Малина з цукром на зиму без варіння
Крім звичайного малинового варення, яке вимагає тривалої варіння, можна приготувати малину з цукром. Таке ласощі - прекрасний засіб від застуди взимку і просто чудове доповнення до свіжозвареної міцного чаю. Тільки пам'ятайте, що зберігати баночки з малиною, протертою з цукром без варіння, слід виключно в холодильнику. Давайте дізнаємося з вами деякі способи приготування цього десерту.
Інгредієнти:
малина свіжа – 1 кг;
цукрова пудра – 3 ст. ложки;
цукровий пісок – 15 кг.
Приготування
Свіжу малину ретельно перебираємо від сміття і жучків. Потім викладаємо ягоди в глибоку миску і зверху засипаємо цукром. Ретельно розминаємо всю суміш дерев'яним товкачем або подрібнюємо за допомогою блендера. Запам'ятайте, що кількість доданого цукрового піску безпосередньо пов'язано з очікуваним терміном зберігання ласощі. Чим довше ви збираєтеся його зберігати – тим більше насипайте цукру. Підготовлену малинову основу залишаємо постояти хвилин 20 щоб всі кристали розчинилися. А цим часом готуємо баночки: промиваємо їх, стерилізуємо і обсушуємо насухо. Розкладаємо варення, зверху присипаємо невеликою кількістю цукрової пудри і закатуємо прокип'яченими кришками. Зберігаємо готове ласощі в холодильнику, а взимку подаємо до чаю або додаємо в пироги .
Інгредієнти:
свіжа малина – 1 кг;
цукор – 500 р.
Приготування
А ось ще один спосіб, як заготовити малину з цукром без варіння. Ягоду ретельно перебираємо від сміття і листочків, а потім розкладаємо по невеликих пластикових контейнерів. Кожен шар рівномірно присипаємо цукром. Потім закриваємо ємності кришками і прибираємо в холодильник або морозильну камеру. Готове ласощі використовуємо в якості начинки для пирога або просто насолоджуємося його чудовим смаком і ароматом з гарячим чаєм.
Інгредієнти:
малина свіжа – 1 кг;
цукор – 15 кг;
вода фільтрована – 05 ст.;
сухий желатин – 7 р.
Приготування
Як приготувати желе з малини з цукром? Все досить просто! Свіжу ягоду ретельно перебираємо і акуратно промиваємо в прохолодній воді. Прибираємо сміття, листочки і викидаємо всі зіпсовані ягоди. Потім перекладаємо малину в каструлю, засипаємо цукром і прибираємо посуд в холодильник приблизно на 4 години. За цей час малина має пустити сік, а цукрові кристали трохи розчинитися. Тепер беремо дерев'яну ложку і ретельно перетираємо малину цукром в однорідну масу. Можна використовувати м'ясорубку або блендер, як вам зручніше. У ковшичек наливаємо трохи холодної фільтрованої води, всипаємо сухий желатин і залишаємо приблизно на 20 хвилин розбухати. Потім прогріваємо рідина на слабенькому вогні, але не доводимо до кипіння. Акуратно виливаємо суміш у малинове варення і перемішуємо. Банки, як слід, промиваємо, обдаємо окропом і витираємо насухо кухонним рушником. Викладаємо ласощі в баночки, щільно закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник до повного застигання, приблизно на 6 годин.
Інгредієнти:
цукор – 2 кг;
малина свіжа – 2 кг.
Приготування
Ягоди перебираємо, промиваємо, обсушуємо і викладаємо в невеликий тазик. Потім гарненько розминаємо малину толкушкой і проціджуємо масу через марлю, складену в кілька разів. Далі всипаємо цукор, перемішуємо до повного розчинення кристалів і залишаємо на 10 годин при кімнатній температурі. Після цього розкладаємо ласощі в сухі банки, закорковуємо і ставимо в холод на зберігання.
