Заварний крем із згущеним молоком
![Заварний крем із згущеним молоком Заварний крем із згущеним молоком](/uploads/posts/2016-04/zavarniy-krem-z-zguschenim-molokom_471.jpeg)
Заварний крем із згущеним молоком вершковим маслом - рецепт для «Наполеона»
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо незбиране молоко в каструльку або кухлик, ставимо на вогонь, додаємо борошно пшеничне і прямо на плиті збиваємо на малих обертах міксером для розчинення всіх борошняних грудок. Витримуємо масу на вогні до загусання, а потім знімаємо з плити і охолодити при кімнатних умовах до трохи теплого стану.
Після цього закладаємо в крем розм'якшене вершкове масло, цукровий пісок і ванільний цукор і обробляємо суміш міксером до однорідної текстури і розчинення всіх цукрових кристалів. На закінчення додаємо в крем згущене молоко і ще раз пробиваємо його за допомогою міксера. Можна взяти звичайну стандартну густу згущене молоко хорошої якості, так і зварену до карамельного кольору і смаку.
Такий заварний крем із згущеним молоком і вершковим маслом можна з упевненістю використовувати не тільки для просочення «Наполеона». Будь-який інший тортик оформлений з таким наповненням буде чарівна і неймовірно смачний.
Заварний крем із згущеним молоком для бісквіта
Інгредієнти:
Приготування
Незбиране молоко з'єднуємо в ковшике з цукровим піском і розміщуємо на вогні. Тепер, збиваючи масу віночком або міксером, вводимо в неї поступово борошно. Розмішуємо і прогріваємо суміш, безперервно помішуючи, до загустіння, а після цього знімаємо з вогню і з'єднуємо зі згущеним молоком. Акуратно розмішуємо масу до однорідної текстури і залишаємо остигати.
Наступним етапом збиваємо вершки до одержання густої і пишною їх текстури, а далі, не припиняючи процедуру збивання, вводимо потроху остиглий заварний крем із згущеним молоком і добиваємося однорідності.
Заварний крем для еклерів зі згущеним молоком - рецепт без масла
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування такого крему розтираємо жовтки з цукровим піском, ванільним цукром або ваніліном і вмішуємо після цього в суміш просіяне борошно. Тепер потроху вливаємо молоко і збиваємо масу міксером до максимальної однорідності. Після цього поміщаємо посуд з вмістом на самий мінімальний вогонь або водяну баню і прогріваємо до загусання, безперервно розмішуючи при цьому.
Після охолодження додаємо в крем згущене молоко і ще раз обробляємо міксером до однорідної і пишною текстури крему.
Заварний крем із згущеним молоком і сметаною
Інгредієнти:
![Заварний крем із згущеним молоком Заварний крем із згущеним молоком](/uploads/posts/2016-04/zavarniy-krem-z-zguschenim-molokom_132.jpeg)
Приготування
Борошно змішуємо з цукровим піском і ванільним цукром або ваніліном і додаємо в каструлю з молоком, поставивши її на помірний вогонь. Пробиваємо масу міксером для розпускання всіх борошняних грудок і прогріваємо, безперервно помішуючи її при цьому, до загустіння. Поки крем остигає, збиваємо до пишноти і повітряної текстури сільську сметану і акуратно змішуємо її зі згущеним молоком.
З'єднуємо тепер остиглий заварний крем зі сметанною основою і ще раз обробляємо крем за допомогою міксера.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Заварний крем без масла](/uploads/posts/2016-04/zavarniy-krem-bez-masla_161.jpeg)
Заварний крем без масла
Популярний і відомий всім заварний крем можна зробити, не додаючи до складу масло - вийде не гірше традиційного варіанту. Далі розповімо, як
![Крем з вареного згущеного молока](/uploads/posts/2016-04/krem-z-varenogo-zguschenogo-moloka_841.jpeg)
Крем з вареного згущеного молока
Найбільш популярним наповненням різноманітних домашніх тортів є згущене молоко. Пропонуємо урізноманітнити цей звичайний продукт іншими простими
![Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною](/uploads/posts/2015-12/krem-dlya-torta-z-zguschenim-molokom-smetanoyu_501.jpeg)
Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною
Приготувати вдалу основу для торта - лише половина успішного результату. Важливий етап в створенні домашнього десерту - вибір відповідного
![Крем із згущеним молоком для торта](/uploads/posts/2015-11/krem-z-zguschenim-molokom-dlya-torta_281.jpeg)
Крем із згущеним молоком для торта
Запорукою успішного результату у створенні домашнього десерту є правильно підібраний крем. І, звичайно для кожної основи існує свій перевірений
![Крем для медового торта](/uploads/posts/2015-08/krem-dlya-medovogo-torta_751.jpeg)
Крем для медового торта
Урізноманітнити смак звичного медового торта досить просто. Досить просочити його відповідним кремом, приготовленим за іншим рецептом. Існує
![Класичний заварний крем - рецепт](/uploads/posts/2015-01/klasichniy-zavarniy-krem-recept_351.jpeg)
Класичний заварний крем - рецепт
Класичний заварний крем - це чудова начинка для тістечок, еклерів, трубочок, прошарку тортів. Способів його приготування досить багато. У нашій