Заварний крем без масла
![Заварний крем без масла Заварний крем без масла](/uploads/posts/2016-04/zavarniy-krem-bez-masla_161.jpeg)
Класичний заварний крем для торта на молоці без масла - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування простого класичного заварного крему прогріваємо молоко до кипіння і в той же час збиваємо жовтки з цукровим піском, борошном і ванільним цукром. Тепер вливаємо тоненькою цівкою молочко в жовткову масу, неперервно і інтенсивно розмішуючи, і поміщаємо ємність з сумішшю на помірний вогонь. Даємо крему закипіти, помішуючи, і проварюємо від трьох до чотирьох хвилин, в залежності від бажаної текстури готового продукту.
Заварний крем без масла - рецепт зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Приступаючи до приготування крему, виливаємо в кухлик цілісне і згущене молоко і додаємо розчинений у невеликій кількості води крохмаль і яєчний жовток. Тепер поміщаємо ємність на вогонь і, обов'язково безперервно помішуючи, прогріваємо масу спочатку до кипіння, а потім до загустіння протягом десяти-п'ятнадцяти хвилин.
Смак крему можна урізноманітнити додаванням в процесі ванільного цукру або ж шляхом змішування його з шматочками фруктів або ягід. Дуже смачно виходить, якщо змішати остиглий заварний крем з пробитою в блендері свіжої ананасовій м'якоттю. Просочивши таким дивовижним кремом тортик, ви будете приємно здивовані легкістю і неймовірним смаком отриманого десерту.
Заварний крем без вершкового масла - пісний рецепт без яєць
Інгредієнти:
![Заварний крем без масла Заварний крем без масла](/uploads/posts/2016-04/zavarniy-krem-bez-masla_472.jpeg)
Приготування
Для збагачення смаку даного пісного крему обсмажимо борошно на сухій сковороді до приємної рум'яного кольору і остуджуємо. Потім змішуємо її з водою, цукровим піском і ванільним екстрактом і добиваємося однорідності текстури без грудок. Тепер поміщаємо масу на водяну баню і прогріваємо, розмішуючи до загустіння.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Заварний крем із згущеним молоком](/uploads/posts/2016-04/zavarniy-krem-z-zguschenim-molokom_471.jpeg)
Заварний крем із згущеним молоком
Найбільш поширеним варіантом просочення різноманітних коржів для торта можна впевнено назвати найніжніший заварний крем, рецептів якого існує багато.
![Крем з вареного згущеного молока](/uploads/posts/2016-04/krem-z-varenogo-zguschenogo-moloka_841.jpeg)
Крем з вареного згущеного молока
Найбільш популярним наповненням різноманітних домашніх тортів є згущене молоко. Пропонуємо урізноманітнити цей звичайний продукт іншими простими
![Торт «Крем-брюле»](/uploads/posts/2016-03/tort-krem-bryule_661.jpeg)
Торт «Крем-брюле»
Чудовий, ароматний десерт у вас вийде, якщо скористаєтеся поданими далі докладним рецептом. Розповімо, як правильно і досить оригінально спорудити
![Крем для медового торта](/uploads/posts/2015-08/krem-dlya-medovogo-torta_751.jpeg)
Крем для медового торта
Урізноманітнити смак звичного медового торта досить просто. Досить просочити його відповідним кремом, приготовленим за іншим рецептом. Існує
![Заварний крем для «Медовика»](/uploads/posts/2015-07/zavarniy-krem-dlya-medovika_391.jpeg)
Заварний крем для «Медовика»
Класичний «Медовик» готується зі сметанним кремом, але якщо ви хочете спробувати більш оригінальний рецепт - приготуйте медовик з заварним кремом.
![Класичний заварний крем - рецепт](/uploads/posts/2015-01/klasichniy-zavarniy-krem-recept_351.jpeg)
Класичний заварний крем - рецепт
Класичний заварний крем - це чудова начинка для тістечок, еклерів, трубочок, прошарку тортів. Способів його приготування досить багато. У нашій