М'ясо на сковороді-гриль
![М'ясо на сковороді-гриль М'ясо на сковороді-гриль](/uploads/posts/2015-12/myaso-na-skovorod-gril_901.jpeg)
Сьогодні в наших рецептах ми докладно розповімо вам, як приготувати м'ясо на сковороді-гриль.
Як правильно смажити м'ясо на сковороді-гриль?
Інгредієнти:
Приготування
Для смаження на сковороді гриль підійде свиняча або яловича вирізка з невеликими жировими прошарками. М'ясо повинно бути розрізане на шматки неодмінно поперек волокон. Товщину скибки визначаємо в залежності від бажаного ступеня готовності і соковитості готового страви. Можна використовувати мінімальний набір спецій, що складається з солі і перцю, або розширити його додатковими прянощами. А для більшої пікантності, насиченості і м'якості м'яса необхідно завчасно замочити його в кращому для вас маринаді.
Для самого тривіального приготування м'яса на сковороді-гриль м'ясні шматочки присмачую сіллю, меленим чорним перцем, трохи змащуємо рослинним маслом і тут же негайно викладаємо на заздалегідь прогріту до білого димку сковороду. Даємо ломтям підсмажитися приблизно за чотири хвилини з кожного боку на дуже сильному вогні, а потім викладаємо їх на тарілку, прикриваємо на кілька хвилин фольгою, потім знімаємо фольгу, а м'ясо можемо подавати зі свіжими овочами або відварною картоплею.
М'ясо на сковороді-гриль можна посмажити в компанії з овочами. Пропонуємо варіант такої страви з куркою та картоплею.
Як правильно посмажити куряче м'ясо на сковороді гриль з овочами?
Інгредієнти:
![М'ясо на сковороді-гриль М'ясо на сковороді-гриль](/uploads/posts/2015-12/myaso-na-skovorod-gril_512.jpeg)
Приготування
Спочатку на звичайній сковороді пасеруємо цибулю і часник. Потім додаємо подрібнені помідори, томатний соус, оцет, мед, кидаємо також сіль, перець і пряні трави за смаком. Протушиваем соус п'ять хвилин, остуджуємо і замочуємо в ньому розрізану на порційні шматки курячу грудку приблизно на три години. Незадовго до завершення маринування м'яса чистимо картопляні бульби, розрізаємо на гуртки, поливаємо олією, приправляємо сіллю і кмином і викладаємо на добре розігріту сковороду гриль. Обсмажуємо картоплю з двох сторін по п'ять-сім хвилин, і викладаємо на блюдо. Підрум'янюємо також куряче м'ясо з однієї й іншої сторони і подаємо разом з картоплею.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Овочі на сковороді-гриль](/uploads/posts/2015-12/ovoch-na-skovorod-gril_211.jpeg)
Овочі на сковороді-гриль
Запросто урізноманітнити повсякденне зимове меню можна, використовуючи рецепти представлені далі. Розповімо, як приготувати оригінальне і
![Стейк зі свинини на сковороді](/uploads/posts/2015-11/steyk-z-svinini-na-skovorod_871.jpeg)
Стейк зі свинини на сковороді
Стейки - це чудовий варіант гарячого страви для святкового столу. Поєднується з будь-яким не складним гарніром або овочевим салатом і має широке
![Овочі гриль](/uploads/posts/2015-03/ovoch-gril_701.jpeg)
Овочі гриль
Овочі гриль давно вже займають почесне місце серед страв для пікніка, і є прекрасним доповненням до соковитого шашлику. Пропонуємо вам 5 найбільш
![Свинячі реберця на сковороді](/uploads/posts/2015-03/svinyach-rebercya-na-skovorod_401.jpeg)
Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно
![Куряче філе в мікрохвильовці](/uploads/posts/2015-01/kuryache-fle-v-mkrohvilovc_821.jpeg)
Куряче філе в мікрохвильовці
Куряче філе - це найкорисніша частина курки. Приготувати його можна безліччю різних способів: за допомогою духовки, аэрогриля, мультиварки, пароварки
![Курка гриль в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/kurka-gril-v-multivarc_871.jpeg)
Курка гриль в мультиварці
Готувати знамениту курку гриль можна не тільки з допомогою мікрохвильовки, або аэрогриля. З цим завданням легко впорається ще одна кухонні помічниця