Дуже смачне дріжджове тісто для смажених пиріжків
Домашню випічку люблять всі люди, без винятку. Без неї неможливо уявити собі російську кухню. Головний секрет ідеальних смажених пиріжків полягає у правильно приготованому дріжджовому тесті, а як його зробити, ми вам зараз розповімо.
Дуже смачне дріжджове тісто для смажених пиріжків
Інгредієнти:
пресовані дріжджі – 55 г;
молоко – 505 мл;
сметана – 175 мл;
яйце – 4 шт.;
маргарин – 185 г;
цукор – 195 г;
борошно – 19 кг
Приготування
У невеликій кількості підігрітого молока розводимо пресовані дріжджі і кидаємо кілька ложок цукру. Через 20 хвилин вводимо трохи борошна і перемішуємо опару. Розтоплюємо Маргарин, а яйця збиваємо міксером. Коли дріжджі підійдуть, виливаємо їх в глибокий посуд і кидаємо всі підготовлені інгредієнти. Вимішуємо щільне однорідне тісто, загорнути його в плівочку і відправляємо охолоджуватися на півгодини в холодильник.
Дріжджове тісто для пиріжків на сковороді
Інгредієнти:
борошно – 495 г;
молоко – 205 мл;
свіжі пресовані дріжджі – 35 г;
цукор – 5 г;
масло рослинне – 35 мл;
сіль йодована – 5 г;
яйце категорії С0 – 2 шт.
Приготування
В тепленькому молоці розчиняємо свіжі дріжджі і цукровий пісок. Борошно просіваємо у велику миску, робимо всередині неглибоку ямку і акуратно виливаємо розведені дріжджі. Рослинне масло збиваємо з яйцями і дрібкою солі. Перелити цю суміш в борошно і переходимо до вымешиванию тесту. Робимо це чистими руками, поступово перемішуючи борошно з опарою. Далі збираємо масу в кулю і одразу використовуємо тісто для приготування смажених пиріжків!
Дріжджове тісто на кефірі для пиріжків
Інгредієнти:
борошно – 415 г;
кефір – 255 мл;
масло рослинне – 135 мл;
сіль йодована – 5 г;
цукор – 10 г;
пресовані дріжджі – 20 р.
Приготування
У мисці з'єднуємо пресовані дріжджі з цукровим піском і ретельно розтираємо вилочкою. Кефір злегка збиваємо з рослинним маслом, сіллю і підігріваємо в мікрохвильовій печі до температури 37 градусів. Потім додаємо в теплу суміш дріжджі і ретельно все перемішуємо. Далі порціями всипаємо просіяне борошно і вимішуємо м'яке, але пружне тісто. Накриваємо його кухонної серветкою і прибираємо на 15 години в тепле місце. Через 40 хвилин добре обминаємо його і відправляємо далі відпочивати. Після цього переходимо до формування пиріжків з будь начинкою і обсмажуванню їх на сковороді.
Супер швидке дріжджове тісто для пиріжків
Інгредієнти:
борошно – 865 р;
окріп – 1 ст.;
сухі дріжджі миттєві – 10 г;
цукор – 10 г;
кухонна сіль – щіпка;
масло рослинне – 35 мл;
молоко – 205 мл
Приготування
Дріжджі розчиняємо повністю в теплому молоці, кидаємо туди ж дрібну сіль, цукор і вливаємо олію. У миску высеиваем борошно, робимо поглиблення і вводимо поступово дріжджову суміш. Далі розбавляємо все склянкою крутого окропу, вимішуємо тісто до еластичності і відразу ж переходимо до ліплення пиріжків.
Смачне дріжджове тісто для пиріжків
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 995 г;
молоко – 495 мл;
цукор – 265 г;
сіль – 5 р;
ванілін – на смак;
маргарин вершковий – 105 г;
сухі дріжджі миттєві – 10 р.
Приготування
Отже, вершковий маргарин розтоплюємо і даємо трохи охолонути. Потім вливаємо до нього молоко, кладемо сухі дріжджі, додаємо цукор, ваніль і сіль. Все перемішуємо, невеликими порціями висипаємо просіяне заздалегідь борошно і вимішуємо руками м'яке тісто. Каструлю промазуємо маслом, викладаємо в неї тісто, затягуємо зверху чистої харчової плівкою і прибираємо в саме тепле і сухе місце на кілька годин. Після цього переходимо до формування та приготування солодких і смачних пиріжків.
