Сирна паска
![Сирна паска Сирна паска](/uploads/posts/2016-04/sirna-paska_621.jpeg)
Сирна паска - рецепт
Інгредієнти:
Для помадки:
Приготування
Спочатку розчинний живі дріжджі в чверті склянки тепленької води, додавши при цьому пару чайних ложок цукрового піску. Через десять хвилин вливаємо дріжджову суміш в тепленьке молочко, додаємо ще приблизно половину склянки цукру і зовсім трохи борошна, розмішуємо і залишаємо в теплі хвилин на п'ятнадцять-двадцять. За цей час відокремлюємо жовтки від білків і збиваємо останні з дрібкою солі до твердих піків. Після цього розтираємо жовтки і збиваємо з рештою цукровим піском до посветления, додавши в процесі ванілін або есенцію.
Сирок розбиваємо блендером або перетираємо копітко через ситечко, домагаючись однорідної текстури без крупиночек.
До вспенившейся опарі вводимо спочатку маргарин і вершкове масло кімнатної температури, потім жовтки і сметану, а слідом сир, рослинне масло і білкову масу. Кожен раз масу вимішуємо ніжно руками. Додаємо до інших компонентів заздалегідь підготовлений, промитий, просушений і обсипаний борошном родзинки. Тепер, поступово підсипаючи малими порціями борошно, виробляємо заміс, кожен раз добре вимішуючи масу руками. Підсумкова консистенція тесту не повинна бути дуже щільною. Маса виходить досить липке, але з-за великої кількості здоби ще й важка, тому за долонями довго не тягнеться, а відлипає. Ставимо тісто в тепло на расстойку, прикривши ємність тканиною, приблизно години на три. За цей час тісто потрібно два рази обім'яти. Третій раз обминаємо його і відразу розкладаємо по промасленим формами, заповнюючи їх трохи більше ніж на одну третину, де тісто має підійти практично до країв ще раз.
Випікаємо сирні паски в духовці, розігрітій до температури 180 градусів. Час випічки залежить від розміру форми, тому визначаємо готовність пасок за сухою дерев'яною шпажці.
Поки печуться пасочки, збиваємо білки, додавши в процесі сік лимона і цукрову пудру. Промазуємо теплі вироби готової помадкою і оформляємо по своєму смаку.
Сирна паска на великдень без дріжджів - рецепт
Інгредієнти:
Для помадки:
Приготування
Беручись за приготування пасок без дріжджів, з'єднуємо курячі яйця з цукровим піском і ванільним цукром і обробляємо масу міксером до посветления та отримання пишної текстури. Далі додаємо м'яке або злегка розтоплене вершкове
![Сирна паска Сирна паска](/uploads/posts/2016-04/sirna-paska_822.jpeg)
Для глазурі збиваємо білки з цукровою пудрою і лимонним соком і покриваємо отриманою масою вироби. Оформляємо їх за смаком кондитерської посипкою або додатково прикрашаємо на свій розсуд.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як спекти паску в духовці?](/uploads/posts/2016-04/yak-spekti-pasku-v-duhovc_101.jpeg)
Як спекти паску в духовці?
Щоб ваші паски вийшли ідеальними, неодмінно потрібно подбати про високу якість складових, продумати процес їх випікання і, звичайно, налаштуватися на
![Олександрійське тісто для пасок](/uploads/posts/2016-04/oleksandryske-tsto-dlya-pasok_151.jpeg)
Олександрійське тісто для пасок
Найбільш вдалими паски виходять саме на основі александрійського тесту. Вироби виходять надзвичайно ніжними, приголомшливо м'якими і ароматними.
![Паска - найсмачніший рецепт](/uploads/posts/2015-07/paska-naysmachnshiy-recept_651.jpeg)
Паска - найсмачніший рецепт
Великдень - велике свято для всіх християн. І звичайно ж в переддень цього свята всі намагаються приготувати найсмачніші паски. Саме такі рецепти
![Рецепт паски](/uploads/posts/2015-03/recept-paski_961.jpeg)
Рецепт паски
Пекти паски - традиція. А тому ми взяли за правило щороку радувати вас новими рецептами цих ласощів. Ось і на цей раз ми знайшли найрізноманітніші
![Тісто для пасок](/uploads/posts/2015-03/tsto-dlya-pasok_781.jpeg)
Тісто для пасок
Паски - це традиційне російське блюдо, яке випікають на свято Пасхи і покривають білкової глазур'ю. І сьогодні ми розповімо, як правильно і смачно
![Італійська паска панеттоне - рецепт](/uploads/posts/2015-01/talyskiy-pasku-panettone-recept_981.jpeg)
Італійська паска панеттоне - рецепт
Італійська паска панеттоне - справжнє відкриття для наших господинь. Всі знають наші великодні паски, які стали традиційними на свято Пасхи. Цю