Начинка з маку для рулету
Незважаючи на те, що в сучасних маркетах можна без проблем знайти баночку готової начинки з маком для рулету, багато господинь воліють готувати її самостійно, регулюючи смак і консистенцію готового продукту на свій розсуд. Саме для останніх і ми склали добірку простих рецептів з матеріалу тощо.
Для приготування начинки макові зерна проварюють в сиропі, згущеному молоці або звичайному молоці. Останній варіант вважається найбільш популярним і поширеним, тому з нього і почнемо.
Інгредієнти:
макові зерна - 225 г;
молоко - 235 мл;
вершкове масло - 75 г;
цукор - 175 г;
яйця - 2 шт.
Приготування
Схема приготування основи для такої начинки в точності повторює схему варіння звичайного заварного крему, тому у тих, кому вже доводилося готувати останній, проблем з приготуванням бути не повинно.
Збийте пару яєць кімнатної температури з цукром і відставте суміш в бік. Молоко підігрійте, додавши до нього вершкове масло. Коли масло повністю розчиниться, почніть повторно збивати яйця віночком, вже підливаючи до них отриману молочну суміш тонкою цівкою. Коли все молоко додане, поверніть основу начинки на слабкий вогонь і, помішуючи, проваріть до загустіння. Додайте в крем мак, попередньо перемолу зерна в кавомолці.
Начинка для рулетів на молоці з маком майже готова, залишається лише залишити до повного охолодження і можна пробувати.
Щоб урізноманітнити текстуру вашої випічки, до маку можна додати додаткові інгредієнти, наприклад, горіхи. Процес приготування при додаванні інших інгредієнтів залишиться незмінним.
Інгредієнти:
мак - 480 м;
молоко - 465 мл;
цукор - 235 г;
вершкове масло - 65 г;
горіхи (ядра) - 1 ст.
Приготування
У сотейнику розтопіть шматочки масла разом з молоком і кристалами цукру. Коли суміш стане однорідною, всипте в неї подрібнені в горіхи і зерна маку. Поверніть сотейник назад на слабкий вогонь. Приготування начинки з маку для рулету займе близько півгодини, після чого дайте їй повністю охолонути, щоб мак ввібрав залишки вологи.
Техніку приготування макової начинки з медом придумали східні кулінари, чиї солодощі зазвичай мають дуже виражений смак і аромат, якого важко досягти з одним лише цукром. Якщо ви відносите себе до любителів меду, то цей рецепт буде ідеальний для вас.
Інгредієнти:
макові зерна - 225 г;
вершкове масло - 45 г;
молоко - 230 мл;
цукор - 165 г;
мед - 55 мл;
яйця - 2 шт.
Приготування
Спершу слід підготувати самі зерна. Як підготувати мак для начинки рулету? Елементарно. Досить просто змолоти його в кавомолці.
Змішайте наступну після маку четвірку інгредієнтів і додайте її на середньому вогні. Коли цукрові кристали повністю розчиняться, відберіть приблизно склянку суміші і влийте її до яєць при постійному збиванні. Додайте яйця до суміші в каструлі і продовжуйте варіння інгредієнтів вже на слабкому вогні, поки все не загусне. Тепер залишається додати подрібнений мак і залишити все повністю охолонути перед використанням.
Інгредієнти:
мак - 1 ст.;
згущене молоко - 295 мл
родзинки – 05 ст.
Приготування
Мак та родзинки залийте трьома склянками води і проваріть при слабкому кипінні близько півгодини. Охолодіть і повторіть процедуру. Після вторинного охолодження злийте зайву рідину, пропустіть майбутню начинку через м'ясорубку і змішайте зі згущеним молоком.
Начинка з маку для рулету – рецепт
Для приготування начинки макові зерна проварюють в сиропі, згущеному молоці або звичайному молоці. Останній варіант вважається найбільш популярним і поширеним, тому з нього і почнемо.
