Сирна паска без випічки
Сирна паска без випічки – святковий десерт, який підкорить вас своїм ніжним смаком, швидкістю і простотою приготування. Він виходить неймовірно смачний, ароматний, корисний і їм з задоволенням поласують і діти, і дорослі.
Сирна паска без випічки «Царська»
Інгредієнти:
сир – 985 г;
сметана – 405 мл;
цукор – 215 г;
ванілін – за смаком;
яйце – 7 шт;
масло вершкове – 1 пачка;
родзинки, курага, фундук, мигдаль – за бажанням.
Приготування
Сир перетираємо, додаємо сметанку і розтоплене масло. Ретельно все перемішуємо, висипаємо за смаком цукор, ванілін і вимішуємо до однорідної консистенції. Потім ставимо посуд на повільний вогонь і проварюємо вміст 5 хвилин. Після закипання розбиваємо в масу яйця, перемішуємо і додаємо рубані горіхи і сухофрукти. Пасочницу вистилаємо 2 шарами марлі, виливаємо сирну суміш і загортаємо краї марлі. Зверху встановлюємо прес, вниз підставляємо тарілку і залишаємо десерт приблизно на півдня. Після цього акуратно витягаємо великдень і встановлюємо на красиве блюдо.
Сирна паска без випічки зі згущеним молоком
Інгредієнти:
сир – 615 м;
масло вершкове – 195 г;
сметана – 155 мл;
згущене молоко – 05 банки;
курага та родзинки світлий – за смаком;
ванілін.
Приготування
Розм'якшене вершкове масло перетираємо зі згущеним молоком і виливаємо до сиру. Потім додаємо сметану, цукор, ванілін і сухофрукти. Ретельно перемішуємо суміш і утрамбовуємо її в пасочницу, застелену марлею. Загортаємо краю, встановлюємо під прес і прибираємо великдень на всю ніч у холодильник.
Рецепт сирної паски без випічки
Інгредієнти:
сир жирний – 975 г;
сметана 30% – 205 мл;
масло вершкове – 215 г;
цукор – 325 г;
ванілін;
мелений кардамон – 1 щіпка;
цукати і родзинки – 85 р.
Приготування
Сир перетираємо через сито або пропускаємо через м'ясорубку. М'яке вершкове масло збиваємо з цукром, кладемо сметану і збиваємо інгредієнти міксером. Тепер перекладаємо масу в глибоку миску, додаємо сир, додаємо ваніль, цукати, родзинки і кардамон. Вимішуємо повітряну однорідну масу і утрамбовуємо її в форму для паски, выстеленную марлею. Розрівнюємо поверхню ложкою, закриваємо краями марлі і встановлюємо зверху тарілку з вантажем. Прибираємо заготовку на 10 годин у холодильник, а потім знімаємо марлю і викладаємо сирний без випічки паску на Великдень на блюдо. Прикрашаємо десерт цукатами, горіхами або родзинками.
Простий рецепт сирної паски без випічки
Інгредієнти:
сир середньої жирності – 405 г;
цукор – 125 г;
вершки – 50 мл;
желатин;
ванілін;
родзинки – за бажанням.
Приготування
Желатин замочуємо на 5 хвилин водою, а потім ставимо на слабенький вогонь і чекаємо повного розчинення кристалів. Сир перетираємо з цукром, додаємо остиглий желатин, вводимо вершки, додаємо ванілін, родзинки і перемішуємо масу до однорідності. Пасочницу застеляємо марлею, складеною в кілька шарів і прибираємо в холодильник на 5 годин.
Сирна паска без випічки з желатином
Інгредієнти:
сир жирний – 415 г;
згущене молоко – 305 мл;
молоко – 105 мл;
консервовані персики – 185 г;
желатин – 30 г;
ванілін.
Приготування
Сир змішуємо зі згущеним молоком і ваніліном, а потім гарненько збиваємо блендером до пишноти. Желатин розвести водою і залишаємо на 5 хвилин. Далі набряклу суміш з'єднайте з молоком і підігріваємо на водяній бані, щоб не залишилося грудок. Молочну суміш виливаємо в сир, перемішуємо, додаємо консервовані персики, порізані шматочками. Викладаємо масу у форму і ставимо на добу в холодильник для застигання. Потім виймаємо смачну сирну паску без випічки, викладаємо на тарілку і ласуємо.
