Як спекти хмиз у домашніх умовах - рецепт
![Як спекти хмиз у домашніх умовах - рецепт Як спекти хмиз у домашніх умовах - рецепт](/uploads/posts/2016-09/yak-spekti-hmiz-u-domashnh-umovah-recept_711.jpeg)
Як спекти хмиз на кефірі?
Інгредієнти:
Приготування
У мисці збиваємо міксером яйця з цукром. Окремо змішуємо кефір із содою і виливаємо суміш у миску з яйцями. Тепер поступово всипаємо борошно і вимішуємо тісто. Викладаємо його на стіл, тоненько розкачуємо, розрізаємо на ромбики і перекручуємо. Обсмажуємо хмиз у великій кількості олії, а потім перекладаємо на паперові рушники і витираємо. Готове ласощі присипаємо пудрою і подаємо до столу.
Як спекти хмиз в домашніх умовах на сметані?
Інгредієнти:
Приготування
У борошно додаємо яйце, додаємо сметану, додаємо цукор і соду. Замішуємо круте тісто, тоненько його розкачуємо і нарізаємо прямоугольничками. В центрі кожного робимо проріз і засовуємо краю в отвір. У глибоку посудину наливаємо олію, розігріваємо його і обсмажуємо до рум'яного кольору. Готові вироби обсушуємо на паперовому рушнику, а потім розподіляємо на плоскому блюді і присипаємо цукровою пудрою.
Як спекти хрусткий хмиз?
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо, додаємо борошно, додаємо подрібнену цедру, розм'якшене масло і цукор. Перемішуємо всі інгредієнти і вливаємо потихеньку горілку. Скачуємо тісто в кулю, залишаємо на 40 хвилин, а потім розгортаємо в тоненький пласт. Вирізаємо ромбики, робимо на кожному надрізи по центру і протягуємо один кінець тесту через отвір. У сковороді розігріваємо олію, викладаємо заготовки і обсмажуємо їх до рум'яного кольору. Після цього викладаємо ласощі на рушник, витираємо і подаємо до чаю, присипавши цукровою пудрою.
Як спекти хмиз на воді?
Інгредієнти:
Приготування
![Як спекти хмиз у домашніх умовах - рецепт Як спекти хмиз у домашніх умовах - рецепт](/uploads/posts/2016-09/yak-spekti-hmiz-u-domashnh-umovah-recept_562.jpeg)
У глибоку миску розбиваємо сирі яйця, додаємо цукор і злегка збиваємо до однорідної консистенції. Далі вливаємо холодну воду, збовтуємо і вводимо поступово пшеничне борошно. Замішуючи чистими руками еластичне тісто, а потім тонко розкачуємо і нарізаємо прямоугольничками. В центрі робимо прорізи, беремо один кінець і протягуємо його кілька разів в отвір. Викладаємо вироби в розігріту олію і обсмажуємо хмиз до рум'яного кольору. Потім перекладаємо ласощі на велике блюдо, охолоджуємо і подаємо до чаю.
Ось і все, тепер ви знаєте, як спекти смачний хмиз різними способами.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рецепт хрусткого хмизу на воді](/uploads/posts/2016-04/recept-hrustkogo-hmizu-na-vod_791.jpeg)
Рецепт хрусткого хмизу на воді
Деколи хочеться похрумтіти домашніми солодощами за чашкою ароматного чаю в приємній компанії. Чудовим варіантом побалувати себе такими солодощами
![Тонкий хрусткий хмиз – рецепт](/uploads/posts/2016-03/tonkiy-hrustkiy-hmiz-recept_701.jpeg)
Тонкий хрусткий хмиз – рецепт
Є кілька секретів приготування ідеального домашнього хмизу. Далі розповімо кілька тонкощів, щоб ваші вироби вийшли тоненькими і неодмінно хрусткими.
![Хрусткий хмиз на горілці](/uploads/posts/2016-03/hrustkiy-hmiz-na-gorlc_521.jpeg)
Хрусткий хмиз на горілці
Напевно у кожної господині в записній є рецепт домашнього хмизу, але впевнені, що не у кожної він виходить ідеальним. Тому далі максимально детально
![Печиво «Хмиз»](/uploads/posts/2015-07/pechivo-hmiz_281.jpeg)
Печиво «Хмиз»
Сьогодні ми розповімо, як можна приготувати улюблене і популярне печиво «Хмиз». Пропонуємо кілька рецептів цього ласощі: класичний варіант на кефірі
![Хмиз на кефірі](/uploads/posts/2015-01/hmiz-na-kefr_681.jpeg)
Хмиз на кефірі
Хмиз - хрусткі м'які палички з цукровою пудрою, смажені на олії, мають безліч аналогів по всьому світу. Його роблять на молоці, сметані. І зараз ми
![Рецепт хрусткого хмизу](/uploads/posts/2015-01/recept-hrustkogo-hmizu_121.jpeg)
Рецепт хрусткого хмизу
Бажаєте скуштувати хрусткого хмизу, посипанного цукровою пудрою, прямо як з дитинства? В такому разі ми ділимося з вами відразу кількома рецептами