Дуже смачне дріжджове тісто для смажених пиріжків
Інгредієнти:
Приготування
У невеликій кількості підігрітого молока розводимо пресовані дріжджі і кидаємо кілька ложок цукру. Через 20 хвилин вводимо трохи борошна і перемішуємо опару. Розтоплюємо Маргарин, а яйця збиваємо міксером. Коли дріжджі підійдуть, виливаємо їх в глибокий посуд і кидаємо всі підготовлені інгредієнти. Вимішуємо щільне однорідне тісто, загорнути його в плівочку і відправляємо охолоджуватися на півгодини в холодильник.
Дріжджове тісто для пиріжків на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
В тепленькому молоці розчиняємо свіжі дріжджі і цукровий пісок. Борошно просіваємо у велику миску, робимо всередині неглибоку ямку і акуратно виливаємо розведені дріжджі. Рослинне масло збиваємо з яйцями і дрібкою солі. Перелити цю суміш в борошно і переходимо до вымешиванию тесту. Робимо це чистими руками, поступово перемішуючи борошно з опарою. Далі збираємо масу в кулю і одразу використовуємо тісто для приготування смажених пиріжків!
Дріжджове тісто на кефірі для пиріжків
Інгредієнти:
Приготування
У мисці з'єднуємо пресовані дріжджі з цукровим піском і ретельно розтираємо вилочкою. Кефір злегка збиваємо з рослинним маслом, сіллю і підігріваємо в мікрохвильовій печі до температури 37 градусів. Потім додаємо в теплу суміш дріжджі і ретельно все перемішуємо. Далі порціями всипаємо просіяне борошно і вимішуємо м'яке, але пружне тісто. Накриваємо його кухонної серветкою і прибираємо на 15 години в тепле місце. Через 40 хвилин добре обминаємо його і відправляємо далі відпочивати. Після цього переходимо до формування пиріжків з будь начинкою і обсмажуванню їх на сковороді.
Супер швидке дріжджове тісто для пиріжків
Інгредієнти:
Приготування
Дріжджі розчиняємо повністю в теплому молоці, кидаємо туди ж дрібну сіль, цукор і вливаємо олію. У миску высеиваем борошно, робимо поглиблення і вводимо поступово дріжджову суміш. Далі розбавляємо все склянкою крутого окропу, вимішуємо тісто до еластичності і відразу ж переходимо до ліплення пиріжків.
Смачне дріжджове тісто для пиріжків
Інгредієнти:
Приготування
Отже, вершковий маргарин розтоплюємо і даємо трохи охолонути. Потім вливаємо до нього молоко, кладемо сухі дріжджі, додаємо цукор, ваніль і сіль. Все перемішуємо, невеликими порціями висипаємо просіяне заздалегідь борошно і вимішуємо руками м'яке тісто. Каструлю промазуємо маслом, викладаємо в неї тісто, затягуємо зверху чистої харчової плівкою і прибираємо в саме тепле і сухе місце на кілька годин. Після цього переходимо до формування та приготування солодких і смачних пиріжків.
Рекомендуємо добрі рецепти
Дріжджове тісто в хлібопічці
Тим хазяєчкам, які дуже люблять піч, але не особливо хочуть возитися з тестом пропонуємо з цією метою використовувати хлібопічку. Далі детально
Пісне дріжджове тісто
Безсумнівно, навіть в період посту можна балувати себе чудовою пишною випічкою. Далі докладно опишемо кілька варіантів вдалого дріжджового тіста, з
Як зробити тісто для пиріжків?
Запорукою будь вдалою випічки є тісто. Адже визначившись з основою ваших майбутніх пиріжків, ви забезпечуєте успішний результат готового страви.
Тісто на молоці для пиріжків
Найкращий спосіб порадувати рідню смачненьким - це спекти щось домашнє. Найбільш вдалою випічка виходить на основі молочних продуктів. Причому можна
Тісто для смажених пиріжків
Рецептів смажених пиріжків неймовірно велика кількість. Їх перевага в тому, що наповнення можна використовувати абсолютно будь-який: солодке, овочеве
Смачне тісто для пиріжків
Яким би способом ви не хотіли приготувати пиріжки, найголовніше - приготувати смачне тісто. Ми підготували для вас добірку найкращих рецептів тіста