Брауні - рецепт
Пропонуємо приготувати на десерт неймовірно смачний і ніжний шоколадний пиріг брауні. Якщо ви любите шоколадну випічку, то, безсумнівно, залишитеся задоволені результатом і запропоновані рецепти займуть почесне місце у скарбничці ваших улюблених рецептів.
Інгредієнти:
борошно 160 г;
масло вершкове – 125 г;
шоколад чорний – 110 г;
яйця – 4 шт.;
цукровий пісок – 160 г;
розпушувач – 1 ч. ложка;
сир – 320 г;
ванільний цукор – 10 г;
вишня без кісточок (свіжа або заморожена) – 420 г;
сіль – щіпка.
Приготування
Шоколад розламуємо на шматочки, завантажуємо разом з маслом в невелику миску або каструльку і поміщаємо в посудину з гарячою водою на водяну баню. Витримуємо на вогні, помішуючи, до повного розпускання компонентів і отримання однорідної маси, а потім знімаємо з вогню й даємо охолонути. Збиваємо два яйця з половиною цукрового піску, дрібкою солі і ванільним цукром до пишності, виливаємо в шоколадну суміш, всипаємо просіяне з розпушувачем борошно і вимішуємо до однорідної маси.
Залишилися яйця і цукор гарненько збиваємо, додаємо перетертий через ситечко м'який сир і розбиваємо міксером до гладкості і однорідності.
Вишневі ягоди при необхідності розморожуємо і віджимаємо від надлишків соку.
В промаслений форму виливаємо одну третину тесту, розрівнюємо, викладаємо половину сирної суміші і розподіляємо половину вишневих ягід. Тепер знову заливаємо третьою частиною тіста, розрівнюємо його лопаткою, покриваємо залишилися сиром і вишнями. Далі викладаємо зверху тісто і визначаємо форму в прогріту до 180 градусів духовку на п'ятдесят хвилин або до готовності, яку перевіряємо за сухою дерев'яною скіпкою.
Інгредієнти:
борошно – 90 г;
порошок какао – 90 г;
яйця – 2-3 шт.;
цукровий пісок – 210 г;
розпушувач – 10 г;
масло вершкове – 140 г;
цукор ванільний – 10 г;
подрібнені горіхи – 50-100 г;
сіль – щіпка.
Приготування
Змішуємо яйця з цукровим піском і дрібкою солі і розбиваємо з допомогою міксера або віночка. Додаємо ванільний цукор, розтоплене і остигле масло і змішати до однорідності. Тепер просіваємо борошно з розпушувачем і какао порошок, додаємо в яєчно-масляну суміш і гарненько вимішуємо до повного позбавлення від борошняних грудочок. В кінці замісу вводимо попередньо подрібнені горіхи.
Викладаємо масу в попередньо промаслений форму і розміщуємо в прогрітій до 180 градусів духовці на тридцять хвилин, не більше. Якщо брауні перетримати, то він не вийде влажноватым всередині, як йому належить, а стане суховатий.
При бажанні після охолодження можна покрити брауні шоколадною глазур'ю і присипати горіхами.
Інгредієнти:
борошно 160 г;
масло вершкове – 210 г;
шоколад чорний – 180 г;
яйця – 4 шт.;
цукрова пудра – 275 г;
розпушувач – 20 г;
крохмаль– 60 г;
вишня без кісточок (свіжа або заморожена) – 650 г;
сіль – щіпка.
Приготування
Чорний шоколад ділимо на шматочки, складаємо в миску, додаємо вершкове масло і визначаємо на водяну баню в ємність з киплячою водою. Витримуємо суміш на вогні, помішуючи, до повного розпускання вмісту і перетворення в однорідну гладку масу. Потім додаємо яйця, цукрову пудру, просіяне з розпушувачем борошно, дрібку солі і гарненько перемішуємо.
Тепер викладаємо масу в попередньо промаслений форму, на дно якої додатково выстелем пергамент. Вишні при необхідності розморожуємо, даємо стекти соку, злегка віджимаємо і змішуємо з крохмалем. Розподіляємо ягідки по поверхні пирога, трохи притапливая. Можна також спочатку змішати тісто з вишнею, а потім викласти у форму.
Визначаємо брауні з вишнею на двадцять хвилин в прогріту до 200 градусів духовку, а потім знижуємо температурний режим до 160 градусів і випікаємо ще протягом двадцяти-тридцяти хвилин, залежно від розміру форми.
