Як зробити морозиво вдома?
Всім відомо, що купуючи морозиво в магазині, ми ризикуємо придбати зовсім ненатуральний продукт з купою некорисних домішок, які особливо шкідливі для дитячого організму. Всі ризики зводяться нанівець, якщо приготувати ласощі у себе вдома на кухні з простих і доступних продуктів. Про те, як це правильно зробити, наші сьогоднішні рецепти.
Інгредієнти:
молоко незбиране – 990 мл;
жовтки яєчні – 5 шт.;
цукровий пісок – 400 г;
масло селянське вершкове – 110 г;
крохмаль – 10 г;
ванілін – щіпка.
Приготування
Молоко з'єднуємо в каструльці з вершковим маслом і розташовуємо на плиті, на конфорці для прогрівання. Після закипання знімаємо посудину тимчасово з вогню. Жовтки змішуємо з цукровим піском і крохмалем і розтираємо грунтовно до посветления і розчинення всіх кристалів. Тепер вливаємо до жовткової маси зовсім трохи теплого молочка, щоб отримати консистенцію рідкої сметани і розмішуємо до однорідності.
Тепер знову ставимо каструльку з молоком і маслом на вогонь, вливаємо тонким струмком розтерті з цукром жовтки і інтенсивно розмішуємо масу при цьому. Даємо суміші закипіти і прибираємо в широку ємність з холодною водою для охолодження. Час від часу перемішуємо основу для морозива і оновлюємо холодну воду. Після охолодження до кімнатної температури переливаємо масу у формочки для морозива або в контейнер і ставимо в морозильну камеру на кілька годин. Якщо використовувати для заморожування одну велику ємність, то необхідно періодично інтенсивно розмішувати її вміст щоб уникнути утворення великих кристалів льоду.
Інгредієнти:
вершки жирні (30% і більше) – 560 мл;
пудра цукрова – 120 г;
ванілін – 1 щіпка.
Приготування
Для приготування морозива «Пломбір» вершки необхідно взяти з високим відсотком жирності і добре охолодити їх заздалегідь. Змішуємо тепер крижаний продукт з цукровою пудрою, додаємо дрібку ваніліну і обробляємо суміш до щільної і пишної піни за допомогою міксера. Приблизно через п'ять хвилин роботи приладу перекладаємо отриману вершкову масу в контейнер або іншу підходящу ємність для заморожування і розташовуємо в морозильній камері на сім годин. За цей час пару раз розбиваємо вміст форми міксером.
Інгредієнти:
будь-які ягоди або ягідний мікс – 520 г;
цукровий пісок – 140 г або по смаку;
сік лимонний – 20 мл;
вода очищена.
Приготування
Насипаємо цукровий пісок в каструльку або кухлик, вливаємо зовсім небагато очищеної води і розташовуємо на помірному вогні. Прогріваємо масу до розчинення всіх кристалів і кипіння, після чого знімаємо з вогню і залишаємо остигати. За цей час готуємо належним чином ягоди. Промиваємо їх, перебираємо, подрібнюємо до стану пюре за допомогою блендера і при бажанні перетираємо через сито для позбавлення від домішки кірочок і дрібних кісточок.
Після охолодження сиропу вливаємо його в ягідну масу, додаємо сік лимонний, перемішуємо і переливаємо в маленькі формочки або одну велику форму для морозива. Через кілька годин перебування в морозильній камері фруктовий лід буде готовий.
Інгредієнти:
молоко незбиране – 125 мл;
сир – 420 г;
згущене молоко варене – 380 р.
Приготування
Готується таке морозиво при наявності блендера дуже просто. Сир спочатку розбивається за допомогою даного пристрою до максимальної однорідності самостійно, а потім з додаванням згущеного вареного молока і цілісного молочного продукту. Отриману масу перекладаємо в формочки або одну велику ємність і ставимо в морозильну камеру на шість годин.
