Деруни з м'ясом
![Деруни з м'ясом Деруни з м'ясом](/uploads/posts/2016-01/deruni-z-myasom_591.jpeg)
Рецепт дерунів з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю і часник очищаємо і шаткуємо півкільцями. Картопля обробляємо, обполіскуємо і шаткуємо скибочками. Потім подрібнюємо всі підготовлені овочі в блендері і обережно зливаємо виділилася рідина. М'ясо перекручуємо через м'ясорубку і додаємо в картопляну масу. Додаємо яйця, спеції, всипаємо борошно і гарненько перемішуємо. У сковороду наливаємо рослинне масло, прогріваємо його і викладаємо овочеву масу ложкою. Обсмажуємо картопляні деруни з м'ясом з двох боків до появи хрусткої скоринки.
Деруни з м'ясом у горщику
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю очищаємо і натираємо на самій маленькій тертці. Отриману масу віджимаємо від соку, вбиваємо яйце і поступово всипаємо борошно. Приправляємо спеціями і викладаємо картопляне тісто ложкою на сковорідку. Обсмажуємо деруни на розігрітому маслечко з двох боків до рум'яного кольору. Не гаючи часу, очищаємо цибулю і шаткуємо його маленькими кубиками. Свинину обробляємо, подрібнюємо скибочками і обсмажуємо з цибулею до готовності, приправляючи сіллю і перцем. В горщики викладаємо деруни, чергуючи з м'ясною начинкою. Потім вливаємо бульйон, закриваємо кришками і відправляємо в розігріту духовку на 25 хвилин.
Деруни з м'ясом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
![Деруни з м'ясом Деруни з м'ясом](/uploads/posts/2016-01/deruni-z-myasom_272.jpeg)
Хлібні скибочки замочуємо в теплому молоці, а потім віджимаємо і пропускаємо разом з м'ясом і очищеним цибулею через м'ясорубку. В отриману масу додаємо яйця і спеції. Картопля обробляємо, обполіскуємо, натираємо на дрібній терочке і обережно зливаємо виділилася рідина. Далі вводимо яйце, додаємо борошно і солимо за смаком. У мультиварочную чашу, змащену розтопленим маслом, викладаємо невеликі порції тіста, зверху кожної коржі розподіляємо рівним шаром фарш, а в центр вставляємо за оливці. Потім накриваємо ще картопляним тестом і смажимо деруни з м'ясом в мультиварці до готовності. Готову страву подаємо зі сметанкою або будь-яким соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Деруни без борошна](/uploads/posts/2016-01/deruni-bez-boroshna_831.jpeg)
Деруни без борошна
Деруни - це чудове блюдо, яке відмінно підійде для швидкого і дуже ситного перекусу. Варіантів їх приготування безліч, про одному з них поговоримо
![Картопляні деруни з фаршем](/uploads/posts/2016-01/kartoplyan-deruni-z-farshem_261.jpeg)
Картопляні деруни з фаршем
Напевно багато готували традиційні білоруські драники з минималистичному рецептом, однак страву можна урізноманітнити вельми успішно. Слідуючи
![Деруни в духовці](/uploads/posts/2016-01/deruni-v-duhovc_101.jpeg)
Деруни в духовці
Простий класичний рецепт звичайних драніков відомий всім, але пропонуємо трохи урізноманітнити їх звичайне приготування і розповімо, як запекти ці
![Деруни з м'ясом, рецепт](/uploads/posts/2015-01/deruni-z-myasom-recept_541.jpeg)
Деруни з м'ясом, рецепт
Деруни знайомі дуже багатьом господиням. А чи знаєте ви, що це блюдо можна приготувати не за звичайним рецептом? Адже звичайними дерунами зараз
![Деруни в горщику](/uploads/posts/2015-01/deruni-v-gorschiku_571.jpeg)
Деруни в горщику
Відомі і улюблені багатьма деруни можна не тільки посмажити на сковороді і подати до столу. З них вийде відмінний і ситне блюдо, якщо приготувати їх
![Картопляні деруни - рецепт](/uploads/posts/2015-01/kartoplyan-deruni-recept_831.jpeg)
Картопляні деруни - рецепт
Картопляні деруни - популярна страва білоруської кухні, яке з'явилося в XIX столітті. Їх зазвичай подають зі сметаною, будь-яким соусом або просто з