Курка в соєвому соусі на сковороді
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати соковиту курку в соєвому соусі. Така страва стане чудовою прикрасою вашого столу або просто внесе різноманітність в повсякденне меню.
Інгредієнти:
курка – 300 г;
соус соєвий – 100 мл;
каррі – щіпка;
часник сушений – 1 ч. ложка;
крохмаль кукурудзяний – 1 ст. ложка;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
перець чилі – за бажанням.
Приготування
Для початку давайте приготуємо маринад для курки з соєвим соусом. У миску наливаємо соєвий соус, кидаємо каррі та часник. Потім додаємо крохмаль, приправляємо спеціями і перемішуємо до однорідності. Тепер викладаємо курочку в маринад і залишаємо на 25 хвилин.
У сковороду наливаємо масло, розігріваємо його і кидаємо перчик чилі. Обсмажуємо його кілька хвилин, а потім акуратно виймаємо і викидаємо. Далі відправляємо в ароматна олія курку в соєвому соусі і обсмажуємо на середньому вогні до готовності.
Інгредієнти:
стегенця курячі – 1 кг;
соус соєвий – 100 мл;
мед – 2 ч. ложки;
часник – 2 зубчики;
масло рослинне – 30 мл;
свіжа зелень – 1 пучок;
цибулина – 1 шт.
Приготування
Стегенця промиваємо, обсушуємо й розрізаємо на шматки. Цибулину обробляємо, шаткуємо півкільцями, а часник видавлюємо через прес. У невеликій мисці змішуємо соєвий соус з медом, додаємо цибулю, часник і рубану зелень. Ретельно все перемішуємо і викладаємо в отриманий маринад м'ясо. Через 3 години розігріваємо сковороду, наливаємо масло і викладаємо курячі шматочки. Обсмажуємо до золотистого кольору, а потім акуратно перевертаємо на інший бік. Потім вливаємо трохи соусу, в якому маринувалося м'ясо, кидаємо цибулю, зелень і доводимо страву до готовності.
Інгредієнти:
куряче філе – 800 г;
соєвий соус – 5 ст. ложок;
мед – 05 ст.;
цибулина – 1 шт.;
олія кунжутна – 05 ч. ложки;
насіння кунжуту – щіпка;
часник – 2 зубчики;
яєчний білок – 2 шт.;
кукурудзяний крохмаль – 4 ст. ложки;
болгарський червоний перець – 05 шт.;
болгарський зелений перець – 05 шт.;
спеції.
Приготування
У мисці з'єднуємо мед, соєвий соус, масло кунжутне, кунжут і подрібнений часник. Перемішуємо до однорідності і приправляємо спеціями. Перець і цибулю чистимо і нарізаємо кубиком. Куряче філе подрібнюємо, а яєчні білки збиваємо з крохмалем. Викладаємо м'ясо в отриману суміш, перемішуємо і підсолюємо за смаком. У сковороді розігріваємо трохи олії, викладаємо овочі і підрум'янюємо їх до м'якості. Потім викладаємо їх на тарілку, а в маслі обсмажуємо курку до появи рум'яної скоринки. Далі додаємо овочі, посипаємо зеленню, кунжутом і вливаємо соус. Тушкуємо блюдо 30 хвилин до загустіння, а потім перекладаємо курку в медово-соєвому соусі зі сковороди на тарілку.
Курка в соєвому соусі на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Для початку давайте приготуємо маринад для курки з соєвим соусом. У миску наливаємо соєвий соус, кидаємо каррі та часник. Потім додаємо крохмаль, приправляємо спеціями і перемішуємо до однорідності. Тепер викладаємо курочку в маринад і залишаємо на 25 хвилин.
У сковороду наливаємо масло, розігріваємо його і кидаємо перчик чилі. Обсмажуємо його кілька хвилин, а потім акуратно виймаємо і викидаємо. Далі відправляємо в ароматна олія курку в соєвому соусі і обсмажуємо на середньому вогні до готовності.
Курка в соєвому соусі з медом
Інгредієнти:
Приготування
Стегенця промиваємо, обсушуємо й розрізаємо на шматки. Цибулину обробляємо, шаткуємо півкільцями, а часник видавлюємо через прес. У невеликій мисці змішуємо соєвий соус з медом, додаємо цибулю, часник і рубану зелень. Ретельно все перемішуємо і викладаємо в отриманий маринад м'ясо. Через 3 години розігріваємо сковороду, наливаємо масло і викладаємо курячі шматочки. Обсмажуємо до золотистого кольору, а потім акуратно перевертаємо на інший бік. Потім вливаємо трохи соусу, в якому маринувалося м'ясо, кидаємо цибулю, зелень і доводимо страву до готовності.
Рецепт курки в соєвому соусі
Інгредієнти:
Приготування
У мисці з'єднуємо мед, соєвий соус, масло кунжутне, кунжут і подрібнений часник. Перемішуємо до однорідності і приправляємо спеціями. Перець і цибулю чистимо і нарізаємо кубиком. Куряче філе подрібнюємо, а яєчні білки збиваємо з крохмалем. Викладаємо м'ясо в отриману суміш, перемішуємо і підсолюємо за смаком. У сковороді розігріваємо трохи олії, викладаємо овочі і підрум'янюємо їх до м'якості. Потім викладаємо їх на тарілку, а в маслі обсмажуємо курку до появи рум'яної скоринки. Далі додаємо овочі, посипаємо зеленню, кунжутом і вливаємо соус. Тушкуємо блюдо 30 хвилин до загустіння, а потім перекладаємо курку в медово-соєвому соусі зі сковороди на тарілку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крильця в медово-соєвому соусі в духовці
Крильця - частина курячої тушки, яку приготувати неймовірно легко будь-яким способом. Але ж просто запечене м'ясо часто приїдається, і в такому
Курячі крильця в соєвому соусі
Представляємо кілька способів приготування чудовою закуски для дружньої посиденьки за келихом пива. У цій статті запропоновані рецепти чудових,
Курка в медово-соєвому соусі
Курка давно стала звичним м'ясом у багатьох будинках. Тому і страв на її основі існує неймовірна кількість. Пропонуємо приготувати по-справжньому
Куряче філе в соєвому соусі
Багато хто з нас люблять і постійно їдять східні страви. Що не дивно, адже східна кухня дуже оригінальна, смачна і корисна. І сьогодні ми розповімо,
Крильця в соєвому соусі
Крильця, мариновані в соєвому соусі - це соковите і смачне блюдо, яке відмінно підійде в якості закуски до пива або як самостійне доповнення до
Курка в соєвому соусі
Курка в соєвому соусі, смажена на сковороді або запечена в духовці виходить соковитою і неймовірно ніжною. Таке блюдо можна подати до святкового