Торт «Баунті»
![Торт «Баунті» Торт «Баунті»](/uploads/posts/2016-09/tort-baunt_181.jpeg)
Торт «Баунті» – рецепт
Почнемо з незвичайного торта, що представляє собою послідовність шарів кокосової меренги і шоколадного крему. Таку версію «Баунті» в супермаркеті не знайти.
Інгредієнти:
Для кокосової меренги:
Для крему:
Приготування
Почніть з приготування меренги. Покрийте деко пергаментом і промаслите папір. Збийте яєчні білки до формування стійких піків, підсипавши до них дрібку солі. Коли піки утворюються, не зупиняйте ходу міксера, а лише трохи зменшіть його швидкість і почніть посипати цукор. Дайте меренге стати блискучою, після чого обережно змішайте її з кокосовою стружкою. Розподіліть масу аркушем пергаменту максимально рівномірно.
Меренгу слід сушити при не дуже високій температурі, приблизно 130-150 градусах. Через перші півгодини сушіння перевірте шар меренги і якщо він висох – виймайте деко з духовки. Після охолодження розділіть пласт меренги натроє.
Тепер до крему. Збийте яєчні жовтки з цукром і додайте їх на водяній бані. При постійному помішуванні, дочекайтеся, поки суміш придбає кремоподібну консистенцію, додайте до неї масло, молоко і шоколад. Після розтоплення і змішування всіх компонентів разом, почніть пошарово викладати їх у форму. Дайте торту охолонути перед нарізкою.
Рецепт кокосового торта «Баунті» в домашніх умовах
Цей торт «Баунті» теж має не зовсім звичайну структуру. В його основі лежить шоколадний бісквіт, поверх якого має пудингообразная маса з кокосовою стружкою. Готовий торт покривається шоколадною глазур'ю і може подаватися відразу ж.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для кокосового пудингу:
Для глазурі:
Приготування
Перед тим, як приготувати торт «Баунті», необхідно буде зайнятися бісквітом, для якого яєчні білки збиваються до піків. Окремо збиваються і жовтки, до них попередньо підсипають цукор, а потім додають какао і розпушувач. Жовтки змішують з білковою піною і обережно всипають до них борошно, постійно і плавно перемішуючи. Перелийте тісто у покритий пергаментом деко і відправте в духовку при 180 на півгодини.
2/3 молока влийте в сотейник і почніть плавно підігрівати разом з цукром і маслом. Коли шматочки масла повністю розійдуться, всипте цукрову пудру. В останньому холодному молоці розведіть вміст сухого пудингу і додайте все до кокосової масі.
Бісквітну основу помістіть у форму і розподіліть кокосовий пудинг поверх. Дайте пудингу застигнути, після чого покрийте все шоколадною глазур'ю.
Шоколадний торт «Баунті» без випічки – рецепт
Інгредієнти:
Для основи:
![Торт «Баунті» Торт «Баунті»](/uploads/posts/2016-09/tort-baunt_592.jpeg)
Для начинки:
Приготування
Збийте Блендером до кремоподібної консистенції інгредієнти основи і начинки. Викладіть основу у форму, розрівняйте, покрийте начинкою і залиште до повного застигання.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Баунті - рецепт](/uploads/posts/2016-09/baunt-recept_801.jpeg)
Баунті - рецепт
Порадувати домашніх справжнім райською насолодою» неймовірно просто! Чудові цукерки «Баунті» так легко готувати, що до процесу і малюків можна
![Торт «Прага» – класичний рецепт](/uploads/posts/2016-04/tort-praga-klasichniy-recept_271.jpeg)
Торт «Прага» – класичний рецепт
Напевно, чудовий смак торта «Прага» знайомий кожному, але якщо ви ще не пробували це запаморочливе ласощі - настійно рекомендуємо його створити
![Празький торт – рецепт](/uploads/posts/2015-11/prazkiy-tort-recept_521.jpeg)
Празький торт – рецепт
Чудовий шоколадний бісквіт, ніжний вершковий крем і ароматний абрикосова просочення - в цьому весь класичний празький торт! Пропонуємо два
![Лимонний торт](/uploads/posts/2015-01/limonniy-tort_521.jpeg)
Лимонний торт
Любите лимони? Тоді у нас є для вас оригінальне рішення - лимонний торт для святкового торжества. Таке ласощі, без сумніву нікого не залишить
![Баунті в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-01/baunt-v-domashnh-umovah_371.jpeg)
Баунті в домашніх умовах
Баунті - неймовірно смачне ласощі, яке люблять і дорослі, і малята. Але ось проблема - магазинні шоколадні батончики містять безліч непотрібних