Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Бісквітний рулет з повидлом - рецепт

Бісквітний рулет з повидлом - рецепт

22-09-2016, 19:58
704
Бісквітний рулет з повидлом - рецепт
М'який, ароматний бісквітний рулет з повидлом, приготований по одному із запропонованих рецептів, стане відмінним доповненням до чашки чаю або склянці молока. Чудовий смак ласощів досягається шляхом дотримання абсолютно нескладних рекомендацій і використанням при цьому простого і доступного набору продуктів.

Рецепт бісквітного рулету з яблучним повидлом


Інгредієнти:

  • просеянная борошно пшеничне – 140 г;

  • яйця великі курячі – 3 шт.;

  • кип'ячена вода – 90 мл;

  • пісок цукровий – 160 г;

  • олія соняшникова рафінована – 20 мл;

  • повидло яблучне.


  • Приготування
    Приготування бісквіта для рулету починаємо з обробки яєць. Вони повинні бути неодмінно свіжими і всупереч думці кімнатної температури. Охолоджувати їх попередньо перед обробкою не потрібно. Звільняємо яйця від шкаралупи, додаємо цукровий пісок, перемішуємо і починаємо обробляти суміш міксером, налаштувавши його спочатку на саму мінімальну швидкість, і збільшуємо її в процесі збивання до максимальної. Збиваємо яєчну масу приблизно протягом десяти хвилин, щоб отримати повітряну, пишну, посветлевшую масу. Після цього просіваємо до неї пшеничне борошно і акуратно вмішуємо її дбайливими рухами знизу вгору. Збивати тісто або обробляти його міксером на даному етапі не потрібно. Слід тільки домогтися його однорідності.
    Виливаємо основу бісквіта на промаслений соняшниковою без аромату маслом пергаментний аркуш, розрівнюємо і ставимо в гарячу духовку випікатися. Залежно від її можливостей бісквіту знадобиться приблизно сім-десять хвилин при температурі 185 градусів, щоб добре пропектися.
    В цей час додаємо в кип'ячену воду невелику кількість повидла і розмішуємо до максимально можливої однорідності. Готовий бісквіт перевертаємо на другий, також промаслений, аркуш пергаменту, поклавши його на стіл, і знімаємо акуратно перший. Приготовленим сиропом спішно просочуємо бісквіт, покриваємо зверху шаром повидла і згортаємо, поки теплий, рулетом.

    Як спекти бісквітний рулет з повидлом на швидку руку?


    Інгредієнти:

  • просеянная борошно пшеничне – 140 г;

  • яйця великі курячі – 3 шт.;

  • розпушувач – 20 г;

  • пісок цукровий – 160 г;

  • олія соняшникова рафінована – 20 мл;
  • Бісквітний рулет з повидлом - рецепт

  • повидло або джем.


  • Приготування
    Тісто для рулету на швидку руку готується трохи по-іншому. Змішуємо в підходящої ємності просіяне борошно, розпушувач і цукровий пісок, а потім вбиваємо в суху основу яйця, розмішуємо спочатку лопаткою або ложкою, а потім пробиваємо міксером до пишноти. Отримане тісто виливаємо на промаслений і покладений на деко пергаментний лист і випікаємо хвилин сім при 185 градусах.
    Готовий бісквіт ще гарячим промазуємо джемом або повидлом і спішно згортаємо рулетом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як спекти бісквіт?
    Як спекти бісквіт?
    Не всім під силу впоратися з випічкою ідеального класичного бісквіта. Тому далі описані рецепти, з якими впорається кожна господиня. Розповімо, як
    Простий бісквітний торт
    Простий бісквітний торт
    Багато хто помилково вважають, що випічка бісквітів - це доля лише досвідчених майстрів. Насправді все неймовірно просто, якщо вивчити докладні
    Бісквітний рулет з варенням
    Бісквітний рулет з варенням
    Пропонуємо вам два відмінних один від одного рецепту бісквітного рулету з начинками з полуничного або малинового варення і з заварним кремом. Ви
    Швидкий бісквітний рулет за 5 хвилин
    Швидкий бісквітний рулет за 5 хвилин
    Іноді так хочеться порадувати малечу домашньою випічкою. Але сьогодні в божевільному ритмі життя сучасні мами просто не знаходять часу на подібні
    Простий і швидкий бісквітний рулет
    Простий і швидкий бісквітний рулет
    Нерідко ми відмовляємося від приготування домашньої випічки через брак часу. А даремно! Для таких випадків є прості і швидкі рецепти, які гарантовано
    Солодкі рулети
    Солодкі рулети
    Солодкий рулет являє собою різновид бісквітного тістечка. З яєць, цукру і борошна випікають тонкий бісквіт, промащують кремом, джемом або інший