Рецепт малини, перетертої з цукром, без варіння
Інгредієнти:
Приготування
Свіжу малину ретельно перебираємо від сміття і жучків. Потім викладаємо ягоди в глибоку миску і зверху засипаємо цукром. Ретельно розминаємо всю суміш дерев'яним товкачем або подрібнюємо за допомогою блендера. Запам'ятайте, що кількість доданого цукрового піску безпосередньо пов'язано з очікуваним терміном зберігання ласощі. Чим довше ви збираєтеся його зберігати – тим більше насипайте цукру. Підготовлену малинову основу залишаємо постояти хвилин 20 щоб всі кристали розчинилися. А цим часом готуємо баночки: промиваємо їх, стерилізуємо і обсушуємо насухо. Розкладаємо варення, зверху присипаємо невеликою кількістю цукрової пудри і закатуємо прокип'яченими кришками. Зберігаємо готове ласощі в холодильнику, а взимку подаємо до чаю або додаємо в пироги .
Малина в цукрі без варіння
Інгредієнти:
Приготування
А ось ще один спосіб, як заготовити малину з цукром без варіння. Ягоду ретельно перебираємо від сміття і листочків, а потім розкладаємо по невеликих пластикових контейнерів. Кожен шар рівномірно присипаємо цукром. Потім закриваємо ємності кришками і прибираємо в холодильник або морозильну камеру. Готове ласощі використовуємо в якості начинки для пирога або просто насолоджуємося його чудовим смаком і ароматом з гарячим чаєм.
Рецепт малини з цукром без варіння
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати желе з малини з цукром? Все досить просто! Свіжу ягоду ретельно перебираємо і акуратно промиваємо в прохолодній воді. Прибираємо сміття, листочки і викидаємо всі зіпсовані ягоди. Потім перекладаємо малину в каструлю, засипаємо цукром і прибираємо посуд в холодильник приблизно на 4 години. За цей час малина має пустити сік, а цукрові кристали трохи розчинитися. Тепер беремо дерев'яну ложку і ретельно перетираємо малину цукром в однорідну масу. Можна використовувати м'ясорубку або блендер, як вам зручніше. У ковшичек наливаємо трохи холодної фільтрованої води, всипаємо сухий желатин і залишаємо приблизно на 20 хвилин розбухати. Потім прогріваємо рідина на слабенькому вогні, але не доводимо до кипіння. Акуратно виливаємо суміш у малинове варення і перемішуємо. Банки, як слід, промиваємо, обдаємо окропом і витираємо насухо кухонним рушником. Викладаємо ласощі в баночки, щільно закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник до повного застигання, приблизно на 6 годин.
Малина з цукром на зиму без варіння
Інгредієнти:
Приготування
Ягоди перебираємо, промиваємо, обсушуємо і викладаємо в невеликий тазик. Потім гарненько розминаємо малину толкушкой і проціджуємо масу через марлю, складену в кілька разів. Далі всипаємо цукор, перемішуємо до повного розчинення кристалів і залишаємо на 10 годин при кімнатній температурі. Після цього розкладаємо ласощі в сухі банки, закорковуємо і ставимо в холод на зберігання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Заготовки з малини на зиму
Малина – смачна лікувальна ягода, але зберігається вона не довго, швидко пускає сік і починає псуватися. В нашій сьогоднішній статті ми розповімо, як
Малина, перетерта з цукром на зиму
Малина, перетерта з цукром - це дуже смачно і корисно. Її можна їсти, як варення або заварювати з нею чай, який покращує самопочуття при застуді.
Варення зі смородини та малини
Смородина і малина – дуже корисні ягоди, які допомагають при простудних захворюваннях. І сьогодні ми пропонуємо вам з'єднати їх разом і зробити
Малина на зиму - рецепти
Малина - смачна ягода, в ній міститься багато корисних речовин. При регулярному вживанні вона допомагає запобігти гіпертонічні кризи. І сьогодні ми
Рецепт перетертої малини з цукром
Малина - смачна ягода, багата вітаміном С. З неї готують компоти, джем, варення, пастилу. А сьогодні ми підкажемо вам кілька корисних рецептів
Малинове желе
Малинове желе - це ласощі доступне до приготування круглий рік, оскільки такий десерт можна легко сфабрикувати як з свіжих, так і з заморожених ягід,