Люля-кебаб з курки
![Люля-кебаб з курки Люля-кебаб з курки](/uploads/posts/2015-01/lyulya-kebab-z-kurki_201.jpeg)
Люля-кебаб з курки в домашніх умовах
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Розглянемо простий спосіб, як приготувати люля-кебаб з курки. Для початку готуємо всі необхідні інгредієнти: болгарський перець миємо, очищаємо від насіння і нарізаємо невеликими однаковими кубиками. Яйце відварюємо круто, чистимо від шкаралупи і подрібнюємо разом з сиром такими ж шматочками, як і перець. Всі разом перекладаємо у велику миску, додаємо в суміш, дрібно посічену зелень кропу, петрушки, посипаємо сіллю, перцем за смаком і видавлюємо кілька очищених зубчиків часнику. Тепер беремо куряче м'ясо, ріжемо його на однакові кубики, а потім які пропускаємо через м'ясорубку. Якщо фарш у вас вийшов жорстким, то перекручуємо його ще раз, це дозволить кебабу стати в результаті м'яким і соковитим. Далі гарненько змішуємо фарш з раніше приготовленою сумішшю.
Ретельно вимішуємо масу, вливаємо трохи рослинного масла і формуємо невеликі кебаби, нанизуючи їх на бамбукові шпаги і викладаючи на змащене деко. Тепер вмикаємо духовку розігріваємо до 180 градусів. Потім ставимо деко і випікаємо протягом 15 хвилин. А поки, готуємо соус до люля-кебабу. Для цього спочатку на слабкому вогні випариваем червоне вино, потім обережно вливаємо вершки, кладемо імбир, коріандр і тушкуємо до невеликого загустіння маси. Приготований курячий люля-кебаб перекладаємо на тарілку, прикрашаємо маленькі помідорками черрі і подаємо разом з соусом.
Рецепт люля-кебаб з курки на мангалі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Філе миємо, обсушуємо рушником і нарізаємо на невеликі порційні шматочки. Потім пропускаємо мясо через м'ясорубку або подрібнюємо блендером. Ріпчасту цибулю чистимо і дрібненько шаткуємо. Додаємо в курячий фарш, цибулю, солимо, перчимо за смаком і добре перемішуємо всі інгредієнти. Далі масу ретельно вимішуємо протягом 20 хвилин до однорідності, перекладаємо в ємність,
![Люля-кебаб з курки Люля-кебаб з курки](/uploads/posts/2015-01/lyulya-kebab-z-kurki_742.jpeg)
Подаємо готову страву з великою кількістю свіжої зелені, кетчупом і соусом «Джаджик». Для його приготування змішуємо натуральний йогурт з перцевої м'ятою, додаємо дрібно порізаний свіжий огірок, трохи оливкової олії і стільки ж лимонного соку. Все перемішуємо і отримуємо дивовижний соус для курячих люля-кебаб.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Люля-кебаб в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/lyulya-kebab-v-multivarc_611.jpeg)
Люля-кебаб в мультиварці
Люля-кебаб традиційно готують на вогнищі, також як і шашлик. Але його цілком можна зробити і в мультиварці - нашої кухонних помічниці. І зараз ми
![Рецепт люля-кебаб на мангалі](/uploads/posts/2015-01/recept-lyulya-kebab-na-mangal_151.jpeg)
Рецепт люля-кебаб на мангалі
Блюдо люля-кебаб поширене в кулінарних традиціях народів Азії. Воно є прекрасною альтернативою нашим шашликів. І традиційно його готують, звичайно ж,
![Люля-кебаб з яловичини](/uploads/posts/2015-01/lyulya-kebab-z-yalovichini_301.png)
Люля-кебаб з яловичини
Люля-кебаб - це смачне м'ясне блюдо народів Кавказу та Азії. Традиційно воно готується на мангалі з баранини. Але його цілком можна зробити і з
![Рецепт люля-кебаб в духовці](/uploads/posts/2015-01/recept-lyulya-kebab-v-duhovc_141.jpeg)
Рецепт люля-кебаб в духовці
Люля-кебаб - це популярне і смачне блюдо народів Азії та Кавказу. Традиційно його готують на мангалі. Але насправді способів його створення безліч. І
![Люля-кебаб на сковороді](/uploads/posts/2015-01/lyulya-kebab-na-skovorod_571.jpeg)
Люля-кебаб на сковороді
Люля-кебаб - це східне блюдо, прекрасна альтернатива традиційному шашлику. В класичному варіанті, його готують на вугіллі. Але сьогодні ми вам
![Фарш для люля-кебаб](/uploads/posts/2015-01/farsh-dlya-lyulya-kebab_541.jpeg)
Фарш для люля-кебаб
Люля-кебаб - страва азіатської кухні, повністю складається з м'ясного фаршу. В даному випадку саме приготування фаршу вимагає особливих навичок і