Різотто з овочами - класичний рецепт
![Різотто з овочами - класичний рецепт Різотто з овочами - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-01/rzotto-z-ovochami-klasichniy-recept_831.jpeg)
Класичний рецепт різотто з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Рис добре промиваємо, обсушуємо і викладаємо в сковороду з рослинним маслом. Злегка обсмажуємо його, постійно помішуючи, а потім додаємо кабачки, нарізані кубиками. Капусту розбираємо на суцвіття і відварюємо в підсоленій воді. У сковороду потроху вливаємо воду і приправляємо спеціями. Потім викладаємо капусту, накриваємо кришкою і тушкуємо різотто 15 хвилин під кришкою. За 5 хвилин до готовності страви, вливаємо вершки і кидаємо подрібнену свіжу зелень. Акуратно розмішуємо все і подаємо страву гарячим.
Рецепт різотто з овочами
Інгредієнти:
Приготування
А ось ще один спосіб, як приготувати різотто з овочами. Печериці обробляємо, шаткуємо скибочками і обсмажуємо їх на рослинному маслечко кілька хвилин, додавши спеції і паприку. Чистимо цибулину, шаткуємо, а моркву за допомогою блендера подрібнюємо. На маленькій сковороді розтоплюємо шматочок масла і пасеруємо цибульку до прозорості. Потім додаємо моркву і видавлений зубчик часнику. Тушкуємо овочі 5 хвилин, а потім викладаємо вміст до грибів і всипаємо рис. Ретельно все перемішуємо і готуємо до тих пір, поки не вбереться вся олія. Після цього вливаємо вино і коли воно випарується, додаємо трохи гарячого бульйону. Готуємо різотто 25 хвилин на середньому вогні, а перед подачею присипаємо страву тертим сиром і інтенсивно перемішуємо.
Класичний рецепт різотто в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування різотто з овочами, включаємо мультиварку і виставляємо на режим «Смаження» на 15 хвилин. Потім наливаємо в чашу трохи олії і додаємо спеції. Після цього викладаємо терту моркву і заморожені овочі. Закриваємо кришку приладу і готуємо хвилин 10. Після цього додаємо промитий рис і помідор, нарізаний кубиками. Готуємо ще хвилин 5 а потім вливаємо воду і підсолюємо за смаком. Перемішуємо різотто з овочами і готуємо в мультиварці на режимі «Рис» до повної готовності.
Класичний італійський рецепт різотто
Інгредієнти:
Приготування
У каструлі кип'ятимо курячий бульйон. У сковороді розігріваємо трохи оливкового масла, кидаємо
![Різотто з овочами - класичний рецепт Різотто з овочами - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-01/rzotto-z-ovochami-klasichniy-recept_762.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Різотто з куркою і грибами](/uploads/posts/2016-01/rzotto-z-kurkoyu-gribami_931.jpeg)
Різотто з куркою і грибами
Італійська класика - різотто - це зовсім не складна в приготуванні блюдо, з яким напевно кожен впорається. Приготувавши це прекрасне страву, ви
![Класичний рецепт різотто](/uploads/posts/2015-07/klasichniy-recept-rzotto_171.jpeg)
Класичний рецепт різотто
Різотто – це поширене блюдо з рису, яке дуже часто готують жителі Північної Італії. Зараз не тільки італійці, але і всі бажаючі можуть побалувати
![Різотто з артишоками](/uploads/posts/2015-01/rzotto-z-artishokami_431.jpeg)
Різотто з артишоками
Різотто - це популярне блюдо італійської кухні, яке готується з рису з додаванням різних овочів. І сьогодні мова піде про різотто з артишоками.
![Різотто з мідіями](/uploads/posts/2015-01/rzotto-z-mdyami_161.jpeg)
Різотто з мідіями
Різотто - смачне блюдо італійської кухні, яку готують в глибокій сковороді з грубозернистого рису. А доповненням до нього можуть виступати м'ясо,
![Різотто з білими грибами](/uploads/posts/2015-01/rzotto-z-blimi-gribami_831.jpeg)
Різотто з білими грибами
Різотто - смачне італійське блюдо, яке готується з рису з додаванням різних інгредієнтів. І сьогодні мова піде про різотто з білими грибами, яке
![Різотто у вершковому соусі](/uploads/posts/2015-01/rzotto-u-vershkovomu-sous_581.jpeg)
Різотто у вершковому соусі
Різотто - популярна страва італійської кухні, яку готують із спеціальних сортів рису. І сьогодні ми розповімо, як зробити різотто у вершковому соусі.