М'ясо на сковороді-гриль

Сьогодні в наших рецептах ми докладно розповімо вам, як приготувати м'ясо на сковороді-гриль.
Як правильно смажити м'ясо на сковороді-гриль?
Інгредієнти:
Приготування
Для смаження на сковороді гриль підійде свиняча або яловича вирізка з невеликими жировими прошарками. М'ясо повинно бути розрізане на шматки неодмінно поперек волокон. Товщину скибки визначаємо в залежності від бажаного ступеня готовності і соковитості готового страви. Можна використовувати мінімальний набір спецій, що складається з солі і перцю, або розширити його додатковими прянощами. А для більшої пікантності, насиченості і м'якості м'яса необхідно завчасно замочити його в кращому для вас маринаді.
Для самого тривіального приготування м'яса на сковороді-гриль м'ясні шматочки присмачую сіллю, меленим чорним перцем, трохи змащуємо рослинним маслом і тут же негайно викладаємо на заздалегідь прогріту до білого димку сковороду. Даємо ломтям підсмажитися приблизно за чотири хвилини з кожного боку на дуже сильному вогні, а потім викладаємо їх на тарілку, прикриваємо на кілька хвилин фольгою, потім знімаємо фольгу, а м'ясо можемо подавати зі свіжими овочами або відварною картоплею.
М'ясо на сковороді-гриль можна посмажити в компанії з овочами. Пропонуємо варіант такої страви з куркою та картоплею.
Як правильно посмажити куряче м'ясо на сковороді гриль з овочами?
Інгредієнти:

Приготування
Спочатку на звичайній сковороді пасеруємо цибулю і часник. Потім додаємо подрібнені помідори, томатний соус, оцет, мед, кидаємо також сіль, перець і пряні трави за смаком. Протушиваем соус п'ять хвилин, остуджуємо і замочуємо в ньому розрізану на порційні шматки курячу грудку приблизно на три години. Незадовго до завершення маринування м'яса чистимо картопляні бульби, розрізаємо на гуртки, поливаємо олією, приправляємо сіллю і кмином і викладаємо на добре розігріту сковороду гриль. Обсмажуємо картоплю з двох сторін по п'ять-сім хвилин, і викладаємо на блюдо. Підрум'янюємо також куряче м'ясо з однієї й іншої сторони і подаємо разом з картоплею.
Рекомендуємо добрі рецепти

Овочі на сковороді-гриль
Запросто урізноманітнити повсякденне зимове меню можна, використовуючи рецепти представлені далі. Розповімо, як приготувати оригінальне і

Стейк зі свинини на сковороді
Стейки - це чудовий варіант гарячого страви для святкового столу. Поєднується з будь-яким не складним гарніром або овочевим салатом і має широке

Овочі гриль
Овочі гриль давно вже займають почесне місце серед страв для пікніка, і є прекрасним доповненням до соковитого шашлику. Пропонуємо вам 5 найбільш

Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно

Куряче філе в мікрохвильовці
Куряче філе - це найкорисніша частина курки. Приготувати його можна безліччю різних способів: за допомогою духовки, аэрогриля, мультиварки, пароварки

Курка гриль в мультиварці
Готувати знамениту курку гриль можна не тільки з допомогою мікрохвильовки, або аэрогриля. З цим завданням легко впорається ще одна кухонні помічниця