Інгредієнти:
Приготування
Схема приготування основи для такої начинки в точності повторює схему варіння звичайного заварного крему, тому у тих, кому вже доводилося готувати останній, проблем з приготуванням бути не повинно.
Збийте пару яєць кімнатної температури з цукром і відставте суміш в бік. Молоко підігрійте, додавши до нього вершкове масло. Коли масло повністю розчиниться, почніть повторно збивати яйця віночком, вже підливаючи до них отриману молочну суміш тонкою цівкою. Коли все молоко додане, поверніть основу начинки на слабкий вогонь і, помішуючи, проваріть до загустіння. Додайте в крем мак, попередньо перемолу зерна в кавомолці.
Начинка для рулетів на молоці з маком майже готова, залишається лише залишити до повного охолодження і можна пробувати.
Як зробити начинку з маку для рулету?
Щоб урізноманітнити текстуру вашої випічки, до маку можна додати додаткові інгредієнти, наприклад, горіхи. Процес приготування при додаванні інших інгредієнтів залишиться незмінним.
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику розтопіть шматочки масла разом з молоком і кристалами цукру. Коли суміш стане однорідною, всипте в неї подрібнені в горіхи і зерна маку. Поверніть сотейник назад на слабкий вогонь. Приготування начинки з маку для рулету займе близько півгодини, після чого дайте їй повністю охолонути, щоб мак ввібрав залишки вологи.
Як робити начинку з маку для рулету з медом?
Техніку приготування макової начинки з медом придумали східні кулінари, чиї солодощі зазвичай мають дуже виражений смак і аромат, якого важко досягти з одним лише цукром. Якщо ви відносите себе до любителів меду, то цей рецепт буде ідеальний для вас.
Інгредієнти:
Приготування
Спершу слід підготувати самі зерна. Як підготувати мак для начинки рулету? Елементарно. Досить просто змолоти його в кавомолці.
Змішайте наступну після маку четвірку інгредієнтів і додайте її на середньому вогні. Коли цукрові кристали повністю розчиняться, відберіть приблизно склянку суміші і влийте її до яєць при постійному збиванні. Додайте яйця до суміші в каструлі і продовжуйте варіння інгредієнтів вже на слабкому вогні, поки все не загусне. Тепер залишається додати подрібнений мак і залишити все повністю охолонути перед використанням.
Начинка з маку, родзинок для рулету
Інгредієнти:
Приготування
Мак та родзинки залийте трьома склянками води і проваріть при слабкому кипінні близько півгодини. Охолодіть і повторіть процедуру. Після вторинного охолодження злийте зайву рідину, пропустіть майбутню начинку через м'ясорубку і змішайте зі згущеним молоком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Квіти з мастики – майстер-клас для початківців
Для новачків в кондитерській справі у статті запропоновано тільки прості і зрозумілі рекомендації з виготовлення найпростіших кольорів з мастики.
Горіхова начинка для рулету
Особливо смачною і ароматною виходить домашня випічка з горіховим наповненням. Однак і тут є деякі особливості. Пропонуємо розібратися в тонкощах
Тісто для рулету з маком
Рулет з маком - завжди смачний і дуже ефектний варіант домашньої випічки. У статті розповімо, як підібрати ідеальну основу для такого роду ласощі.
Рулети з маком з дріжджового тіста
Будь-яка випічка з маковою начинкою - незрівнянна, особливо рулети, які ще й ефектно виглядають. Далі опишемо спосіб приготування здобних виробів з
Рогалики з начинкою з листкового тіста
Порадувати рідних смачним сніданком зовсім не складно, особливо, коли оладки і млинці вже порядком набридли. Пропонуємо спекти рогалики з начинкою.
Пиріг «Хризантема»
Пиріг «Хризантема» - це не просто смачна і ароматна випічка, а результат справжньої творчості. Звичайно, щоб отримати гідний результат доведеться