Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Карпаччо з свинини

Карпаччо з свинини

4-01-2015, 20:12
1 086
Карпаччо з свинини
Карпаччо - страва, що складається з тоненько нарізаних шматочків сирого м'яса, сбризнутих оливковим маслом і оцтом. Традиційно воно подається в якості холодної закуски до основної страви.

Карпаччо з свинини з обсмаженими овочами


Інгредієнти:

  • свиняча лопатка - 400 г;

  • розмарин, лавровий лист, чебрець, майоран;

  • біле вино;

  • болгарський перець - 2 шт.;

  • цукіні - 3 шт.;

  • синя цибулина - 2 шт.;

  • олія оливкова;

  • помідор - 2 шт.;

  • бальзамічний оцет - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Свинячу лопатку попередньо заморожуємо і нарізаємо м'ясо тонкими скибочками. Болгарський перець обробляємо, промиваємо та нарізаємо кубиками. Цукіні шаткуємо невеликими скибочками, а цибулини чистимо і подрібнюємо соломкою. На деко кладемо фольгу, збризкуємо її оливковим маслом, викладаємо на неї перчик, помідори, цибулю і цукіні. Посипаємо овочі сіллю, збризкуємо оливковою маслом, оцтом і запікаємо при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин. Потім розкладаємо по тарілках, зверху кладемо м'ясо і злегка поливаємо вином.

    Карпаччо з свинини з полуницею


    Інгредієнти:

  • сир пармезан - 100 г

  • свиняча корейка - 200 р.


  • Для заправки:

  • полуниця свіжа - 200 г;

  • олія оливкова - 2 ст. ложки;

  • бальзамічний оцет - 05 ч. ложки.


  • Приготування
    Давайте розберемося, як приготувати карпаччо з свинини. Отже, беремо свіжу корейку, кладемо в пакет і заморожуємо. Потім нарізаємо м'ясо тоненькими скибочками і розкладаємо карпаччо на плоскому блюді. Полуницю промиваємо, обсушуємо, видаляємо хвостики і подрібнюємо. Сир натираємо на крупній терочке. Для приготування заправки змішати оливкове масло з бальзамічним оцтом, додаємо полуницю і збиваємо суміш виделкою. Поливаємо готове карпаччо заправкою, а зверху посипаємо сиром.

    Рецепт карпаччо з свинини


    Інгредієнти:

  • сирокопчений сирої балик - 300 г;

  • каперси - 30 г;

  • оливки без кісточок - 150 г;

  • олія оливкова;

  • лимон - 1 шт.;

  • зелень петрушки;

  • Карпаччо з свинини

  • рукола.


  • Приготування
    Свинячий балик загортаємо в харчову плівку і прибираємо м'ясо в морозилку. Після цього розрізаємо на тонкі шматочки і звільняємо від пленочки. Викладаємо скибочки на тарілку в один шар і злегка поливаємо оливковою маслом. Потім накриваємо свинину знову харчовою плівкою і злегка відбиваємо кожен шматочок молоточком. Додаємо за смаком перець і сіль, посипаємо нарізаними оливками і свіжої посіченою петрушкою. Акуратно і рівномірно розкладаємо по кожному шматочку каперси і прикрашаємо блюдо руколою.
    Шукайте ще цікаві варіанти закусок, тоді спробуйте зробити карпаччо з помідор або буряків .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Карпаччо з яловичини
    Карпаччо з яловичини
    Карпаччо - дуже ніжна закуска, родом з Італії. Подається вона сирої, однак переживати немає за що, адже таке страву їсти дуже корисно. Ну а якщо сире
    Карпаччо з помідор
    Карпаччо з помідор
    Карпаччо - італійське блюдо, яке популярне у всьому світі. Способів його створення з різноманітними інгредієнтами досить багато. І сьогодні мова піде
    Карпаччо з курки
    Карпаччо з курки
    Карпаччо - це популярна страва італійської кухні. У класичному варіанті його готують з м'яса яловичини, нарізаної тонкими скибочками з додаванням
    Карпаччо з телятини
    Карпаччо з телятини
    Карпаччо - це тонко нарізане сире м'ясо, яке зазвичай приправляють оливковою олією. Традиційно його готують з яловичини, але сьогодні ми поділимося з
    Карпаччо з тунця
    Карпаччо з тунця
    Карпаччо - це сире тонко нарізане м'ясо, риба або овочі, политі будь-яким соусом і змазані оливковою олією. І зараз ми розповімо, як правильно
    Карпаччо з восьминога
    Карпаччо з восьминога
    Карпаччо - це тонко нарізані сирі овочі, м'ясо, риба або морепродукти і политі соусом. І сьогодні ми розповімо, як приготувати чудову закуску -