Як зробити самому морозиво вдома - рецепт з молока
Інгредієнти:
Приготування
Молоко з'єднуємо в каструльці з вершковим маслом і розташовуємо на плиті, на конфорці для прогрівання. Після закипання знімаємо посудину тимчасово з вогню. Жовтки змішуємо з цукровим піском і крохмалем і розтираємо грунтовно до посветления і розчинення всіх кристалів. Тепер вливаємо до жовткової маси зовсім трохи теплого молочка, щоб отримати консистенцію рідкої сметани і розмішуємо до однорідності.
Тепер знову ставимо каструльку з молоком і маслом на вогонь, вливаємо тонким струмком розтерті з цукром жовтки і інтенсивно розмішуємо масу при цьому. Даємо суміші закипіти і прибираємо в широку ємність з холодною водою для охолодження. Час від часу перемішуємо основу для морозива і оновлюємо холодну воду. Після охолодження до кімнатної температури переливаємо масу у формочки для морозива або в контейнер і ставимо в морозильну камеру на кілька годин. Якщо використовувати для заморожування одну велику ємність, то необхідно періодично інтенсивно розмішувати її вміст щоб уникнути утворення великих кристалів льоду.
Як швидко і легко зробити вдома морозиво «Пломбір»?
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування морозива «Пломбір» вершки необхідно взяти з високим відсотком жирності і добре охолодити їх заздалегідь. Змішуємо тепер крижаний продукт з цукровою пудрою, додаємо дрібку ваніліну і обробляємо суміш до щільної і пишної піни за допомогою міксера. Приблизно через п'ять хвилин роботи приладу перекладаємо отриману вершкову масу в контейнер або іншу підходящу ємність для заморожування і розташовуємо в морозильній камері на сім годин. За цей час пару раз розбиваємо вміст форми міксером.
Як зробити вдома морозиво «Фруктовий лід»?
Інгредієнти:
Приготування
Насипаємо цукровий пісок в каструльку або кухлик, вливаємо зовсім небагато очищеної води і розташовуємо на помірному вогні. Прогріваємо масу до розчинення всіх кристалів і кипіння, після чого знімаємо з вогню і залишаємо остигати. За цей час готуємо належним чином ягоди. Промиваємо їх, перебираємо, подрібнюємо до стану пюре за допомогою блендера і при бажанні перетираємо через сито для позбавлення від домішки кірочок і дрібних кісточок.
Після охолодження сиропу вливаємо його в ягідну масу, додаємо сік лимонний, перемішуємо і переливаємо в маленькі формочки або одну велику форму для морозива. Через кілька годин перебування в морозильній камері фруктовий лід буде готовий.
Як зробити морозиво вдома без вершків з сиром?
Інгредієнти:
Приготування
Готується таке морозиво при наявності блендера дуже просто. Сир спочатку розбивається за допомогою даного пристрою до максимальної однорідності самостійно, а потім з додаванням згущеного вареного молока і цілісного молочного продукту. Отриману масу перекладаємо в формочки або одну велику ємність і ставимо в морозильну камеру на шість годин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Домашнє морозиво - рецепт
Різноманітних оригінальних варіантів домашнього морозива величезна кількість. Можна робити частування на будь-який смак: пожирніше і легше, кисле й
Рецепт морозива з молока в домашніх умовах
Не секрет, що ласощі, приготовані на власній кухні, виходять значно смачніші і, звичайно, корисніше. Пропонуємо зробити справжнє домашнє морозиво з
Як зробити морозиво «Пломбір» в домашніх умовах?
Сьогодні складно купити даний, смачне морозиво. Склад магазинного десерту краще не знати. А адже його можна створити в домашніх умовах, до того ж,
Як приготувати морозиво в домашніх умовах?
Напевно всі діти люблять морозиво, та й багато дорослих не проти поласувати, особливо спекотним літом. Особливо приємно, якщо цей прохолодний десерт
Вершкове морозиво в домашніх умовах - рецепт
Найпопулярнішим напоєм в літню спеку у всі часи було морозиво. Ідеальний варіант порадувати малечу смачним морозивом без шкідливих добавок -
Освіжаюче морозиво «Мохіто»
Морозиво - це чудові ласощі, які ми любимо з дитинства. А зроблене в домашніх умовах, звичайно ж, найсмачніше. Ми пропонуємо вам кілька варіантів