Найсмачніший брауні з сиром, шоколадом і вишнями - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Шоколад розламуємо на шматочки, завантажуємо разом з маслом в невелику миску або каструльку і поміщаємо в посудину з гарячою водою на водяну баню. Витримуємо на вогні, помішуючи, до повного розпускання компонентів і отримання однорідної маси, а потім знімаємо з вогню й даємо охолонути. Збиваємо два яйця з половиною цукрового піску, дрібкою солі і ванільним цукром до пишності, виливаємо в шоколадну суміш, всипаємо просіяне з розпушувачем борошно і вимішуємо до однорідної маси.
Залишилися яйця і цукор гарненько збиваємо, додаємо перетертий через ситечко м'який сир і розбиваємо міксером до гладкості і однорідності.
Вишневі ягоди при необхідності розморожуємо і віджимаємо від надлишків соку.
В промаслений форму виливаємо одну третину тесту, розрівнюємо, викладаємо половину сирної суміші і розподіляємо половину вишневих ягід. Тепер знову заливаємо третьою частиною тіста, розрівнюємо його лопаткою, покриваємо залишилися сиром і вишнями. Далі викладаємо зверху тісто і визначаємо форму в прогріту до 180 градусів духовку на п'ятдесят хвилин або до готовності, яку перевіряємо за сухою дерев'яною скіпкою.
Брауні з какао і горіхами - простий рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо яйця з цукровим піском і дрібкою солі і розбиваємо з допомогою міксера або віночка. Додаємо ванільний цукор, розтоплене і остигле масло і змішати до однорідності. Тепер просіваємо борошно з розпушувачем і какао порошок, додаємо в яєчно-масляну суміш і гарненько вимішуємо до повного позбавлення від борошняних грудочок. В кінці замісу вводимо попередньо подрібнені горіхи.
Викладаємо масу в попередньо промаслений форму і розміщуємо в прогрітій до 180 градусів духовці на тридцять хвилин, не більше. Якщо брауні перетримати, то він не вийде влажноватым всередині, як йому належить, а стане суховатий.
При бажанні після охолодження можна покрити брауні шоколадною глазур'ю і присипати горіхами.
Шоколадний брауні з вишнею - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Чорний шоколад ділимо на шматочки, складаємо в миску, додаємо вершкове масло і визначаємо на водяну баню в ємність з киплячою водою. Витримуємо суміш на вогні, помішуючи, до повного розпускання вмісту і перетворення в однорідну гладку масу. Потім додаємо яйця, цукрову пудру, просіяне з розпушувачем борошно, дрібку солі і гарненько перемішуємо.
Тепер викладаємо масу в попередньо промаслений форму, на дно якої додатково выстелем пергамент. Вишні при необхідності розморожуємо, даємо стекти соку, злегка віджимаємо і змішуємо з крохмалем. Розподіляємо ягідки по поверхні пирога, трохи притапливая. Можна також спочатку змішати тісто з вишнею, а потім викласти у форму.
Визначаємо брауні з вишнею на двадцять хвилин в прогріту до 200 градусів духовку, а потім знижуємо температурний режим до 160 градусів і випікаємо ще протягом двадцяти-тридцяти хвилин, залежно від розміру форми.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт «Брауні»
Ця стаття підкорить кожного шоколадомана і вразить навіть тих, хто не особливо жалує подібного роду солодощі. Представляємо два неймовірних рецепту
Шоколадний кекс з вишнями
Шоколадний кекс з вишнями, приготований за цим рецептом, не залишить нікого байдужим. Ніжне бісквітне тісто і вишнева начинка ідеально поєднуються
Брауні з сиром
Брауні - популярний шоколадний десерт, який можна знайти в меню будь-якого кафе. Якщо вам по душі шоколадний пиріг, але хочеться чогось нового, можна
Брауні з маскарпоне
Брауні - улюблений шоколадний десерт всіх ласунів! Але якщо вам захотілося спробувати щось новеньке, спробуйте брауні з маскарпоне! Ніжний смак
Рецепт брауні з какао
Брауні - це смачний тортик, який готують з додаванням різноманітних фруктів, горіхів. Сьогодні ми докладно розповімо, як зробити шоколадний брауні з
Брауні з вишнею
Брауні - це смачний десерт, який представляє собою щось середнє між шоколадним пирогом і сухим печивом. Начинка всередині пирога виходить тягучим.