Карпаччо з свинини
Карпаччо - страва, що складається з тоненько нарізаних шматочків сирого м'яса, сбризнутих оливковим маслом і оцтом. Традиційно воно подається в якості холодної закуски до основної страви.
Інгредієнти:
свиняча лопатка - 400 г;
розмарин, лавровий лист, чебрець, майоран;
біле вино;
болгарський перець - 2 шт.;
цукіні - 3 шт.;
синя цибулина - 2 шт.;
олія оливкова;
помідор - 2 шт.;
бальзамічний оцет - 1 ч. ложка.
Приготування
Свинячу лопатку попередньо заморожуємо і нарізаємо м'ясо тонкими скибочками. Болгарський перець обробляємо, промиваємо та нарізаємо кубиками. Цукіні шаткуємо невеликими скибочками, а цибулини чистимо і подрібнюємо соломкою. На деко кладемо фольгу, збризкуємо її оливковим маслом, викладаємо на неї перчик, помідори, цибулю і цукіні. Посипаємо овочі сіллю, збризкуємо оливковою маслом, оцтом і запікаємо при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин. Потім розкладаємо по тарілках, зверху кладемо м'ясо і злегка поливаємо вином.
Інгредієнти:
сир пармезан - 100 г
свиняча корейка - 200 р.
Для заправки:
полуниця свіжа - 200 г;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
бальзамічний оцет - 05 ч. ложки.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати карпаччо з свинини. Отже, беремо свіжу корейку, кладемо в пакет і заморожуємо. Потім нарізаємо м'ясо тоненькими скибочками і розкладаємо карпаччо на плоскому блюді. Полуницю промиваємо, обсушуємо, видаляємо хвостики і подрібнюємо. Сир натираємо на крупній терочке. Для приготування заправки змішати оливкове масло з бальзамічним оцтом, додаємо полуницю і збиваємо суміш виделкою. Поливаємо готове карпаччо заправкою, а зверху посипаємо сиром.
Інгредієнти:
сирокопчений сирої балик - 300 г;
каперси - 30 г;
оливки без кісточок - 150 г;
олія оливкова;
лимон - 1 шт.;
зелень петрушки;
рукола.
Приготування
Свинячий балик загортаємо в харчову плівку і прибираємо м'ясо в морозилку. Після цього розрізаємо на тонкі шматочки і звільняємо від пленочки. Викладаємо скибочки на тарілку в один шар і злегка поливаємо оливковою маслом. Потім накриваємо свинину знову харчовою плівкою і злегка відбиваємо кожен шматочок молоточком. Додаємо за смаком перець і сіль, посипаємо нарізаними оливками і свіжої посіченою петрушкою. Акуратно і рівномірно розкладаємо по кожному шматочку каперси і прикрашаємо блюдо руколою.
Шукайте ще цікаві варіанти закусок, тоді спробуйте зробити карпаччо з помідор або буряків .
Карпаччо з свинини з обсмаженими овочами
Інгредієнти:
Приготування
Свинячу лопатку попередньо заморожуємо і нарізаємо м'ясо тонкими скибочками. Болгарський перець обробляємо, промиваємо та нарізаємо кубиками. Цукіні шаткуємо невеликими скибочками, а цибулини чистимо і подрібнюємо соломкою. На деко кладемо фольгу, збризкуємо її оливковим маслом, викладаємо на неї перчик, помідори, цибулю і цукіні. Посипаємо овочі сіллю, збризкуємо оливковою маслом, оцтом і запікаємо при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин. Потім розкладаємо по тарілках, зверху кладемо м'ясо і злегка поливаємо вином.
Карпаччо з свинини з полуницею
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати карпаччо з свинини. Отже, беремо свіжу корейку, кладемо в пакет і заморожуємо. Потім нарізаємо м'ясо тоненькими скибочками і розкладаємо карпаччо на плоскому блюді. Полуницю промиваємо, обсушуємо, видаляємо хвостики і подрібнюємо. Сир натираємо на крупній терочке. Для приготування заправки змішати оливкове масло з бальзамічним оцтом, додаємо полуницю і збиваємо суміш виделкою. Поливаємо готове карпаччо заправкою, а зверху посипаємо сиром.
Рецепт карпаччо з свинини
Інгредієнти:
Приготування
Свинячий балик загортаємо в харчову плівку і прибираємо м'ясо в морозилку. Після цього розрізаємо на тонкі шматочки і звільняємо від пленочки. Викладаємо скибочки на тарілку в один шар і злегка поливаємо оливковою маслом. Потім накриваємо свинину знову харчовою плівкою і злегка відбиваємо кожен шматочок молоточком. Додаємо за смаком перець і сіль, посипаємо нарізаними оливками і свіжої посіченою петрушкою. Акуратно і рівномірно розкладаємо по кожному шматочку каперси і прикрашаємо блюдо руколою.
Шукайте ще цікаві варіанти закусок, тоді спробуйте зробити карпаччо з помідор або буряків .
Рекомендуємо добрі рецепти
Карпаччо з яловичини
Карпаччо - дуже ніжна закуска, родом з Італії. Подається вона сирої, однак переживати немає за що, адже таке страву їсти дуже корисно. Ну а якщо сире
Карпаччо з помідор
Карпаччо - італійське блюдо, яке популярне у всьому світі. Способів його створення з різноманітними інгредієнтами досить багато. І сьогодні мова піде
Карпаччо з курки
Карпаччо - це популярна страва італійської кухні. У класичному варіанті його готують з м'яса яловичини, нарізаної тонкими скибочками з додаванням
Карпаччо з телятини
Карпаччо - це тонко нарізане сире м'ясо, яке зазвичай приправляють оливковою олією. Традиційно його готують з яловичини, але сьогодні ми поділимося з
Карпаччо з тунця
Карпаччо - це сире тонко нарізане м'ясо, риба або овочі, политі будь-яким соусом і змазані оливковою олією. І зараз ми розповімо, як правильно
Карпаччо з восьминога
Карпаччо - це тонко нарізані сирі овочі, м'ясо, риба або морепродукти і политі соусом. І сьогодні ми розповімо, як приготувати чудову закуску -