Крем із згущеним молоком і сметаною
Ця тема, безумовно, зацікавить любителів власноруч приготовленою домашньої випічки, так як мова піде про складовою багатьох солодких десертів. Ми сьогодні розповімо, як правильно приготувати крем із згущеним молоком і сметаною, щоб отримати краще наповнення для наполеона, бісквітного торта або інших домашніх ласощів.
Інгредієнти:
варене згущене молоко – 385 г;
масло селянське вершкове – 170 г;
сметана домашня – 220 р.
Приготування
Використовувані для приготування крему компоненти повинні бути, безсумнівно, високої якості, згущене молоко поза всяких сумнівів натуральна варена, а сметана домашня або промислова з високим відсотком жирності.
Масло селянське завчасно поміщаємо в тепло для розм'якшення, після чого з'єднуємо з вареним згущеним молоком і обробляємо міксером до однорідності і гладкості. В окремій посудині збиваємо до загустіння сметану, а потім з'єднуємо її з сумішшю масла і згущеного молока і добиваємося гладкою і однорідної текстури. При бажанні в крем можна додати для аромату ванілі або інші добавки на вибір.
Інгредієнти:
молоко згущене – 570 г;
сметана домашня – 820 г;
коньяк або бренді – 40 мл
Приготування
Секрет приготування крему більшою мірою, ніж попереднього, правильної сметані. Вона повинна бути густою, з жирністю не менше 25 відсотків, краще домашньої. Якщо ж ви сумніваєтеся в правильної консистенції цього продукту, то його краще помістити в марлевий відріз, складений утроє або вчетверо і відважити над мискою або мийкою на кілька годин. Таким чином ми позбавимося від зайвої вологи і отримаємо з більшою упевненістю сметанку потрібної густоти. Тепер необхідно охолодити її і збити міксером до пишноти і легкості, додавши в процесі невеликими порціями все згущенку і на завершення коньяк. Згущене молоко також необхідно брати густе і вищої якості від перевіреного виробника або ж приготоване власноруч у себе на кухні.
Якщо є бажання збільшити соковитість бісквітного торта, то алгоритм просочення коржів можна дещо змінити. Крем приготувати без коньяку, який в свою чергу змішати з цукровим сиропом або солодким чаєм і отриманою сумішшю просочити коржі перед основним кремом зі сметани і згущеного молока.
Як зробити крем для наполеона зі сметаною, згущеним молоком і маслом?
Інгредієнти:
Приготування
Використовувані для приготування крему компоненти повинні бути, безсумнівно, високої якості, згущене молоко поза всяких сумнівів натуральна варена, а сметана домашня або промислова з високим відсотком жирності.
Масло селянське завчасно поміщаємо в тепло для розм'якшення, після чого з'єднуємо з вареним згущеним молоком і обробляємо міксером до однорідності і гладкості. В окремій посудині збиваємо до загустіння сметану, а потім з'єднуємо її з сумішшю масла і згущеного молока і добиваємося гладкою і однорідної текстури. При бажанні в крем можна додати для аромату ванілі або інші добавки на вибір.
Крем для бісквітного торта зі сметаною і згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Секрет приготування крему більшою мірою, ніж попереднього, правильної сметані. Вона повинна бути густою, з жирністю не менше 25 відсотків, краще домашньої. Якщо ж ви сумніваєтеся в правильної консистенції цього продукту, то його краще помістити в марлевий відріз, складений утроє або вчетверо і відважити над мискою або мийкою на кілька годин. Таким чином ми позбавимося від зайвої вологи і отримаємо з більшою упевненістю сметанку потрібної густоти. Тепер необхідно охолодити її і збити міксером до пишноти і легкості, додавши в процесі невеликими порціями все згущенку і на завершення коньяк. Згущене молоко також необхідно брати густе і вищої якості від перевіреного виробника або ж приготоване власноруч у себе на кухні.
Якщо є бажання збільшити соковитість бісквітного торта, то алгоритм просочення коржів можна дещо змінити. Крем приготувати без коньяку, який в свою чергу змішати з цукровим сиропом або солодким чаєм і отриманою сумішшю просочити коржі перед основним кремом зі сметани і згущеного молока.
Рекомендуємо добрі рецепти
Заварний крем із згущеним молоком
Найбільш поширеним варіантом просочення різноманітних коржів для торта можна впевнено назвати найніжніший заварний крем, рецептів якого існує багато.
Крем з вареного згущеного молока
Найбільш популярним наповненням різноманітних домашніх тортів є згущене молоко. Пропонуємо урізноманітнити цей звичайний продукт іншими простими
Сметанний крем із згущеним молоком
Доповнити домашній десерт допоможуть рецепти чудового крему, які описані далі в статті. Розповімо, як правильно, а головне швидко зробити чудовий,
Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною
Приготувати вдалу основу для торта - лише половина успішного результату. Важливий етап в створенні домашнього десерту - вибір відповідного
Крем із згущеним молоком для торта
Запорукою успішного результату у створенні домашнього десерту є правильно підібраний крем. І, звичайно для кожної основи існує свій перевірений
Крем зі згущеного молока і масла
Крем з масла і згущеного молока надзвичайно смачний і підходить, як для просочення, так і для прикраси будь-яких кондитерських виробів. Але мало хто