільки дуже красивими і неймовірно смачними, але ще і дуже смачними.

Пісочні кошики з заварним кремом


Інгредієнти:
Для крему:

  • борошно - 40 г;

  • цукор - 60 г;

  • яєчний жовток - 4 шт.;

  • цукрова пудра;

  • вершки - 400 мл;

  • молоко - 100 мл;

  • ванілін.


  • Для тіста:

  • яєчний жовток - 2 шт.;

  • масло вершкове - 100 г;

  • борошно - 250 г;

  • молоко - 2 ст. ложки;

  • цукрова пудра - 100 г;

  • ванілін.


  • Для прикраси:

  • цукрова пудра;

  • джем - за смаком;

  • свіжі ягоди.


  • Приготування
    Для приготування кошичків з заварним кремом спочатку необхідно зробити тісто. Для цього змішуємо в мисці яєчні жовтки з розтопленим маслом, поступово всипаємо борошно, цукрову пудру, вливаємо тепле молоко, додаємо сіль і ванілін. Все добре перемішуємо і ставимо масу на деякий час в холодильник.
    Потім дістаємо тісто, робимо з нього невеликі коржі і вминаем їх у формочки для випікання, рівномірно розподіливши по стінках. Тепер відправляємо їх у духовку і випікаємо до золотистого відтінку.
    Цим часом варимо поки із зазначених інгредієнтів заварний крем і як тільки пісочні кошики будуть готові, наповнюємо їх будь-яким джемом за смаком, прикрашаємо свіжими ягодами, заливаємо заварним кремом і посипаємо цукровою пудрою. Ну, ось і все, корзинки з кремом і ягодами, готові: можна влаштовувати чаювання!

    Пісочні кошики з білковим кремом


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно - 300 г;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • вершкове масло - 150 г;

  • холодна вода - 3 ст. ложки.


  • Для крему:

  • яєчний білок - 2 шт.;

  • ванілін - 1 ч. ложка;

  • сіль - щіпка;

  • лимонний сік - 3 краплі.


  • Для сиропу:

  • цукор - 140 г;

  • вода - 50 мл


  • Для начинки:

  • смородинове варення - 12 ч. ложок.


  • Приготування
    У мисці змішати просіяне борошно і цукровий пісок. Потім додаємо шматочки замороженого масла і розминаємо масу руками до отримання крихти. Після цього вливаємо воду і замішуємо однорідне еластичне тісто. Потім відриваємо від нього невеликі шматочки і рівномірно розподіляємо по формочках. Випікаємо кошики до рум'яного кольору, а потім остуджуємо і виймаємо з форми. Цим часом цукор заливаємо водою і ставимо на помірний вогонь. Постійно помішуючи, доводимо до кипіння і уварюють сироп до тих пір, поки він не нагріється до температури 120 градусів.
    Поки вариться сироп, збиваємо білки з сіллю до стійких піків, додаємо ванілін. Коли сироп буде готовий, вводимо його тонкою цівкою в білки, продовжуючи збивати. Після цього видавлюємо з лимона кілька крапель соку і знову перемішуємо. Тепер, в кожну кошичок кладемо трохи варення і видавлюємо зверху через кондитерський мішок білковий крем. Прикрашаємо ласощі ягодами і прибираємо для застигання у холодильник.

    Пісочні кошики з сирним кремом


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • масло вершкове - 150 г;

  • цукор - 50 г;

  • ванілін - 1 пакетик;

  • борошно - 250 г;

  • розпушувач - 05 ч. ложки;

  • яйце - 1 шт.


  • Для начинки:

  • вишня без кісточок.


  • Для крему:

  • сир - 150 г;

  • сметана - 3 ст. ложки;

  • цукор - 50 г;

  • крохмаль - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Корзинки з кремом
    Розм'якшене вершкове масло з'єднайте з борошном, всипаємо цукор, ванілін і розпушувач. Перетираємо все руками до отримання однорідної крихти. Потім додаємо яйце і замішуємо еластичне м'яке тісто. Накриваємо його харчовою плівкою і прибираємо на 30 хвилин у холодильник.
    Не втрачаючи часу дарма, робимо начинку: сир змішуємо зі сметаною і цукром, додаємо крохмаль і збиваємо все блендером до однорідності. Якщо формочки металеві - змащуємо їх маслом і заповнюємо тістом, розподіляючи його рівномірно руками. На дно викладаємо вишні без кісточок, заповнюємо сирним кремом і випікаємо в розігрітій духовці 30 хвилин, до готовності. Після цього тістечка охолодити, акуратно витягуємо з формочок і прикрашаємо ягодами або фруктами.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Кошики з ягодами - рецепт
    Кошики з ягодами - рецепт
    Кошики з ягодами - чудовий варіант подачі десерту на святковий і фуршетний стіл. Давайте розглянемо варіанти створення кошичків з ягодами, кремом і
    Торт з заварним кремом
    Торт з заварним кремом
    Торти, звичайно ж, люблять всі, і вони присутні на будь-якому святковому торжестві. І сьогодні ми розповімо, як спекти простий і смачний торт з
    Кошики з фруктами
    Кошики з фруктами
    Якщо ви хочете здивувати гостей або домочадців (або і тих, і інших одночасно), пропонуємо вам зробити чудовий десерт - кошики з фруктами. Випікати їх
    Тістечко з білковим кремом
    Тістечко з білковим кремом
    Тістечка з легким білковим кремом - відмінне доповнення як до чашки чаю, так і до келиху шампанського. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих
    Птифури - рецепт
    Птифури - рецепт
    Птифури - цікаві і дуже незвичайні маленькі тістечка. Їх дуже люблять і дорослі, і маленькі чада, а тому готувати їх завжди в задоволення. Як зробити
    Полунична кростата
    Полунична кростата
    Кростата - пиріг італійської кухні, який готується з пісочного тіста з додаванням різних начинок. І сьогодні мова піде про дивовижною кростате з