Крем з вершкового сиру
Яких тільки не буває кремів для тортів. Одним з найбільш ніжних і смачних є крем з вершкового сиру. А як його зробити, ми вам зараз і розповімо.
Крем з вершкового сиру для торта
Інгредієнти:
сир вершковий – 450 г;
просеянная цукрова пудра – 400 г;
ванільний цукор – 1 ч. ложка;
натуральне вершкове масло – 100 р.
Приготування
Вершковий сир і мягенькое вершкове масло збиваємо до пишноти. Додаємо ванільний цукор і частинами попередньо просіяне пудру. Гарненько збиваємо масу і ставимо в холод.
Крем зі сметани і вершкового сиру
Інгредієнти:
сметана жирна – 200 г;
маскарпоне – 250 г;
пісок цукровий – 250 р.
Приготування
Спочатку в сито поміщаємо чисту бавовняну рушник. Зверху розміщуємо сметану. Встановлюємо сито над ємністю, краями рушники прикриваємо сметану і ставимо в холод на 2 годинки. За цей час зайва сироватка стече, а сметана стане потрібної нам консистенції. У глибоку ємність поміщаємо сметану з цукром. Збиваємо все це на максимальній швидкості міксера. Тепер кладемо маскарпоне і збиваємо все тим же міксером, але вже на малій швидкості. У результаті виходить густий і пишний крем. Даний крем з вершкового сиру відмінно підійде і для капкейків.
Крем з вершкового сиру і згущеного молока
Інгредієнти:
сир вершковий – 500 г;
згущене молоко – 150-250 р.
Приготування
Збиваємо маскарпоне до однорідності. Додаємо потроху згущене молоко і оцінюємо результат, як тільки смак і консистенція стануть, такими як потрібно, крем готовий!
Крем на основі вершкового сиру
Інгредієнти:
вершки 33% жирності – 100 г;
сир вершковий – 500 г;
пудра цукрова – 100 р.
Приготування
Спочатку гарненько збиваємо охолоджені вершки з додаванням цукрової пудри, кладемо туди вершковий сир і знову збиваємо. Потім прибираємо в холод, щоб він загус.
Крем з сирного вершкового сиру
Інгредієнти:
сирний вершковий сир – 350 г;
ванільний екстракт – 2 ч. ложки;
масло натуральне вершкове – 120 г;
просеянная цукрова пудра – 100 р.
Приготування
У даному рецепті дуже важливо, щоб сир був добре охолодженим, а масло, навпаки, розм'якшеним. Всі інгредієнти покласти в чашу і збиваємо до однорідної кремоподібної маси. На це може піти від 3 до 7 хвилин. Даний крем виходить досить щільної консистенції, він відмінно підходить для змащування не тільки верху, але і боків торта, а ще він чудово витримуємо спеку і не тече досить тривалий час, зберігаючи гарний зовнішній вигляд виробу.
Крем з вершкового сиру для торта
Інгредієнти:
Приготування
Вершковий сир і мягенькое вершкове масло збиваємо до пишноти. Додаємо ванільний цукор і частинами попередньо просіяне пудру. Гарненько збиваємо масу і ставимо в холод.
Крем зі сметани і вершкового сиру
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку в сито поміщаємо чисту бавовняну рушник. Зверху розміщуємо сметану. Встановлюємо сито над ємністю, краями рушники прикриваємо сметану і ставимо в холод на 2 годинки. За цей час зайва сироватка стече, а сметана стане потрібної нам консистенції. У глибоку ємність поміщаємо сметану з цукром. Збиваємо все це на максимальній швидкості міксера. Тепер кладемо маскарпоне і збиваємо все тим же міксером, але вже на малій швидкості. У результаті виходить густий і пишний крем. Даний крем з вершкового сиру відмінно підійде і для капкейків.
Крем з вершкового сиру і згущеного молока
Інгредієнти:
Приготування
Збиваємо маскарпоне до однорідності. Додаємо потроху згущене молоко і оцінюємо результат, як тільки смак і консистенція стануть, такими як потрібно, крем готовий!
Крем на основі вершкового сиру
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку гарненько збиваємо охолоджені вершки з додаванням цукрової пудри, кладемо туди вершковий сир і знову збиваємо. Потім прибираємо в холод, щоб він загус.
Крем з сирного вершкового сиру
Інгредієнти:
Приготування
У даному рецепті дуже важливо, щоб сир був добре охолодженим, а масло, навпаки, розм'якшеним. Всі інгредієнти покласти в чашу і збиваємо до однорідної кремоподібної маси. На це може піти від 3 до 7 хвилин. Даний крем виходить досить щільної консистенції, він відмінно підходить для змащування не тільки верху, але і боків торта, а ще він чудово витримуємо спеку і не тече досить тривалий час, зберігаючи гарний зовнішній вигляд виробу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крем з кисломолочного сиру
Крем, який рекомендуємо відтворити за описаним у статті рецептами, ідеально підходить для прикраси солодких виробів і просочення різноманітних
Простий крем для торта в домашніх умовах
Приготувавши коржі для домашнього десерту, неодмінно подбайте про якісне наповнення вашого кондитерського шедевра. Далі запропонуємо кілька
Крем для мафінів
Мафіни - чудово смачний і досить привабливий на вигляд варіант випічки. Однак, доповнивши їх смачним кремом, вийде запаморочливий десерт, який
Банановий крем для бісквітного торта
Ідеальним супроводом бісквітного торта стане чудовий, щільний, з неймовірним ароматом крем з бананів в основі. У запропонованих далі рецептах ми
Вершковий крем для торта
Запланувавши приготування торта, дуже часто виникає питання його наповнення та оформлення. Універсальним вирішенням такого завдання може стати
Вершково-сирний крем
Вершково-сирний крем можна використовувати як для промазки тортів, еклерів, тістечок, так і вживати в якості самостійного десерту зі свіжими ягодами