Сирна паска без випічки «Царська»
Інгредієнти:
Приготування
Сир перетираємо, додаємо сметанку і розтоплене масло. Ретельно все перемішуємо, висипаємо за смаком цукор, ванілін і вимішуємо до однорідної консистенції. Потім ставимо посуд на повільний вогонь і проварюємо вміст 5 хвилин. Після закипання розбиваємо в масу яйця, перемішуємо і додаємо рубані горіхи і сухофрукти. Пасочницу вистилаємо 2 шарами марлі, виливаємо сирну суміш і загортаємо краї марлі. Зверху встановлюємо прес, вниз підставляємо тарілку і залишаємо десерт приблизно на півдня. Після цього акуратно витягаємо великдень і встановлюємо на красиве блюдо.
Сирна паска без випічки зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Розм'якшене вершкове масло перетираємо зі згущеним молоком і виливаємо до сиру. Потім додаємо сметану, цукор, ванілін і сухофрукти. Ретельно перемішуємо суміш і утрамбовуємо її в пасочницу, застелену марлею. Загортаємо краю, встановлюємо під прес і прибираємо великдень на всю ніч у холодильник.
Рецепт сирної паски без випічки
Інгредієнти:
Приготування
Сир перетираємо через сито або пропускаємо через м'ясорубку. М'яке вершкове масло збиваємо з цукром, кладемо сметану і збиваємо інгредієнти міксером. Тепер перекладаємо масу в глибоку миску, додаємо сир, додаємо ваніль, цукати, родзинки і кардамон. Вимішуємо повітряну однорідну масу і утрамбовуємо її в форму для паски, выстеленную марлею. Розрівнюємо поверхню ложкою, закриваємо краями марлі і встановлюємо зверху тарілку з вантажем. Прибираємо заготовку на 10 годин у холодильник, а потім знімаємо марлю і викладаємо сирний без випічки паску на Великдень на блюдо. Прикрашаємо десерт цукатами, горіхами або родзинками.
Простий рецепт сирної паски без випічки
Інгредієнти:
Приготування
Желатин замочуємо на 5 хвилин водою, а потім ставимо на слабенький вогонь і чекаємо повного розчинення кристалів. Сир перетираємо з цукром, додаємо остиглий желатин, вводимо вершки, додаємо ванілін, родзинки і перемішуємо масу до однорідності. Пасочницу застеляємо марлею, складеною в кілька шарів і прибираємо в холодильник на 5 годин.
Сирна паска без випічки з желатином
Інгредієнти:
Приготування
Сир змішуємо зі згущеним молоком і ваніліном, а потім гарненько збиваємо блендером до пишноти. Желатин розвести водою і залишаємо на 5 хвилин. Далі набряклу суміш з'єднайте з молоком і підігріваємо на водяній бані, щоб не залишилося грудок. Молочну суміш виливаємо в сир, перемішуємо, додаємо консервовані персики, порізані шматочками. Викладаємо масу у форму і ставимо на добу в холодильник для застигання. Потім виймаємо смачну сирну паску без випічки, викладаємо на тарілку і ласуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паска в мультиварці
Не маючи особливих навичок у приготуванні традиційної великодньої випічки, завжди можна довіритися старими перевіреними рецептами і адаптувати їх під
Торт з печива і сиру без випічки
З найбільш непересічних складових, які є у кожної господині, можна на швидку руку зміркувати чудове ласощі, не підходячи до плити! Далі розповімо, як
Сирна паска на Великдень
Дуже ніжним, пористим і неодмінно пишним виходить паска, якщо в основний склад тіста додати сир. Далі детально опишемо таку технологію приготування
Паска - найсмачніший рецепт
Великдень - велике свято для всіх християн. І звичайно ж в переддень цього свята всі намагаються приготувати найсмачніші паски. Саме такі рецепти
Сирна паска - рецепт
Традиційно свято Воскресіння Христового крім звичайних дріжджових пасок готують ще й сирну паску, для якої необхідна спеціальна форма. Але якщо такої
Італійська паска панеттоне - рецепт
Італійська паска панеттоне - справжнє відкриття для наших господинь. Всі знають наші великодні паски, які стали традиційними на свято Пасхи. Цю