Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Крем із згущеним молоком і сметаною

Крем із згущеним молоком і сметаною

22-09-2016, 15:01
364
Крем із згущеним молоком і сметаною
Ця тема, безумовно, зацікавить любителів власноруч приготовленою домашньої випічки, так як мова піде про складовою багатьох солодких десертів. Ми сьогодні розповімо, як правильно приготувати крем із згущеним молоком і сметаною, щоб отримати краще наповнення для наполеона, бісквітного торта або інших домашніх ласощів.

Як зробити крем для наполеона зі сметаною, згущеним молоком і маслом?


Інгредієнти:

  • варене згущене молоко – 385 г;

  • масло селянське вершкове – 170 г;

  • сметана домашня – 220 р.


  • Приготування
    Використовувані для приготування крему компоненти повинні бути, безсумнівно, високої якості, згущене молоко поза всяких сумнівів натуральна варена, а сметана домашня або промислова з високим відсотком жирності.
    Масло селянське завчасно поміщаємо в тепло для розм'якшення, після чого з'єднуємо з вареним згущеним молоком і обробляємо міксером до однорідності і гладкості. В окремій посудині збиваємо до загустіння сметану, а потім з'єднуємо її з сумішшю масла і згущеного молока і добиваємося гладкою і однорідної текстури. При бажанні в крем можна додати для аромату ванілі або інші добавки на вибір.

    Крем для бісквітного торта зі сметаною і згущеним молоком


    Інгредієнти:

  • молоко згущене – 570 г;

  • сметана домашня – 820 г;

  • коньяк або бренді – 40 мл


  • Приготування
    Секрет приготування крему більшою мірою, ніж попереднього, правильної сметані. Вона повинна бути густою, з жирністю не менше 25 відсотків, краще домашньої. Якщо ж ви сумніваєтеся в правильної консистенції цього продукту, то його краще помістити в марлевий відріз, складений утроє або вчетверо і відважити над мискою або мийкою на кілька годин. Таким чином ми позбавимося від зайвої вологи і отримаємо з більшою
    Крем із згущеним молоком і сметаною
    упевненістю сметанку потрібної густоти. Тепер необхідно охолодити її і збити міксером до пишноти і легкості, додавши в процесі невеликими порціями все згущенку і на завершення коньяк. Згущене молоко також необхідно брати густе і вищої якості від перевіреного виробника або ж приготоване власноруч у себе на кухні.
    Якщо є бажання збільшити соковитість бісквітного торта, то алгоритм просочення коржів можна дещо змінити. Крем приготувати без коньяку, який в свою чергу змішати з цукровим сиропом або солодким чаєм і отриманою сумішшю просочити коржі перед основним кремом зі сметани і згущеного молока.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Заварний крем із згущеним молоком
    Заварний крем із згущеним молоком
    Найбільш поширеним варіантом просочення різноманітних коржів для торта можна впевнено назвати найніжніший заварний крем, рецептів якого існує багато.
    Крем з вареного згущеного молока
    Крем з вареного згущеного молока
    Найбільш популярним наповненням різноманітних домашніх тортів є згущене молоко. Пропонуємо урізноманітнити цей звичайний продукт іншими простими
    Сметанний крем із згущеним молоком
    Сметанний крем із згущеним молоком
    Доповнити домашній десерт допоможуть рецепти чудового крему, які описані далі в статті. Розповімо, як правильно, а головне швидко зробити чудовий,
    Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною
    Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною
    Приготувати вдалу основу для торта - лише половина успішного результату. Важливий етап в створенні домашнього десерту - вибір відповідного
    Крем із згущеним молоком для торта
    Крем із згущеним молоком для торта
    Запорукою успішного результату у створенні домашнього десерту є правильно підібраний крем. І, звичайно для кожної основи існує свій перевірений
    Крем зі згущеного молока і масла
    Крем зі згущеного молока і масла
    Крем з масла і згущеного молока надзвичайно смачний і підходить, як для просочення, так і для прикраси будь-яких кондитерських виробів. Але мало хто