Як запекти яблука в мультиварці?
Такий чудовий, легкий, корисний і взагалі дієтичний десерт, як запечені яблука ще треба пошукати. Тут не використовується борошно, а замість цукру можна додати мед. Можна сміливо поласувати після вечері і впевнено давати діткам.
Дуже корисний, легкий і смачний десерт. Такими яблучками можуть побалувати себе навіть ті, хто сидить на дієті, тільки тоді з рецепту варто виключити цукор.
Інгредієнти:
яблука великі – 5 шт.;
сир – 200 г;
родзинки – 30 г;
яєчний жовток – 1 шт.;
цукор – 30 г;
вершкове масло – 20 г;
ванілін.
Приготування
З яблук зрізаємо капелюшок, з тієї сторони де хвостик. Тонким ножем вичищаємо серединку з насінням. Сир звичайно краще взяти домашній, він не тільки корисний, але ще з ним буде смачніше, т. к. він залишиться з крупинками. Змішуємо сир з цукром, ваніллю і жовтком. Також додаємо запарений і потім обсушенный родзинки, можна до речі взяти і якісь горішки. Начиняємо сирною начинкою яблучка, можна накрити їх капелюшками, а можна не накривати. Тоді на сирі утворюється красива корочка. Чашу мультиварки застеляємо фольгою, кладемо в неї шматочок олії, викладаємо яблука і запікаємо в режимі випічки 30 хвилин.
З чотирьох яблук тут виходить три порції, т. к. одне піде на начинку.
Інгредієнти:
яблуко – 4 шт.;
мед – 30 г;
апельсин – 1/2 ;
вершкове масло;
Приготування
З трьох яблук робимо своєрідні барила, тобто зрізаємо кришечку і видаляємо всю неїстівну серединку. Всередині утворюється порожнина, яку ми заповнимо начинкою. Для начинки одне яблуко очистимо від шкірки і натремо на тертці м'якоть. Апельсин поріжемо невеликими кубиками, змішаємо фрукти з медом. Можна натерти трохи цедри з апельсина для аромату, оскільки тут ми не використовуємо ні ваніль, ні корицю. Наповнюємо наші барила начинкою і переміщаємо в чашу мультиварки, попередньо змастивши її олією. Готуємо буквально 20 хвилин в режимі «Випічка».
Купувати яблука для цього рецепта краще кисло-солодкі, т. к. начинка досить таки солодка, так вийде ідеальний смак. Ну якщо у вас все-таки яблука солодкого сорту використовуйте трохи лимонного соку в начинці.
Інгредієнти:
яблуко – 6 шт;
курага – 100 г;
горіхи – 100 г;
цукор коричневий – 50 г;
кориця – за смаком.
Приготування
Я блоки готуємо як завжди для запікання, зрізаємо капелюшок, позбавляємося від нутрощів. Тільки в цьому випадку можна навіть вибрати трохи більше м'якоті, щоб влізло більше начинки. А начинкою у нас буде суміш кураги, горіхів і цукру, можна для соковитості дорізати також і м'якоть від яблук. Природно додаємо в начинку корицю і фаршируємо яблучка. Запікаємо їх залежно від щільності 20-30 хвилин. При подачі можна посипати цукровою пудрою.
Рецепт запечених яблук з сиром в мультиварці
Дуже корисний, легкий і смачний десерт. Такими яблучками можуть побалувати себе навіть ті, хто сидить на дієті, тільки тоді з рецепту варто виключити цукор.
Інгредієнти:
Приготування
З яблук зрізаємо капелюшок, з тієї сторони де хвостик. Тонким ножем вичищаємо серединку з насінням. Сир звичайно краще взяти домашній, він не тільки корисний, але ще з ним буде смачніше, т. к. він залишиться з крупинками. Змішуємо сир з цукром, ваніллю і жовтком. Також додаємо запарений і потім обсушенный родзинки, можна до речі взяти і якісь горішки. Начиняємо сирною начинкою яблучка, можна накрити їх капелюшками, а можна не накривати. Тоді на сирі утворюється красива корочка. Чашу мультиварки застеляємо фольгою, кладемо в неї шматочок олії, викладаємо яблука і запікаємо в режимі випічки 30 хвилин.
Яблука, запечені в мультиварці з медом для дитини
З чотирьох яблук тут виходить три порції, т. к. одне піде на начинку.
Інгредієнти:
Приготування
З трьох яблук робимо своєрідні барила, тобто зрізаємо кришечку і видаляємо всю неїстівну серединку. Всередині утворюється порожнина, яку ми заповнимо начинкою. Для начинки одне яблуко очистимо від шкірки і натремо на тертці м'якоть. Апельсин поріжемо невеликими кубиками, змішаємо фрукти з медом. Можна натерти трохи цедри з апельсина для аромату, оскільки тут ми не використовуємо ні ваніль, ні корицю. Наповнюємо наші барила начинкою і переміщаємо в чашу мультиварки, попередньо змастивши її олією. Готуємо буквально 20 хвилин в режимі «Випічка».
Як приготувати запечені яблука мультиварці з корицею?
Купувати яблука для цього рецепта краще кисло-солодкі, т. к. начинка досить таки солодка, так вийде ідеальний смак. Ну якщо у вас все-таки яблука солодкого сорту використовуйте трохи лимонного соку в начинці.
Інгредієнти:
Приготування
Я блоки готуємо як завжди для запікання, зрізаємо капелюшок, позбавляємося від нутрощів. Тільки в цьому випадку можна навіть вибрати трохи більше м'якоті, щоб влізло більше начинки. А начинкою у нас буде суміш кураги, горіхів і цукру, можна для соковитості дорізати також і м'якоть від яблук. Природно додаємо в начинку корицю і фаршируємо яблучка. Запікаємо їх залежно від щільності 20-30 хвилин. При подачі можна посипати цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як запекти яблука в духовці?
Якщо ідеї по приготуванню нового і незвичайного десерту вас покинули, скористайтеся нашими. Далі розповімо, як по-особливому запекти яблука. Такого
Яблука, запечені з сиром
Вибір на користь здорового харчування або ж просто дієта - не привід відмовлятися від солодких страв, адже можна вибрати десерт низькокалорійний,
Яблука запечені в мікрохвильовці
Запечені яблука - одне з найпростіших, смачних і корисних ласощів для всієї родини. Хочете здивувати домочадців новим блюдом? Дерзайте! Ми підібрали
Як запекти яблука в мікрохвильовці?
Печені яблука відносяться до дієтичних страв. У такому вигляді їх можуть вживати і ті люди, кому протипоказані свіжі фрукти. Ми розвіємо міф про те,
Печені яблука
Печені яблука - це дивовижний корисний десерт, який сподобається і дітям, і дорослим. А приготувати таке ласощі не складе особливих труднощів, і в
Фаршировані яблука в духовці
Фаршировані яблука, запечені в духовці - смачний і корисний десерт. Таке ласощі припаде до смаку і дорослим, і дітям. У нашій статті ми зібрали