Американські панкейкі – рецепт
![Американські панкейкі – рецепт Американські панкейкі – рецепт](/uploads/posts/2015-07/amerikansk-pankeyk-recept_181.jpeg)
Розповімо, як приготувати пишні американські оладки – панкейкі.
Тісто для панкейків
Зазвичай тісто для панкейків роблять на молоці, вершках або рідких кисломолочних продуктах. До складу тіста обов'язково входить якесь масло, оскільки зазвичай печуть їх на сухій сковороді. Також у тісті повинні бути яйця, їх збивають (або збивають тісто), щоб панкейкі вийшли пишними. Дріжджі не використовуються, їх замінює розпушувач. Можливе додавання в тісто різних смакоутворюючих добавок (шоколадні, фруктові та ін).
Американські панкейкі – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Відокремимо яєчні жовтки від білків. Змішуємо в мисці борошно, молоко, цукор, жовтки і розм'якшене масло. Ретельно перемішаємо. Білки з додаванням щіпки солі взобьем міксером до стану стійкої високої піни.
Акуратно введемо білки в тісто. Можна ще трохи збити тісто міксером.
Добре розігріваємо сковороду і випікаємо панкейкі з переворотом до появи з обох сторін характерних золотисто-коричневих відтінків.
Подати панкейкі можна не тільки з кленовим, але і з різними фруктовими сиропами, варенням, джемом, сметаною, йогуртом, шоколадним кремом .
Слідуючи приблизно цим же рецептом (див. вище), можна приготувати американські панкейкі на кефірі – просто замініть молоко кефіром, в цьому варіанті соду можна не гасити.
Якщо соус планується несолодкий, можна використовувати для приготування панкейків пшеничне борошно навпіл з житнього. В порядку переосмислення загальної ідеї приготування панкейків можна навіть використовувати вівсяну або гречану борошно, вийде американське блюдо, так сказати, у знайомому вигляді. Для більшої легкості й пишноти можна додати в борошно крохмаль.
Шоколадні американські панкейкі – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
![Американські панкейкі – рецепт Американські панкейкі – рецепт](/uploads/posts/2015-07/amerikansk-pankeyk-recept_642.jpeg)
Яєчні жовтки відділяємо від білків. Змішуємо цукор з какао-порошком, додаємо жовтки і ретельно розтираємо. Вливаємо молоко, додаємо вершки або розм'якшене масло, потім крохмаль, борошно, погашену соду, пекучий перець, ваніль, ром. Все ретельно перемішуємо. Білки окремо збиваємо міксером до стійкої високої піни і акуратно вводимо в тісто. Можна ще збити його міксером. Випікаємо млинці на сухій сковороді або на топленому вершковому маслі (або промазывайте нагріту сковороду шматочком свинячого сала перед кожною партією панкейків).
Шоколадні панкейкі добре подати з кремом з несолодкого йогурту з додаванням будь-яких фруктових сиропів.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Панкейкі на молоці](/uploads/posts/2015-07/pankeyk-na-moloc_831.jpeg)
Панкейкі на молоці
Панкейкі - це американський аналог наших оладок, тому ідеально підуть для сімейного сніданку. Панкейкі за нашими рецептами виходять легкими і
![Шоколадні панкейкі](/uploads/posts/2015-07/shokoladn-pankeyk_201.jpeg)
Шоколадні панкейкі
Шоколадні панкейкі, рецепт яких дещо відрізняється від наших традиційних оладок, завжди виходять поживними, смачними і ніжними. Вони відмінно
![Бананові панкейкі](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/height_250/recept_tvorozhnyh_bananovyh_pankeykov_0.jpg)
Бананові панкейкі
Бананові панкейкі відмінно підійдуть до сніданку. Легкий і в той же час ситне блюдо, дасть необхідний заряд бадьорості з самого ранку. До того ж,
![Оладки з бананом на кефірі](/uploads/posts/2015-03/oladki-z-bananom-na-kefr_171.jpeg)
Оладки з бананом на кефірі
Зробити звичне ласощі оладки різноманітним допомагають різні фруктові добавки. І сьогодні ми пропонуємо приготувати їх з бананом на кефірі. Такі
![Панкейкі - рецепт](/uploads/posts/2015-01/pankeyk-recept_401.jpeg)
Панкейкі - рецепт
Панкейкі - вельми популярний американський сніданок. Готується він з самих звичайних продуктів, тому його з легкістю можна виготовити і в нашій
![Панкейкі на кефірі](/uploads/posts/2015-01/pankeyk-na-kefr_251.jpeg)
Панкейкі на кефірі
Панкейкі - це смачне і ароматне блюдо американської кухні, схоже на наші російські млинці. Відмінність полягає в консистенції тесту, воно густе і